Na skróty
Forum Forum finansoweInneGold Partner Nowy Sącz

Gold Partner Nowy Sącz

skomentuj
Bastek99 / 2009-12-11 19:33
Chciałbym uzyskać jakieś jakieś żetelne informacje na temat Firmy GOLDPARTNER z Nowego Sącz
ponieważ mam propozycję współpracy z nimi. Jeżeli ktoś dysponuje rzetelnymi informacjami to
bardzo proszę.
Wyświetlaj:
Valdi05 / 178.37.78.* / 2012-02-07 17:44
Witam nie liczył bym na dobry zarobek może i jest to możliwe ale jeśli jesteś przy kasie i masz bogatych znajomych. Firma niby nie działa na zasadzie piramidy ale jak ktoś był na ich szkoleni tym 2 dniowym to sie dowiedział że każdy nad toba ma profity za sprzedaną polisę inwestycyjną to o czym my tu mówimy. Człowiek jest taką istota że wszystko obejdzie wię co piramida jaka piramida!!! Techniki manipulacyjne mają opcykane w jednym palcu potrafią tak sie nimi posługiwać, że nawet nie wiesz kiedy i masz tak sprane myślenie że tylko tym żyjesz. Po szkoleni masz niby "szkolenia wewnętrzne" na których dale ryja w twojej psychice, utwierdzanie w tym że jest to dobre, a inni to sie nie znają i będą mówić że napewno w domu słyszałeś że ci mózg sprali tak tak wspaniale to potrafia w żart obrócić. Techniką taką posługują się sekty, biznes w taki sposób prowadzony może być bardzo niebezpieczny dla zdrowia psychicznego. Polecam książkę "Psychomanipulacja w sektach" autor Stephen Hassan. Zanim w to wejdziesz przeczytaj i pomyśl racjonalnie. Pisze to wszystko bo sam to przerobiłem na własnej skórze.Prosze o ostrożność i rozwagę której mi zabrakło jednak w porę otrzeźwiałem i stamtąd wyszedłem. A teraz spodziewam się opini w stylu nie wyszło ci, nie nadajesz sie do tego, masz słabą motywacje. Nawet nie wiecie jak byłem zmotywowany tak mi sie przynajmniej wydawało, a jak wam będą mówić że na forach piszą same oszołomy i na każdy temat można poczytać złe opinie to dalej im w to wierzcie bo w każdej opini jest jakaś prawda i w tej dobrej i tej złej więc tekst w stylu "poczytajcie fora np dobrych marek samochodów" i tym podobne. Pozdrawiam.
robert z wrocławia / 88.156.91.* / 2012-01-26 21:42
a można coś puknąć na szkoleniu?w sumie 390 zł za nocleg, pukanie i alko to nie dużo:)
ALICJA*7^% / 83.6.160.* / 2012-01-11 22:14
ostatni wekeend spędziłam na szkoleniu gold partner...czytam te fora poniewaz sprawdzam firme ,produkt i wszystko co jest z tym związane,w celu podjęcia wspolpracy i zakupu produktu Omni profit.Kupie go bo jest naprawde dobry...bez ryzyka nie ma wielkich rzeczy a wszystko przemawia ze bedzie dobrze,podejme wspolprace nie dla wielkich zarobków,lecz dla szkoleń ktore uważam ze są cenne,oraz dla znajomych ktorzy wogole nie mysla o przyszlosci a czesto przewalają znacznie wiekszą kase niz najnizsza skladka,chcialabym by zrozumieli ze trzeba cos robic bo od starości uwazam jest duzo gorsza starość od pieniędzy.Nie musze pracowac bo dobrze mi sie wiedzie i nie brakuje mi dzis na chleb...ale zycie robi niespodzianki wiec zaryzykuje....a poniewaz mam wiele wolnego czasu bede mowic o tym bo uwazam ze nasz POLSKA MŁODZIEZ MUSI SIE WIECEJ SZKOLIC W DZIEDZINIE FINANSOW. czytałam te negatywne opinie i coż..chwile mną zawiały...ale wiecie co?...ZAWSZE ZNAJDĄ SIE NIEROBY KTORE NARZEKAJĄ I ZAPRZECZAJA BYLE SIE KŁOCIC BO MAJA PROBLEM Z TARCZYCĄ I SIE NIE LECZĄ...TRZEBA UNIKAC TAKICH PESYMISTOW
NO PASARAN / 83.7.63.* / 2012-01-14 22:12
Ludzie, którzy pracują i zarabiają bardzo dobre a przede wszystkim UCZCIWE PIENIĄDZE tak jak Ja nie bawią się w amatorstwo i powierzanie oszczędności tak niepewnej firmie, która na dzień dzisiejszy obiecuje złote góry. Faktem jest, że młodzi ludzie powinni się szkolić w dziedzinie finansów właśnie po to, by nie dać się złapać na tego typu "OBIECANKI". Ponadto firma sponsoruje MKS Sandecja to nie ma się co dziwić że w klubie jest "CIENIZNA". "Niedobrze działoby się na świecie, gdyby ludzie kierowali się wyłącznie samymi odruchami, nie uciekając się do rozsądku"(Mikołaj Gogol)
