Na skróty
Forum Forum inwestycyjnePierwsze krokiSzkolenie zawód inwestor giełdowy

Szkolenie zawód inwestor giełdowy

skomentuj
pigru / 2008-04-01 18:33
Witam wszystkich.
Proszę o opinię na temat szkolenia Zawód Inwestor Giełdowy jej byłych uczestników.Nie
interesują mnie wypowiedzi w stylu że nie warto tylko dlatego że kosztuje 4500 zł i kogoś
kto na nim nie był.
Proszę o szczere wypowiedzi,ponieważ w sieci natknąłem się tylko na wyreżyserowane filmiki
wyprodukowane przez organizatora.
Szkolenie jest polecane przez IPE i nie jestem do końca pewny czy warto iść.
Pozdrawiam
Wyświetlaj:
Prestige.PCCG / 83.16.152.* / 2009-02-04 00:51
Aby udzielić odpowiedzi na postawione pytanie należy wykonac następujące czynnności :

1.Postać łukasz majewski kim jest jakie książki napisał o czym z czego jest znany na jakich forach internetowych się wypowiada
2. przejrzeć listę uczestników-ja z 3 się skontaktowałem poprzez naszaklase.pl wypowiedzi były różne (szablonowe niektóre, szczere również)
3. cena 4500 zł wcześniej było prawie 6000 a w rezerwacji do 23 grudnia 5000 nie jest zbyt duża to jednak terminy sie zmieniły

Pytanie wg nie jest retoryczne-co Cię nie zabije finansowo to wzmocni hehe
marekbron / 85.202.106.* / 2009-02-04 20:08
Z tego co ja wyczytałem na www.inwestorgieldowy.com to niejaki Łukasz Milewski jest przede wszystkim organizatorem i prowadzi psychologię inwestowania na szkoleniu. Jak widzę to na bazie pozostałych prowadzących jest zbudowana rzekoma siła tego seminarium. Zastanawiam się czy się nie zdecydować bo podoba mi się połączenie "młodości" z "doświadczeniem". Z tego co wyczytałem istnieje coś takiego jak klub inwestorów dla absolwentów szkolenia czy ktoś coś wie na ten temat? Będę wdzięczy za wszelkie informacje
Wiesław48 / 85.202.106.* / 2009-02-04 19:57
Odpowiedzi są różne bo nie każdy potrafi wypowiedzieć się we właściwy sposób czytaj nie każdy ma dar pisania. Jednemu to szkolenie pasuje drugiemu nie. Ja się skusiłem i jestem bardzo zadowolony bo miałem możliwość poznania praktyków i poznania wiedzy która była wyłożona łopatologicznie. Każdy szuka swojej drogi oni uczą samodzielności więc jesli szukasz gotowego systemu to nie to szkolenie.
Paulinka / 2008-08-24 16:54 / Szczęście sprzyja lepszym
A gdzie mozna znalezc te filmiki, tez szukam jakiegos sensownego szkolenia... ale z tym jest trudno.. ceny bardzo wysokie a nie wiadomo czy to jest sensowne....
ŻanetaM / 85.202.106.* / 2009-02-03 21:52
Ja też miałem taki obawy, ale byłem i przekonałem się, że warto. Myślę, że strona nie została zbyt dobrze zrobiona marketingowo co można zrozumieć. Mi się bardzo podobało i kontakt po szkoleniu bo jest bardzo profesjonalny. Wczoraj zrobiłam pierwszą tranzakcję zyskowną hihi:)
linetrol / 213.76.14.* / 2008-08-04 23:24
zobacz to : www.staralliancecapital.pl
skomentuj
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Reklama
Powszechny Dom Kredytowy

Najnowsze wpisy