Na skróty
Forum Forum dla firmZakładanie firmyFirmy kurierskie-opinie

Firmy kurierskie-opinie

skomentuj
Benek11 / 2012-02-10 13:21
Nie dawno wystartowałem ze swoim biznesem. Często będę musiał wysyłać umowy, faktury itp. do
innych miast. Potrzebuję dobrą , sprawdzoną i tanią firmę kurierską!! Możecie mi jakąś
polecić?!
Wyświetlaj:
Biznes Forum / 2012-02-26 14:13
Witam

Zapraszam wszystkich zainteresowanych prowadzących firmę oraz osoby myślące o założeniu jej na stronę Biznes Forum:

www.biznesforum.blogspot.com

Ostatnio poruszone tematy to:

Zus i zobowiązania wobec niego
Biznes plan
Uproszczony biznes plan przedsiębiorstwa transportowego
Franczyza
E- sklep za darmo
Venture Capital- jako jeden ze sposobów finansowania działalności.

Zapraszam
Gohaska / 89.72.29.* / 2012-02-22 17:29
Bardzo dobre oferty przesyłek czy to krajowych czy zagranicznych, nawet takich do 9 rano następnego dnia mają w apaczka.pl To broker kurierski a u takich napewno tanijj niż bezpośrednio w upc czy dpd.
pakka_pl / 2012-02-22 12:42
Benek11 Jeśli interesuję Cię stałą współpraca z kurierem to może Cię zainteresować oferta platformy usług kurierskich Pakka.pl. Jesteśmy nowi, nowocześni i oferujemy najwyższą jakość usług. Na ten moment pośredniczymy w usługach takich firma jak DPD i DHL. Klientom stałym oferujemy jeden z dwóch pakietów usług: Partner oraz Premium. Największe zalety naszego serwisu to m.in.: pełna i bezpłatna integracja z systemem księgowym magazynowy, sklepem internetowym oraz Allegro.pl, zaawansowane statystyki oraz koszyk zleceń, szablony zleceń, optymalizacja kosztów oraz wiele innych. Więcej o nas na www.Pakka.pl
Kulturysta / 2012-02-10 13:31
mnie bardziej martwi to, że opinia międzynarodowa jest bezradna właściwie, wszyscy wiedzą co się dzieje, ale nikt właściwie nic nie robi
paweł nowy / 2012-02-10 13:26
Korzystam z usług DHL, nie wiem czy są najtańsi, ale na pewno bardzo profesjonalni, wszytsko jest zapięte za przysłowiowy ostatni guzik, zero opóźnień, czasem poztrebowałem dostarczyć coś natychmiast niemalże i też sobie świetnie radzili.
Agatka12 / 2012-02-10 15:07
Siódemka też jest bardzo dobrą firmą kurierską , polecam. Jeszcze nigdy nie miałam z nimi problemu. Paczki w nienaruszonym stanie, odpowiednio zabezpieczone!!
skomentuj
Reklama
Szukasz pracownika? Pomożemy Ci !

Najnowsze wpisy