Cromwel / 62.233.160.* / 2012-01-09 21:30
Nie polecam wchodzić do Gold Partner, albo się zaprzedacie jak Jacek Bogaczyk, ale będzie w plecy z kasą.
jaś / 83.29.15.* / 2012-01-10 00:06
Gold Partner to jedna wielka ściema. Lans na nowe samochody, garnitury, szkolenia, dobry bajer itp. a to wszystko przez oszukańcze metody zdobywania pieniędzy. Bardzo dużo ludzi dało się złapać w ich sidła przez co stracili nawet swoje życiowe oszczędności. NIE POLECAM. OPINIE NEGATYWNE.
Diva / 83.4.229.* / 2011-12-22 18:24
Zastanawiam się czy wstąpić do firmy i w związku z tym mam pytanie. Co dzieje się z klientami z którymi podpisze się umowy a później zrezygnuje z pracy w GP? Co dzieje się z prowizją od takich klientów gdy kończy się prace?
Doktor2 / 178.37.66.* / 2012-01-23 13:38
Klienci pozostają na lodzie, a o prowizji zapomnij bo nikt ci jej nie da. Wiem bo sam byłem w takiej sytuacji, ale co zrobić nie ma żadnej umowy o prace więc nie ma gdzie się zwrócić o pomoc. Mi Gold Partner zalega 750zł które miałem otrzymać, no ale już 6 miesięcy i kasy nie ma! Naciąganie i wielka ściema w tym są najlepsi.
sdfvsdgdfgdfgdfg / 80.48.31.* / 2011-12-07 00:23
Dyfrakcja (ugięcie fali) to zjawisko fizyczne zmiany kierunku rozchodzenia się fali na krawędziach przeszkód oraz w ich pobliżu. Zjawisko zachodzi dla wszystkich wielkości przeszkód, ale wyraźnie jest obserwowane dla przeszkód o rozmiarach porównywalnych z długością fali.
Dyfrakcja używana jest do badania fal oraz obiektów o niewielkich rozmiarach, w tym i kryształów, ogranicza jednak zdolność rozdzielczą układów optycznych.
Jeżeli wiązka fal przechodzi przez szczelinę lub omija obiekt, to zachodzi zjawisko ugięcia. Zgodnie z zasadą Huygensa fala rozchodzi się w ten sposób, że każdy punkt fali staje się nowym źródłem fali kulistej. Za przeszkodą fale nakładają się na siebie zgodnie z zasadą superpozycji. Przy spełnieniu pewnych warunków za przeszkodą pojawiają się obszary wzmocnienia i osłabienia rozchodzących się fal (interferencja).
Zjawisko dyfrakcji występuje dla wszystkich rodzajów fal np. fal elektromagnetycznych, fal dźwiękowych oraz fal materii.
Jeden z najprostszych przykładów zjawiska dyfrakcji zachodzi, gdy równoległa wiązka światła (np. z lasera) przechodzi przez wąską pojedynczą szczelinę zwaną szczeliną dyfrakcyjną. Zgodnie z zasadą Huygensa każdy punkt szczeliny o szerokości d, jest nowym źródłem fali. Między źródłami zachodzi interferencja, co powoduje wzmacnianie i osłabianie światła rozchodzącego się w różnych kierunkach. Dla pojedynczej szczeliny jasność w funkcji kąta odchylenia od osi przyjmuje postać:
,
gdzie:
I – intensywność światła,
I0 – intensywność światła w maksimum, czyli dla kąta równego 0,
λ – długość fali,
d – szerokość szczeliny,
funkcja sinc(x) = sin(x)/x.
Przepuszczenie fali przez szczelinę dyfrakcyjną pozwala na określenie kierunku rozchodzenia się fali. Im mniejsza jest szerokość szczeliny, tym dokładniej można to zrobić. Jednocześnie zmniejszanie szczeliny powoduje, że trudniej jest określić energię fali, ponieważ rozprasza się ona na większy obszar. W efekcie iloczyn błędu określenia energii oraz błędu pomiaru kierunku musi być większy od pewnej stałej. Oznacza to, że istnieje granica dokładności pomiaru parametrów rozchodzącej się fali. Zjawisko to ma fundamentalne znaczenie, jeżeli weźmie się pod uwagę, że każda materialna cząstka jest falą. Zjawisko to jest potwierdzeniem zasady nieoznaczoności. Dualizm korpuskularno-falowy powoduje, że możliwa jest obserwacja dyfrakcji cząstek materialnych. Eksperymenty udowodniły, że zjawisko to zachodzi dla elektronów i neutronów
Aby wzmocnić falę przechodzącą przez szczelinę stosuje się w optyce układy wielu takich szczelin, nazywane siatką dyfrakcyjną. Efekty optyczne od każdej szczeliny dodają się, przez co zachowanie fali zależy tylko od stałej siatki (odległości dzielącej najbliższe sobie rysy).
