Na skróty
Forum Forum motoryzacyjneWydarzeniaKtoś robił chip tuning motocykla BMW w K+K Kwiecień Motocykle koło Wrocławia???

Ktoś robił chip tuning motocykla BMW w K+K Kwiecień Motocykle koło Wrocławia???

skomentuj
Wojtek BMW K1300S / 77.253.232.* / 2012-02-10 10:49
Firma z Dzierżoniowa oferuje chip tuning BMW
http://sklep.motocykle.pl/index.php?products=product&prod_id=16674 czy ktoś robił u nich
jakiś motocykl jak to działa?
Chciałbym z kimś wymienić się opiniami, ponoć to jest innowacja lepsze niż Power
Commander??
Ale pisać wszystko można, pytanie czy rzeczywiście tak jest??
Wyświetlaj:
podpadłes hih / 77.253.232.* / 2012-02-21 12:20
Coś mi się wydaje, ze jej podpadłeś hih. Dla mnie jest zawsze bardzo miła porozmawia zrobi kawę, było by mi smutno gdyby ją zwolnili:(
Poza tym mnie kasuje normalnie:)
rafrat / 91.218.63.* / 2012-02-11 13:33
W zeszłym roku robiłem u nich swoje BMW K1200R. Problem zrobił się kiedy wymieniłem tłumik na akcesoryjny, motocykl zaczął mi nierówno pracować i falowały mi obroty, obdzwoniłem chyba z 5 punktów BMW i słyszałem, że tak ma być to normalne, nic się z tym nie da zrobić.
K+K znalazłem w internecie zadzwoniłem umówiłem się na serwis, zrobili mi przegląd i wgrali mapę motocykl chodzi nieporównywalnie lepiej: nie falują mi obroty, jest mocniejszy, lepszy moment obrotowy i szczerze mogę ich polecić. Sprawdzeni w 100%, motocykl teraz chodzi genialnie. Wojtek jedz a nie pożałujesz!
Jedyny minus musiałem czekać na serwis zanim mnie przyjęli 2 tygodnie bo takie mieli obłożenie, ale warto.
nie zadowolony klijeny / 78.8.237.* / 2012-02-12 20:22
To miałeś w tedy pech mnie przyjęli od razu
ale nic dziwnego jak nie mieli klientów przez ta klientka co sprzedaje w sklepie za bardzo się tam rządzi i za dużo kasy chce nie polecam tej firmy no chyba ze zwolnią to klientka to będzie tam więcej ludzi i lepsza obsługa
skomentuj
Reklama
Mistrzostwa Europy
  • Wiemy jak wygrać EURO!

Recepta jest prosta. Siła leży oczywiście w piłkarzach, jednak to my - kibice musimy ją wyzwolić. Jak to zrobić? Wystarczy by każdy z nas zabrał na mecz dużą, odblaskową strzałkę. więcej »

Najnowsze wpisy