Na skróty
Forum Polityka, aktualnościPolitykaOpieka medyczna zbyt droga

Opieka medyczna zbyt droga

skomentuj
Naukowiec / 2011-10-04 12:47
Czemu płacąc takie wysokie składki na ubezpieczenie, nie mam zapewnionej opieki medycznej?!
Czy sądzicie że któraś partia jest w stanie to zmienić?!
Wyświetlaj:
.obiektywny. / 81.190.72.* / 2012-05-07 11:34
Jaka tu opieka medyczna w tym kraju ?
Idę do przychodni lekarskiej ze swoją dolegliwością zdrowotną a recepcjonistka mówi,że wizyta będzie u lekarza za ... pół roku !!!
Pacjent w Polsce prędzej umrze niż doczeka się wizyty lekarza specjalisty.
Leki u nas chyba najdroższe w całej Europie.
We Francji ubezpieczeni pacjenci płacą 1%(!) za leki ,w Niemczech nie więcej jak 10 euro, a w Polsce za leki płaci się co raz drożej i drożej,że nawet nie stać ludzi na wykup leków ,które lekarz im przepisał.
Taka ma być Polska w UE ?
Dlaczego UE nie interweniuje skutecznie w sprawie opieki medycznej w Polsce ??? Zaś kary, nakazy i zakazy w pierwszej kolejności wprowadza się u nas tak jak zaleca wolna ,demokratyczna UE.
natusia602 / 195.13.38.* / 2012-05-05 12:43
Kompleksowa Opieka Medyczna dla każdego

SIGNUM Opieka Medyczna. Zadbamy o Twoje zdrowie od A do Z .Szybki ,komfortowy dostęp do całego zakresu usług medycznych. Jeśli masz dość kolejek, niekompetencji lekarzy, to zobacz jak powinien być traktowany pacjent.1000 placówek medycznych w Polsce. Poznaj szczegóły :Natalia Woźniak tel:797 954 886
nataliawozniak66@yahoo.pl

Opieka Medyczna SIGNUM dla Ciebie to:
• 5 pakietów opieki medycznej
• Infolinia Medyczna 24h na dobę - 7 dni w tygodniu
• dostęp do 3 lekarzy pierwszego kontaktu
• dostęp do 26 lekarzy specjalistów
• 22 zakresy – 230 rodzajów badań laboratoryjnych
• 25 zakresów badań diagnostycznych
• 24h pomoc ambulatoryjna i 24h wizyty domowe
• 9 zakresów zabiegów rehabilitacyjnych
• 61 zakresów chirurgii jednego dnia
• usługi pielęgniarskie, testy alergiczne, prowadzenie ciąży, szczepienia ochronne, profilaktyka stomatologiczna i wiele więcej!

Opieka Medyczna SIGNUM gwarantuje opiekę medyczną o najwyższych światowych standardach:

• SZYBKO, bez kolejek do lekarza pierwszego kontaktu, bez czekania miesiącami na wizytę u specjalisty

• KORZYSTNIE, bez ukrytych kosztów, bez niekończących się dużych wydatków na kolejne wizyty i badania

• FACHOWO, u dobrych specjalistów

• INDYWIDUALNIE, bo tylko takie powinno być podejście do pacjenta

• KOMFORTOWO, w placówkach gwarantujących wysoki poziom obsługi

• PROFESJONALNIE i KONKRETNIE, na określoną godzinę

• NOWOCZEŚNIE, bo każdy pacjent zasługuje na najlepsze leczenie

• KOMPLEKSOWO, bo tylko takie leczenie ma sens

• NAJWYŻSZA JAKOŚĆ USŁUG w prywatnych, nowoczesnych placówkach

Skontaktuj się ze mną i poznaj szczegóły :