Zjawisko dyfrakcji zachodzi również, kiedy fale przechodzą przez wiele blisko siebie położonych warstw. Jeżeli odległość między warstwami jest stała, kolejne maksima fali można opisać zależnością:
,
gdzie:
d – stała siatki,
θ – kąt od osi wiązki światła,
λ – długość fali,
n – przyjmuje wartości całkowite dodatnie od 1,2,3,...
Dla promieniowania rentgenowskiego zjawisko to pozwala na obserwacje kolejnych warstw kryształu. W świetle widzialnym dyfrakcję na warstwach można obserwować jako rozproszenie światła białego na powierzchni płyty CD. Kolejne ścieżki tworzą następujące po sobie warstwy, na których fale o różnych kolorach, załamują się pod różnym kątem. W efekcie światło białe rozdziela się na poszczególne barwy.
Fala, która omija przeszkodę mniejszą niż długość fali nie reaguje na tak mały obiekt. Fakt ten powoduje konieczność stosowania krótszych fal do obserwacji mniejszych przedmiotów. Aby obserwować strukturę krystaliczną materii, konieczne jest użycie fal rentgenowskich. Zjawisko dyfrakcji pozwoliło na rozwój krystalografii rentgenowskiej, dzięki której badano strukturę kryształów, odkryto także strukturę spirali DNA.
W procesie produkcji układów scalonych wykorzystuje się światło do rysowania kształtu obwodu elektrycznego na podłożu. Zjawisko dyfrakcji zmusza producentów mikroprocesorów do zastosowania fal dwa razy krótszych niż konieczna szerokość ścieżek struktury układu. Dla obwodów o dokładności 0,13 μm, oznacza to konieczność posłużenia się ultrafioletem. Jeżeli układy scalone mają się rozwijać zgodnie z prawem Moore'a, konieczne jest wdrożenie nowych technologii opierających się na falach coraz mniejszej długości. Światło ulega największemu załamaniu w narożach i zakrętach ścieżek maski, więc konstruktorzy obecnie tak modyfikują maskę w narożach otworów i na zakrętach ścieżek, by zminimalizować, a wręcz wykorzystać efekty dyfrakcji, długość światła dobiera się tak by pierwsze prążki interferencyjne równoległych ścieżek nie nakładały się w miejscach przerw między ścieżkami, poprawiono własności emulsji. Po dokonaniu tych zmian wyżej wymienione kryterium długości fali udało się złagodzić.
sdcfsdfdsfsdf / 80.48.31.* / 2011-12-07 00:22
Inflacja – wzrost ogólnego poziomu cen[1].
W praktyce inflacja na rynku konsumpcyjnym jest inna niż inflacja na rynku zaopatrzeniowym i nieco inaczej wpływa na kondycję gospodarki. Przeciwieństwem inflacji jest deflacja.
Korzystnym efektem niewielkiej inflacji może być ułatwienie renegocjacji realnej wartości niektórych cen oraz płac (zobacz też iluzja pieniądza). Inflacja często stosowana jest przez rządy państw do finansowania budżetu, dzięki wykorzystaniu zjawiska tzw. pułapki inflacyjnej.
Rewolucja semantyczna zmieniła znaczenie słów inflacja oraz deflacja, które odnosiły się do podaży pieniądza. Dziś używa się ich do określenia wzrostu lub spadku cen towarów oraz płac. Owa zmiana znaczeniowa ma istotne następstwa, gdyż odgrywa dużą rolę w kształtowaniu się przychylnego nastawienia do inflacjonizmu.
Piotr Sołtys / 46.204.127.* / 2011-12-06 10:55
Po co się spierać, o pozycję. Produkty są tak różne jak różni są odbiorcy. Jeśli ktoś bardzo chce zakupić ten program, taniej mu wyjdzie gdy poprosi o niego w innej firmie, która go ma w ofercie. Wystarczy zadzwonić do Generali i poprosić o kontakt. Pozwoli to zaoszczędzić coś ok. 390 pln za "szkolenie", i przynajmniej rozczarowań z powodu utopionych, bądź zamrożonych pieniędzy.
To co boli mnie najbardziej, to nabijanie postów "pozytywnych" przez oficjalnych i nieoficjalnych współpracowników GP.Znam kilkunastu klientów, którym GP wcisnęło to rozwiązanie, i jakoś nie pałają do nich sympatią.
Dodatkowo podszywają się pod innych, tworząc wpisy.
A jak łatwo to zrobić, niech świadczy właśnie ten wpis, w którym podszyłem się pod jednego z właścicieli ;)
Bezrobotna konkurencja I Głupiasty mądruś / 80.48.31.* / 2011-12-07 00:17
Mnie najbardziej boli jak zazdrosna i lecząca sobie kompleksy konkurencja lub ktoś kto chciał zarabiać pieniądze a nic nie zrobił pisze takie posty.

