|
2008-05-14 23:00:39 | 83.5.187.* | Money.pl
Większość pracowników źle sypia w niedzielę [8]Komentarze do wiadomości: Większość pracowników źle sypia w niedzielę. |
| Wyświetlaj |
|
2008-08-11 22:42:58 | 80.51.27.* | tetris28
Re: Większość pracowników źle sypia w niedzielę [0]Zapraszam do księgarni na temat psychologii w biznesie i nie tylko! http://www.psychologia-biznesu.webloger.pl/ |
![]() |
2008-05-15 00:27:15 | 83.28.66.* | figofago
Re: Większość pracowników źle sypia w niedzielę [1]No i dobrze, bo jak robią przekręty na miliony to i spać po nocach nie mogą. Poprostu srają w piżamę ze strachu czy aby tylko ktoś do drzwi nie zapuka w służbowym mundurze albo po cywilu, tylko z napisem "ABW". Uczciwy Pracodawca śpi spokojnie bo wie że ma oparcie w swojej załodze. To wszystko na ten beznadziejnie głupi temat. NO COMENT |
![]() |
2008-05-14 23:00:39 | tatazzz [ Bywalec forum ]
Re: Większość pracowników źle sypia w niedzielę [4]Pracuje w zakładzie pracy chronionej i w niedziele chodze na noc do pracy,generalnie cały tydzień i sypiam w dzień. Mam kolege który pracuje w tym zakładzie już 14 lat na noce i ciekaw jestem jak on sypia.Generalnie to pracujemy tu w warunkach specjalnych,nawet Pefron daje na to pieniądze ,żebysmy nocami tyrali.Chyba robia doświadczenia jak długo w takich warunkach specjalnych będziemy żyli. 12-e godzin robi swoje. No ale cóż się nie robi dla nowej ,polskiej pseudo-demokracji. |
|
2008-05-19 00:24:08 | tatazzz [ Bywalec forum ]
Byłem w zarządzaniu przez ostatnie 20 lat i nie miałem żadnych problemów ze snem.Dlatego,że wszystko co robiłem to robiłem uczciwie .Nie miałem nocnych wyrzutów sumienia,że tego oszukałem albo wykorzystałem,tamtemu nie dopłaciłem i tak dalej. Zacznijcie ludzi szanować to ludzie zaczną szanować wasze firemki.Będziesz miał problem to na niektórych pracownikach można sie oprzeć w rozwiązywaniu wielu dylematów. Bedziesz spał spokojnie ze świadomością ,że masz odpowiedzialnych ludzi dbających o firme. |
|
2008-05-28 11:07:18 | 217.147.240.* |
na złodzieju czapka... oczywiscie ze sen z powiek moze spedzać takze praca nazwykłym etacie, nie trzeba wcale odpowiadać za grubą kase... |