Forum Polityka, aktualnościKraj

Mięso niewiadomego pochodzenia w lokalach Wietnamczyków

Mięso niewiadomego pochodzenia w lokalach Wietnamczyków

Wyświetlaj:
Barracuda / 83.30.124.* / 2014-11-29 17:57
A i tak wszystko smakuje jak kurczak ;-)
jasio 9999,5 / 89.70.199.* / 2014-11-29 16:45
Kasiu co jesz ? Mięsko . Skąd masz ? Przypełzło.
--
Komentarz wysłany ze strony mobilnej
http://m.money.pl/
głodomor / 89.70.199.* / 2014-11-29 15:44
Co tam psy? Najlepsze są szczury i myszy. Tylko przed spożyciem trzeba ściągnąć futro, bo jest ciężko strawne.
--
Komentarz wysłany ze strony mobilnej
http://m.money.pl/
rzeźnik007 / 89.70.199.* / 2014-11-29 12:46
Najlepiej to wszystko spożyć przed. I tutaj mamy podaną datę zejścia śmiertelnego.
--
Komentarz wysłany ze strony mobilnej
http://m.money.pl/
rzeźnik007 / 89.70.199.* / 2014-11-29 12:25
Lubicie Hod Dog-i ? już sama nazwa mówi nam z czego powinny być zrobione. Powiecie że nie w europie. Z czego więc w europie są robione parówki tak lubiane przez dzieci ? W parówkach jest 10% mięsa , reszta to krowie wymiona i inne odpady poprodukcyjne tłuszcze, flaki,żyły dobrze zmielone kości. Czyli wszystko to, co powinno się utylizować. Tak wygląda parówka. Już nie będę pisał z czego składa się hamburger. Dzieci też uwielbiają hamburgery. Smacznego !!!!
--
Komentarz wysłany ze strony mobilnej
http://m.money.pl/
tobruk defender / 89.74.79.* / 2014-11-29 11:40
Lepiej jesc warzywa i ryby....
--
Komentarz wysłany ze strony mobilnej
http://m.money.pl/
rzeźnik007 / 89.70.199.* / 2014-11-29 12:52
Warzywa posiadają metale ciężkie a ryby pleśniawkę i tasiemca
--
Komentarz wysłany ze strony mobilnej
http://m.money.pl/
restaurator738 / 89.70.199.* / 2014-11-29 11:06
Mięso jak mięso. Czy pies jest gorszy od prosiaka, krowy lub konia? Jak mięso było na kartki to jedliście wszystko co było bez kartek. Najlepsze były koty, które wyglądały jak króliki.
--
Komentarz wysłany ze strony mobilnej
http://m.money.pl/
wk663 / 31.61.136.* / 2014-11-29 10:42
Skoro w Warszawie jest popyt, to dlaczego zamykać.

Najnowsze wpisy