Widze ze jestes bardzo inteligentny umiesz się podszyć:) idz do mam talent a nie trać czasu na forum:)

Widać ze ogólnie nie jesteś w temacie i piszesz takie głupoty że aż smutno Cię słuchać. Szkolenie jest potrzebne tylko w przypadku chęci podjęcia współpracy. Każdy kto chce kupić produkt może to zrobić w biurze od ręki.

Mnie najbardziej boli nabijanie głupich postów przez osoby które nie mają ani ambicji ani kompetencji by zarabiać pieniądze i sobie siedzą piszą kłamliwe oszczercze posty by leczyć swoje kompleksy.

Wejdź na stronę i popatrz na wyróżnienia i certyfikaty, czym ty się możesz pochwalić własną głupotą?
Krzysztof z Nowego Sącza / 85.219.201.* / 2011-10-31 14:50
UWAGA NA GOLDEN PARTNER !!!
Uważajcie
Krzysztof axa z nowego sącza / 80.48.31.* / 2011-12-07 00:20
Uważajcie na te komentarze, widać konkurencja nie ma nic do roboty teraz:) hahah tylko pisać głupie fora:) tym sytuacji nie zmienicie niestety, trzeba się wziąć do pracy nie ma wyjścia:(
informatykkkkk / 77.254.17.* / 2011-09-06 11:45
zgadzam sie z kolega :)

wiekszosc tych postow napisala osoba z tego samego komputera :)
szefuncio / 77.254.17.* / 2011-09-05 18:33
http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/2005/snapshots/153.html

Tylko bez klamstw prosze :)

Tutaj jest ranking 500 najwiekszych firm, gdzie AXA znajduje sie na 13 miejscu,
a Generali na 24.

