zakladam firme i zastanawiam sie jak dobrze ja rozreklamowac, moze polecacie jakas skuteczna
forme reklamy?
sliverr
/ 89.68.7.* / 2012-01-27 21:04
Na początek pomyślałbym o tradycyjnych formach PR-u. Jakieś ulotki, foldery w strategicznych punktach miast albo w np. w centrach handlowych. Takie miejsca to chyba największe skupisko ludzi w jednym czasie i miejsca, a co z tym idzie dobra forma reklamy. W www.caffeprint.eu mają fajne projekty folderów i na pewno druk pierwszej jakości. Są bardzo estetyczne, co na pewno będzie dobrze świadczyło o Twojej firmie.
Profesor
/ 2012-01-11 17:33
/
Bywalec forum
Pozdrawiam czytelników Money.pl!
pikpocket
/ 46.134.68.* / 2012-01-10 15:04
Zaglądnij na coś takiego jak budowanie marki w internecie, które oferuje biznespakiet.pl myślę, że działania na różnych polach (pozycjonowanie, social media, marketing internetowy) są najlepszym rozwiązaniem
mkrawczykowski
/ 109.95.26.* / 2012-01-04 21:54
Ja "siedzę" w Internecie, więc wypowiem się w tym temacie: napisałem - dopiero co! - raport pt. Jak reklamować firmę w Internecie, jest za darmo dostępny na moim blogu:
http://emarketing.krawczykowski.net.pl/347/jak-reklamowac-firme-w-internecie/
zakladam firme i zastanawiam sie jak dobrze ja rozreklamowac, moze polecacie jakas skuteczna
forme reklamy?
Podaj przynajmniej czym Twoja firma będzie się zajmować. W zależności od rodzaju działalności istnieją różne formy efektywnej reklamy.
sokel
/ 83.21.126.* / 2012-01-03 10:02
polecam druk ulotek , wizytówek i promocję lokalną , daję wymierne korzyści.
A jak druk to tylko ... ....:)
http://www.tpsdruk.pl
wydaje mi się że najlepszą reklamę robi się teraz w internecie, także zrób stronę firmy, zatrudnij kogoś do pozycjonowania, żeby wyskakiwała na pierwszych stronach google, katalogi firmy również będą dobre
poiu
/ 194.146.120.* / 2011-07-22 12:56
ja na początku działalności korzystałem z darmowych katalogów, www.uslugodawca.pl, jeszcze jakis inne ale juz nie pamietam...
piter.zen
/ 46.113.125.* / 2011-07-11 18:50
zgadzam sie co do katalogów, to jest skuteczne z tym że ja bym polecił panorame firm, to chyba najpopularniejsze więc więcej ludzi z nich korzysta
dobrym sposobem są katalogi firm, jednak aby Twoja reklama była dobrze widoczna trzeba więcej zapłacić, internet jest głównym sposobem zareklamowania się w obecnych czasach, dlatego koniecznie powinieneś posiadać stronę i ją pozycjonować, aby była łatwa do wyszukania dla potencjalnego klienta
bacior
/ 2011-07-11 11:20
/
Bywalec forum
na pewno ulotki, internet zwlaszcza facebook
Reklama
Chcesz zamieszkać na swoim?
-
Kredyty mieszkaniowe na nowych warunkach. Poznaj nowe oferty, doradcy Open Finance od lat doradzają swoim klientom. więcej »