reklama w Internecie za darmo?
Wydaje się niemożliwe? A jednak jest to bardziej niż możliwe.
Nie trzeba wykupować banerów, pin upów itp., by zaistnieć w świadomości klientów.
A co należy zrobić? Należy tak jak ja skorzystać z darmowego wpisu w katalogu firm
(szczegóły tutaj: http://www.firmy.net/dodaj-firme-wpis.html), stworzyć konto na facebooku i
aktywnie zdobywać i informować swoich tzw. fanów o swojej działalności.
Taką drogą powędrowały najbardziej znane marki na świecie np. Coca Cola, Ikea. Skoro w ich
przypadku to działa to dlaczego i w naszym miałoby się nie udać?
Podstawą sukcesu jest niekonwencjonalne myślenie.
Co o tym sądzicie?
Benjamin Braddock
/ 178.235.160.* / 2012-05-14 12:38
Polecam 'Root of Trust' www.roft.pl
rózowykwiat
/ 83.4.175.* / 2012-05-07 13:44
jestem podobnego zdania, że bilbordy, czy ulotki są owszem jakąś formą promocji naszej firmy, ale jednak w Internecie tkwi niesamowity potencjał oraz zasięg, dzięki niemu możemy dotrzeć do szerokiej grupy osób. Tylko trzeba dobrać odpowiednie narzędzie do naszej działalności, a w takim przypadku z pomocą może przyjść na przykład firma Advanced Art, która nie tylko dobierze odpowiednie narzędzia do promocji, ale także zajmie się ich realizacją.
jjaass
/ 164.127.240.* / 2012-04-24 22:51
www.takzarobisz.republika.pl potrzebujesz pieniedzy nie czekaj zarabiaj szybko i duzo!!!
tomminio
/ 164.127.240.* / 2012-04-24 22:56
ten forex to chyba dobra rzecz odebrałem 75 zł biore sie za gre pozdrawaim
gosciu
/ 194.146.120.* / 2011-12-06 16:26
polecam http://www.uslugodawca.pl/
http://www.e-harmonogram.pl/baza_firm/
Zapraszam do wpisywania się do katalogu firmy z województwa małopolskiego, śląskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Portal oferuje inteligentne planowanie i harmonogramowanie inwestycji. Baza firm zawiera dane potencjalnych wykonawców/dostawców, którzy mogą być pomocni przy realizacji inwestycji użytkownika portalu e-harmonogram. Teraz 3 miesiące za 0 zł www.e-harmonogram.pl
Multix98
/ 83.30.44.* / 2011-06-18 15:47
Fajna rzecz ale ja się tu zareklamuję
Mój film http://www.youtube.com/watch?v=ue3-dl0m8jE
www.kampaniereklamowe.pl
/ 46.205.31.* / 2011-04-17 13:18
myślę, że lepszym rozwiązaniem będą odwiedziny strony www.kampaniereklamowe.pl
Właśnie startuje darmowy do odwołania katalog firm z Warmii i Mazur. Zostało jeszcze
trochę do zrobienia ale już wpisy można dodawać. (katalogfirm.wa.pl)
Właśnie startuje darmowy do odwołania katalog firm z Warmii i Mazur. Zostało jeszcze trochę do zrobienia ale już wpisy można dodawać.
malenkamiki
/ 83.11.81.* / 2010-05-07 10:46
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl
Bardzo dużo słyszy się oststanio o tego typu usługach. Wydaje mi się to dość opłacalna i praktyczna forma reklamy, a może lepiej zaistnienia w sieci. Jak dla mnie to znakomity pomysł, uważam, że wiele firm wpisując się do takich darmowych katalogów, mogłoby sporo skorzystać, wielu potencjalnych klientów można obecnie znaleźć właśnie w sieci.
mbfirm
/ 91.150.223.* / 2010-02-08 13:29
Jęśli jesteś z woj małopolskiego to bardzo skutecznym portalem reklamujacym firmy jest mbfirm , podstawowy wpis do wyszukiwarki jest bezplatny ale rowniez posiadaja inne formy wpisu o bardzo interesujacej formie graficznej i docierajacej do wielu potencjalnych klijentów. Jesli ktos jest zainteresowany taka forma to sluze pomoca gg 7872689
To i ja zaproszę do darmowego katalogu firm: www.polfirm.pl
artso99
/ 77.255.20.* / 2010-02-01 16:03
Jest wiele darmowych katalogów firm, w których można umieszczać swoją reklamę. Zasada jest prosta w im większej liczbie katalogów jesteś tym większe prawdopodobieństwo, że ktoś trafi do twojej firmy. Warto pomyśleć też o stronie internetowej, bo wpis w katalogu firm to tylko klika zdań, a na stronie możesz umieścić nieograniczoną ilość informacji o twojej firmie. Więc do wpisu w katalogu dołączam adres swoje strony internetowej i efekt jest podwójny. Jeśli nie masz czasu na dodawanie swojej firmy do katalogów możesz skorzystać z naszych usług, projektujemy też strony internetowe. Sprawdź nas www.artso.pl
Niby tak, istnienie w dużej ilosci katalogów jest przydatne i pomocne, ale warto też zwrócić uwagę na to, jaki dany katalog firm na status na rynku. Poza tym sam katalog nie wystarczy. Na zdobycie najwyższych miejsc w wyszukiwarce składa się wiele elementów. np. pozycjonowanie. Świetnie ideę pozycjonowania wyjaśnia ten artykuł: http://www.firmy.net/blog/jak-zdobyc-pierwsze-miejsce-w-wyszukiwarce.html
Moja wiedza dzięki niemu się uszczegółowiła.
zibi75
/ 83.22.157.* / 2011-05-03 18:56
neyo
/ 78.133.216.* / 2012-02-06 18:35
polecam najnowszy serwis ogłoszeniowy www.sprzedani.pl oprócz darmowego ogłoszenia masz możliwość dodania elementów graficznych takich jak mniej więcej bannery reklamowe
Reklama
Powszechny Dom Kredytowy