Jesli chodzi o obsluge finansowa to AXA jest liderem od kilku dobrych lat, a
Generali jest na 3 miejscu.
Zazdrosna konkurencja:) / 77.254.26.* / 2011-09-12 12:13
Drogi szefuncji widzę że firma AXA strasznie przeżywa rozwój GP:)

Ludzie bez kompetencji nie powinni się tutaj wypowiadać.

a) Ranking który przedstawiasz jest z 2005r.!!!!

b) AXA jak już jest liderem w ubezpieczeniach a nie w inwestycjach:)

c) jest dużo droższa :)

d) Jeżeli chodzi o Polskę:) o czym mówimy tylko to Generali jest liderem od wielu lat.
Według Danych dostępnych w KNF od 2007r zawsze na pierwszym miejscu.

PROSZĘ SPRAWDZIĆ ZANIM SIĘ PAN SKOMPROMITUJE PISZĄC KŁAMSTWA:)
fddsfsDfFFS / 80.48.31.* / 2011-12-14 22:11
Realizacja[edytuj]

Przy realizacji zatrudnionych było 98 osób samej obsługi technicznej, około 350 aktorów, zaangażowano 10 tys. statystów. Uszyto i wypożyczono tysiąc kostiumów. Ozdobą filmu było 26 stylowych powozów i 4 autentyczne wagony Kolei Warszawsko-Wiedeńskiej. Największa sceną w sensie organizacyjnym były "Wyścigi" filmowane przez 4 dni z udziałem 1,2 tys. aktorów i statystów. Najtrudniejszą - panorama Powiśla. Ubieranie statystów do tej sceny trwało aż 16 godzin[2].

Produkcja jest filmem kolorowym z dźwiękiem monofonicznym.
Plenery[edytuj]

Zdjęcia części plenerów zrealizowano w specjalnie zbudowanych do tego celu drewnianych dekoracjach imitujących Warszawę w pobliżu ulicy Skarbowców we Wrocławiu, a niektóre wnętrza - w secesyjnych wnętrzach wrocławskiego Hotelu Monopol.
Ocena i krytyka filmu[edytuj]

"Lalka" zebrała szereg różnych opinii. Ekranizację pochwalił Konrad Eberhardt, który pisał o "gęstych, aż nazbyt gęstych obrazach, jak gdyby wziętych z holenderskich płócien" i "sylwetkach soczystych, barwnych". Zajmowało go również to, w jaki sposób Hasowi udało się dokonać tak dobrej adaptacji powieści Prusa[3].

Film jest bardzo wysmakowany plastycznie, nawet wtedy, gdy pokazuje brzydotę Warszawy. Film jest autorską, dość swobodną adaptacją powieści Bolesława Prusa. Za co Hasa spotkały liczne negatywne opinie krytyki. Wielu zarzucało Hasowi zlekceważenie warstwy myślowo-refleksyjnej, a położenie nacisku na widowiskowość[2]. Dominowały opinie, że film Hasowi nie udało się oddać całego bogactwa powieści (Stanisław Janicki)[4].

Alicja Helman stwierdziła np., że "Lalka" to zaledwie ilustracja dzieła Prusa, a nie film z rodzaju tych, do których przyzwyczaił widzów twórca Rękopisu znalezionego w Saragossie. Zadaniem reżysera "było nie myśleć o Prusie, lecz o Wokulskim i Izabelli". Film powstający na podstawie książki nie musi być dokładnym jej odwzorowaniem, nie musi powielać kanonicznych szkolnych odczytań, może, czasem nawet powinien, być swobodną kreacją. Ale Has, niezwykły adaptator, tym razem stworzył film, któremu (wg Helman) brak harmonii, który jest tworem dziwacznym, hybrydalnym.

