Na skróty
Forum Forum finansoweKartykarta kredytowa-prosze o pomoc w wyborze

karta kredytowa-prosze o pomoc w wyborze

skomentuj
bacior / 2011-12-28 09:23
Chciałbym założyć kartę kredytową z niewielkim limitem maksymalnie 2tys ,moze nawet mniej -1
tys bowiem kartą chcę opłacać tankowanie auta , plus ewentualnie drobne zakupy. Kartę
chciałbym spłacać w okresie bezodsetkowym.
Proszę o podpowiedz jaką kartę wybrać?
Wyświetlaj:
kredytomaniak / 94.79.147.* / 2012-01-11 16:39
ja osoboiście znalazłem dość dobrą stronkę

http://goo.gl/HTO0a

i muszę przyznać,że jestem zadowolony.
pozdrawiam
irek345 / 77.65.84.* / 2012-01-10 11:39
Mi się wydaje, że najlepiej w banku, w którym posiadamy konto. Choć to nie jest konieczne. Mam kk w PKO BP i 55 dni bezodsetkowych. Jestem zadowolony
Kazik wiecie skad / 2012-01-04 15:27 / Tysiącznik na forum
Jeżeli możesz to unikaj jakichkolwiek usług i produktów jakie oferują banki. Kożystanie z nich prędzej czy później kończą się tym,że na tym sporo trcisz.
brandmind / 2012-01-04 13:53 / Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)
Witam, jeśli zamierzasz wykorzystywać KK głownie do nabywania paliwa - to warto polecić: Kartę Kierowcy w Meritum Banku (http://tnij.org/ot4r) z premiowaniem transakcji paliwowych: 5% przez 3 miesiące / następnie 2%(max 20 zł miesięcznie) już od pierwszego miesiąca zwrot za paliwo jest ograniczony do 20 zł w skali miesiąca. Zatem, żeby maksymalnie wykorzystać oferowaną przez Meritum premię należy w pierwszym kwartale robić transakcje na 400 zł miesięcznie, ale już w kolejnych miesiącach trzeba płacić po 1 tys. zł, żeby liczyć na 20 zł ulgi. Bank pobierze 5 zł miesięcznie za obsługę karty, jeśli klient nie wykona transakcji na co najmniej 500 zł.

Pozdrawiam, Bogdan
Doradztwo Finansowe on-line Brandmind
bogal / 2012-01-04 14:45
żeby się to opłacało to faktycznie trzeba by bardzo dużo tego paliwa zużywać
Kasia B-k / 93.105.96.* / 2011-12-30 19:43
Witam! Proszę sprawdzić na www.InvestPuls.pl - porówwnywarka kredytowa (kredyty, pożyczki, lokaty, również karty kredytowe). Można wyszukać i porównać według własnych kryteriów i wybrać najkorzystniejszą.
skomentuj
Reklama
Spłacasz kredyt w walutach?

Najnowsze wpisy

Karta kredytowa - najlepsza oferta: