Kochana Izydoro,skoro same wiemy że bez nich nam lepiej byłoby,skromniej na pewno ,finansowo ale spokojniej!!!!dlaczego jesteśmy tak zbudowane ,żeby pozwalać na niszczenie nas i naszych dzieci psychiczne!!!??????
Wszystkie zwierzeta ,mają taki instynkt ,że jak ktoś tylko chce skrzywdzić ich dzieci,to zabijają!!!!a my ,uśmiechamy się do naszych dzieci mówiąc im ,że tata jest zmęczony,i dlatego rządzą nim takie czy inne emocje,uczac jednocześnie ,że to jest dopuszczalne!!!!że ,tak można ,i nie trzeba z tym walczyć,albo żałować tak karygodnych zachowań,zastanawiam się na jaką kobietę wyrośnie moja córka????czy też będzie tkwiłą w tak chorym związku jak ja???
KObiety ,zmieniajmy to!!!!
Wspierajmy się na wzajem!!!!
Nie dopuszczajmy do ,tragedii,w naszych domach!!!!
Nie polecam stawiania się,stawiania warunków itp,bo z psychopatą,bądz hitlerowcem to i tak nie wyjdzie,niezłą jest obojętność,choć trudno ją zachować bo to łączy się z opanowaniem nerwów ,ale to powoduje że on nie ma argumentów,do kłótni.
Trudno ,jednak bardzo trudno się opanować,
ciekawe jak ja się dzisiaj zachowam jak on przyjedzie po telewizor ,który kupił???i swoje ciuchy.....
nie wyjdę z domu ,bo sadomasochistycznie chcę przy tym być....
I nie wiem co przyniesie jutro.....
Ale z każdego doła się kiedyś wychodzi,tylko jestem wsciekłą o to że facetom jest zawsze jednak łątwiej w życiu,i po rozstaniu też.....
pozdrawiam