Dodatkowymi atutami filmu (lub też wadami, w oczach przeciwników) jest oniryczna konwencja, zwłaszcza w symbolicznych scenach przedstawiających Warszawę, zwłaszcza marsz Wokulskiego w dół, na Powiśle — bohater mija rozpadające się chałupy, zwłoki konia i wysypiska śmieci, wciąż w dół, w kierunku prawej granicy kadru, przy smętnych tonach muzyki Wojciecha Kilara. Dla niedoszłego malarza Hasa takie szczegóły były znaczące. Aleksander Jackiewicz uważał te symbole za sztuczne, jednak oglądając ten film dzisiaj, nie odnosi się wrażenia nienaturalności[5].
Nagrody[edytuj]

1969 - Beata Tyszkiewicz Polne Kwiaty (nagroda w plebiscycie widzów Wielkopolski)
1969 - Wojciech Jerzy Has Panama (MFF) - Wielka Nagroda
1969 - Stefan Matyjaszkiewicz Panama (MFF) - nagroda za zdjęcia
1969 - Mariusz Dmochowski Panama (MFF) - nagroda aktorska
1969 - Tadeusz Fijewski Panama (MFF) - nagroda aktorska

Zobacz też[edytuj]

Lalka - serial telewizyjny z 1978 roku w reżyserii Ryszarda Bera. Kilkoro aktorów wystąpiło w obu ekranizacjach Lalki, filmu pełnometrażowego z 1968 oraz serialu TV z 1977 roku:
Zofia Czerwińska: kobieta w piwiarni Hopfera (1968) oraz Małgorzata Minclowa, żona Jana, później żona Wokulskiego (1977)
Aleksander Fogiel: ajent Szprot (1968) oraz sędzia pokoju w procesach Krzeszowskiej (1977)
Krzysztof Litwin: Klein, subiekt w sklepie Wokulskiego (1968) oraz Zięba, subiekt w sklepie Wokulskiego (1977)
Zdzisław Maklakiewicz: Maruszewicz (1968) oraz Konstanty, kamerdyner barona Krzeszowskiego (1977)

Przypisy

↑ Oprócz roli aktorskiej opracował on na potrzeby filmu mapy i projekty architektoniczne dziewiętnastowiecznej Warszawy
↑ 2,0 2,1 Polskie superprodukcje - ARTYKUŁ w Stopklatka.pl
↑ "Ekran" 1968, nr 45. Recenzja z "Ekranu" została przedrukowana w książce Konrad Eberhardt o polskich filmach; http://wojciech-has.republika.pl/lalka.htm
↑ Film polski od a do z, Stanisław Janicki, Warszawa 1972
↑ Polska sztuka » Film » Poezja, malarskość i metafizyka — twórczość Wojciecha Jerzego Hasa

Linki zewnętrzne[edytuj]