Natalia Woźniak tel :797 954 886
nataliawozniak66@yahoo.pl
http://www.oferta.omsignum.pl/ataliawozniak
Nellaa / 77.253.139.* / 2012-03-14 18:08
Nie liczcie na to, że za naszego życia będzie taniej czy lepiej, radzę zadbać samemu o komfort opieki medycznej http://www.oferta.omsignum.pl/miroslawaadamowska
olgiert / 195.222.100.* / 2012-03-05 12:00
w w w zaqpy. com pl -- niedrogi efantomy do nauki czynnosci pielegniarskich i medycznych - sobie zerknij
mark02 / 2012-02-22 22:37
zawsze walka o służbę zdrowia będzie trwać, bo pieniędzy wciąż brak
kakaszi / 80.54.90.* / 2012-02-16 17:25
http://www.oferta.omsignum.pl/kacoperlampkowski
medyk / 195.222.100.* / 2012-03-05 12:05
www.fantomy.zaqpy.com.pl - i wszystko jasne
bonia / 87.205.57.* / 2012-02-12 10:37
lepiej dziś nie chorować

http://tnij.org/m14g
53jaro / 93.105.86.* / 2011-12-09 19:53
Pani minister Kopacz miała rację.Pieniędzy jest dosyć tylko uciekają z systemu. Wprowadzony w Woj.Ślaskim system elektroniczny zdał egzamin.Dlaczego nie wprowadza się w całym kraju- przeciwstawia się temu lobby lekarzy.Każda wizyta ,każda recepta zarejestrowana byłaby w systemie.A tak-hulaj dusza.
kate333 / 2011-12-09 13:34
spotkała mnie ostatnio bardzo duża nieprzyjemność ze strony pani doktor, płacę ze swej wypłaty składkę zdrowotną, do lekarzy chodzę często prywatnie z wiadomych przyczyn! teraz jestem w ciąży, chciałam by pani doktor wypisała mi skierowania na refundowane badania, a pani mnie poinformowała, że skoro prywatnie chodzę do ginekologa to powinnam liczyć się z tym, że za badania też poniosę koszta! jak widzę takich lekarzy "z powołania" to od razu odechciewa mi się korzystania z usług NFZ!
Jadwiga Chmielewska / 94.141.157.* / 2012-02-08 17:16
Przykro czytać o problemach z opieką medyczną nawet kobiet w ciąży.Wspomniana wcześniej opieka medyczna SIGNUM jest oparta na opłacie abonamentowej.Sam wybierasz jaki abonament jest dla Ciebie atrakcyjny.Między innymi jest w abonamencie prowadzenie ciąży jak i dostęp do badań.Wchodzisz na www.oferta.omsignum.pl/jadwigachmielewska i sam wybierasz abonament, który Ci odpowiada, sam się rejestrujesz (nie ma pośredników i osób, które wyciągają od Ciebie Twoje dane osobowe).
Polak pracownik / 2011-12-09 15:26
To ja już dawno wiedziałem!! W tym kraju po prostu żyć się nie da!!
lewarek / 2011-11-28 12:19
zapewniona opieka medyczna jest, ale trzeba czekać strasznie długo w kolejce kiedy chcemy skorzystać z pomocy specjalisty, wtedy lepiej pójść prywatnie i przeskoczyć kolejkę dzięki kasie, czyli może jednak opieka medyczna powinna zostać sprywatyzowana?
mery12 / 77.45.63.* / 2011-11-27 23:14
SIGNUM to prywatna, abonamentowa opieka medyczna, juz od kilkudziesieciu zlotych miesiecznie. SIGNUM pozwoli Ci zadbac o zdrowie swoje i Twojej rodziny, mozesz miec szybki, komfortowy dostep do calego zakresu uslug medycznych, calej procedury leczenia od A do Z. NFZ nie jest i nie bedzie w stanie zapewnic nam nalezytej opieki medycznej, w SIGNUM placimy tylko abonament i za nic wiecej nie trzeba juz placic, za wizyty domowe, badania itp. http://www.oferta.omsignum.pl/martaszczepura
Katarzyna 01 / 2011-10-04 13:28
Zapewne PO ma jak zwykle jakiś genialny pomysł.
bodziopl / 194.153.119.* / 2011-12-09 08:18
Dla zwiększenia przejrzystości działania władz w zakresie opieki zdrowotnej proponuje: każdy minister zdrowia na czas urzędowania musi przyjmować podwójne nazwisko, np.:
Kopacz-Mengele, Arłukowicz-Mengele, ...
manek / 2011-10-04 14:13
ten genialny pomysł to prywatna służba zdrowia...
skomentuj
Reklama
Powszechny Dom Kredytowy

Najnowsze wpisy