Na skróty
Forum W wolnym czasiePodróżeteneryfa - które biuro podróży?

teneryfa - które biuro podróży?

skomentuj
tamma123 / 2011-04-26 15:31
witajcie, chciałabym te wakacje spędzić w ciepłych krajach, które biuro podróży wybrać jeśli
decyduję się na Teneryfę? Wiecie może gdzie są przystępne oferty? pozdrawiam
Wyświetlaj:
borett88 / 2012-04-03 11:07 / Bywalec forum
polecam sprawdzone przeze mnie i moim przyjaicol biuro podrozy TUI
!!!!!!!!!!!! / 178.73.63.* / 2012-04-03 14:24
Lepszy a co wazniejsze tanszy jest neckermann.
A generalnie po co komu dzis biuro podrozy ???
Kupujesz sobie sam przelot a hotel wybierasz i zamawiasz w internecie,nie trzeba nawet nic placic z gory !!!
Jest lepiej,taniej i zostanie ejszcze kasa na wypozyczenie auta na lotnisku,polecam GoldCar ,najtanszy w Hiszpanii i na teneryfie tez.Auto mozna wziac na jednym z dwoch lotnisk i oddac na ktorym nam wypadnie.Samochody sa wszystkie nowe,teraz to Golfy Polo,zuzycie beznzyny sladowe.
Dariusz K. / 31.61.130.* / 2012-04-02 23:28
Chciałem spędzić niezapomniane chwile. Znajomy polecił mi Teneryfę. Wykupiłem wycieczkę i udałem się na tą tajemniczą wyspę. Jestem wielkim pasjonatem pływania i surfingu. Wyspa mnie nie zawiodła w tym zakresie. Spotkałem wielu wspaniałych ludzi. Wróciłem cały opalony. Jestem pełny wspaniałych wrażeń. Ja byłem z Holiday Travel Center z timesharingiem
eDom / 2012-03-29 13:19
Jak nie ufasz do końca BP to możesz samodzielnie kupić bilety i wynająć domek letniskowy. Takie planowanie wakacji ma swój urok i coraz więcej osób się do tego przekonuje.
Wolikowskii / 87.96.29.* / 2012-03-06 20:04
Wykupiłem wycieczkę ze znajomymi. Trafiłem dobrą ofertę, parę dni przed wylotem z Warszawy u Holiday Travel Center w ramach timesharingu. Pomimo tego, żę leci się samolotem dosyć długo bo z 5 godzin, to na miejscu się o wszystkim zapomina. Niesamowite widoki i piękne, bardzo szerokie plaże. Nie było problemu z miejscem na plaży , mimo tego, że był środek wakacji. Do dyspozycji mieliśmy jeden duży i jeden mały basen i leżaki. Na plaży trzeba było leżeć na ręczniku ale plaża bardzo wygodna. Blisko do miasta. Można wypożyczyć sobie skuter i pozwiedzać wyspę. Myślę że ciekawe miejsce na wakacje i warto.
ineternauta / 87.96.29.* / 2012-03-06 20:02
Wykupiłem wycieczkę ze znajomymi. Trafiłem dobrą ofertę, parę dni przed wylotem z Warszawy u Holiday Travel Center w ramach timesharingu. Pomimo tego, żę leci się samolotem dosyć długo bo z 5 godzin, to na miejscu się o wszystkim zapomina. Niesamowite widoki i piękne, bardzo szerokie plaże. Nie było problemu z miejscem na plaży , mimo tego, że był środek wakacji. Do dyspozycji mieliśmy jeden duży i jeden mały basen i leżaki. Na plaży trzeba było leżeć na ręczniku ale plaża bardzo wygodna. Blisko do miasta. Można wypożyczyć sobie skuter i pozwiedzać wyspę. Myślę że ciekawe miejsce na wakacje i warto.
GoscGosc / 178.73.63.* / 2012-04-03 14:27
jak sie bierzesz do naganiania.
Wpisz choc rozne teksty ,ale i tak widac po IP ze to to samo.Klientow tez tak glupio oklamujecie ???
Wikktorr / 46.134.109.* / 2012-02-01 21:26
Byliśmy na Teneryfie rok temu w wakacje z Holiday Travel Center. Było całkiem sympatycznie. Hotel mieliśmy dosyć blisko miasta i blisko do plaży. Były trzy plaże kąpieliskowe w pobliżu więc można było sobie wybierać. A nawet jak ktoś miał daleko do plaży to jeździły specjalne wagoniki, które woziły na plaże. Pogoda bardzo dobra, temperatura w sam raz, czasami trochę za ciepło ale można było wskoczyć do wody. Jedzenie i hotel dobry, mógłbym pojechać jeszcze raz.
ppawel1150 / 83.27.167.* / 2012-03-05 12:02
Ja lecialem z set travel i bylo mega:D swietny hotel nam dobrali:) bylo nas 4 i rewelacja jeszcze napewno z nimi polece. wszystko zalatwilem online podaje namiar dla chetnych www.settravel.com.pl dziękuje za wspanialy wyjazd i pozdrawiam goraco:)
alawendaa / 2011-04-27 10:41
sprawdź sobie biuro podróży ITAKA, zawsze to sprawdzona marka.
skomentuj
Reklama
Chcesz zamieszkać na swoim?

Najnowsze wpisy