Na skróty
Forum Forum finansoweInnepaypal wasze opinie

paypal wasze opinie

skomentuj
neneke / 2011-04-21 14:53
witam,
co sądzicie o korzystaniu z karty paypal? na czym to dokładnie polega i dla kogo głównie
jest taka usługa, czy długo czeka się na takie przelewy?
Wyświetlaj:
darkpeter / 77.65.36.* / 2012-02-21 23:45
ty!!! za takie wiersze to płacą nie wiele. Zastanów sie czy za te pare zloty bedziesz wciskać ki!
Roman G. Mazur / 93.182.148.* / 2012-01-20 09:55
Straszni krętacze i de facto złodzieje w tym PayPal.
1. Odmawiają wypłaty pieniędzy z powodu "bo tak"
2 W przypadku gdy bank odrzuci przelew z naszego konta to pobierają opłatę 30 ZŁ i to bez względu na to dlaczego bank odrzucił przelew.
3. W celu weryfikacji użytkownika/konta obciążają kartę sumą 6,50 która zgodnie z PODANĄ PRZEZ NICH informacją będzie zwrócona najdalej w 2 dni po potwierdzeniu konta. Nie zwracają wcale tylko dodają do środków zgromadzonych na koncie.
4. Zagadka, ile kosztuje połączenie?
"Dział obsługi klienta
801 38 66 86
Uwaga: Jeśli dzwonisz spoza Polski, wybierz następujący numer:+353 1 436 90 34 (obowiązują opłaty jak za rozmowę międzynarodową)."
https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/helpscr?cmd=_help&t=escalateTab

Z powagą
Roman G. Mazur
Oburzony / 164.127.101.* / 2012-03-05 10:46
Witam,

W zeszłym tygodniu przelałem środki na konto paypal z karty kredytowej. Obiecali,że ściągnął 6.50 Pln a potem zwrócą. To NIEPRAWDA. Pieniędzy na kartę nie zwrócili tylko doładowali konto paypal a ponadto ściągnęli dodatkowo kwotę ponad 1pln karty nie wiadomo za co. Następnie zablokowali mi konto twierdząc,że istnieje podejrzenie,że korzystam z konta w sposób nieuprawniony. Zadzwoniłem z komórki na infolinię, gadam z panienką, która mi to próbuje wyjaśnić, że to dla mojego dobra. Pod koniec rozmowy pytam się ile kosztuje mnie ta rozmowa jeżeli wykręcam nr 801 386686 z komórki? OTÓŻ KOSZTUJE JAK POŁĄCZENIE MIĘDZYNARODOWE! Zapytałem czemu nie informują o tym na stronie internetowej, a panienka na to,że można przecież pisać do nich maile za darmo!!! Wyobrażacie sobie taką bezczelność! To jest banda oszustów i tyle!
misdklfu / 46.113.151.* / 2011-04-27 15:13
popatrz tu:

http://dobra-karta-kredytowa.blogspot.com
LadyR / 2011-04-23 16:06
Korzystam z paypal od dawna, do zakupów w internecie poza granicami Polski.
Jest to o wiele bezpieczniejsza metoda, niż podawanie swojego numeru karty w nieznanym sobie sklepie. Większość sklepów od razu po zleceniu wydaje towar i można się cieszyć zakupami.
Co do przychodzących - jest różnie, od kilku godzin do kilku dni - zależnie od wydawcy karty i okoliczności (święta itp. w różnych bankach).
Mirosław88 / 178.36.76.* / 2012-05-16 10:07
Znalazłem ciekawą stronke z aktualnymi informacjami na temat paypal i innych portfeli internetowych, bardzo spodobało mi sie porównanie pod względem prowizji i opłat zobaczcie sami www.formyplatnosci.blogspot.com
skomentuj
Reklama
Chcesz zamieszkać na swoim?

Najnowsze wpisy