Lalka w bazie Internet Movie Database (IMDb) (ang.)
Lalka w bazie filmweb.pl
Lalka w bazie filmpolski.pl
Lalka w bazie stopklatka.pl
Inwestor71 / 77.254.26.* / 2011-09-12 12:11
Ale Ty jesteś mądry heheh dajesz linka do rankingu z 2005 roku to widzę że jesteś na czasie....:-) ranking już dawno nie aktualny a Ty sie chwalisz informacjami z przed ponad 6 lat...
byłem/zobaczyłem/sprubowałem / 89.174.249.* / 2011-05-19 01:34
ludzie we firmie spoko,miałem przyjemność, chodź niektórzy nie pasują tam, zbyt ..tak jakby to powiedzieć noszą się,a tak naprawdę gdyby nie rodzina to nie byliby tymi menadżerami czy dyrektorami,to jest żałosne, ale inni to całkiem w porządku ludzie, mili fajni,skromni to mi się w takich ludziach podoba. jeżeli chodzi o program omniProfit to jest ryzykowny ,można oczywiście zyskać,ale można i stracić, ale jednak pracownicy nowi i tak mówią że to jest super i nie ma ryzyka,nie wierzcie oni chcą zarobić ..tak kazał im prezes P.S .szkolenia fajne,ale tylko część bankietowa,po teoretycznej lipa,bo nic się nie dowiedziałem,mimo iż uważałem i zapisałem bardzo dużo.więcej dowiecie się w necie.w skrócie to żal tylko tych 350 zł na szkolenie.ale zawsze jest to pozytywne wspomnienie :)
marynarz78 / 83.26.252.* / 2011-05-24 13:04
Ja też byłem i wcale nie żałuję zapłaciłbym nawet 500zł żeby jechać na takie szkolenie.
Osobiście polecam takie szkolenia
przyjaciel GP / 81.219.68.* / 2011-12-29 00:21
Znam tych ludzi od dawna i nie dałbym im 5zł na inwestycje.Byłem kiedyś na szkoleniu w firmie o podobnym profilu(istne pranie mózgu)sprzedaż produktów to istne naciąganie klientów (wiem to 6 latach od tamtego czasu)Sposób dobry bo najpierw produkt trzeba wcisnąć rodzinie lub znajomym( myślę że będą wam wdzięczni :) Samochody na pokaz,szkolenia z ludżmi których za 3000zł/2h możesz zaprosić na swoje imieniny,sponsoring instytucji i szczycenie się przy wpłatach 200zł na miesiąc(grunt aby być widocznym-marketing)
Jeśli tak inwestują w ludzi to dlaczego szkolenia nie są darmowe.Za 350zł możesz kupić sobie nie jedną dobrą książkę którą przeczytał wiceprezes Piotr Sołtys i stara się tą wiedzą umiejętnie podzielić.
Myślę że czas pokaże cała otoczkę tej firmy i kolejnych jakie powstają i znikają.
Szkoda tylko naiwnych ludzi którzy wieżą w te cuda.Ciekawe czy wiecie ile z wpłaconej kwoty jest inwestowane a ile to prowizje.
Pozdrawiam szefostwo GP
lisen / 79.184.208.* / 2012-01-29 21:44
100% inwestowane :) prowizji brak, opłata za zarzadzanie wg OWU koszt utrzymania konta 9zł
woytas161 / 77.253.11.* / 2011-04-30 23:15
Firma ok, zajmuje się Dystrybucją Produktu Omni Profit najlepszym wg. wielu firm która poświęca pracę nad tworzeniem rankingów tego typu produktów. Na Pierwszym SBI już można się dowiedzieć jak wyglądają zarobki, masz jasne i przejrzyste zasady współpracy, bez żadnych kombinacji, ja Jestem na tak. pozdrawiam
anin / 83.17.27.* / 2011-04-30 08:10
Polecam firme jesli ktoś chce tylko pracowac to jak najbardziej moze duzo zarobic a defakto opiekun zrobi za ciebie prawie wszystko ;) ale najlepsze są szkolenia ;)
wanroy / 83.17.27.* / 2011-04-30 08:02
Uwazam że firma ta jest wporzadku rozmawiałem z agentem i zdecydowałem sie na wspołprace w pierwszym miesiacu zarobiłem 4 tys bez wiekszego problemu. zanim zacząłem polecac ten produkt dobrze go sprawdziłem na płaszczyznie prawnej, konstrukcji i opłat dopiero jak przekonałem sie w stu procentach o tym że jest- obecnie z tego rodzaju produktow najlepszy na rynku zacząłem go sprzedawac . niestety po 3 miesiacach musiałem wyjechac z powodow rodzinnych nie kasy . ale jak tylko wroce to wiem że mam pewną i dochodowa prace . na szkolenie opłaca sie jechac chocby po to żeby uswiadomic sobie problem emerytalny i koniecznosc oszczedzania i żeby mieć ten program z pełną swiadomoscia . nawet jesli bym nie podjął żadnej wspołpracy - nie załowałbym bo mam coś co zapewni mi spokojna przyszłoś . poza tym po 10 latach juz mogę korzystac z tych pieniedzy tak apropos tych 30 lat to jest program bezterminowy wiec żaden krach mi nie grozi . a wychodzenie z załozenia że nie wychodze z domu bo sie zabije na schodach jest absurdalnie smieszne ;)
ga / 83.17.27.* / 2011-04-30 08:08
moj kolega załozył program w skandi w tym czasie co moja siostra na 3 tys siostra tez on zarobił 8 procent w 16 mies ona 17 %
do początku nowsze
1 2 3
skomentuj
Reklama
Powszechny Dom Kredytowy

Najnowsze wpisy