Zarabianie na wyszukiwaniu ....
Dowód wypłaty:
Dołączona grafika
Witam wszystkich.
Znalazlem ta strone gdzie mozesz zarabiac pieniadze (Minimum wyplaty 25$).
Najlepsza czescia tego wszystkiego jest program (auto-search) ktori robi cala prace za ciebie! :) Program jest niewykrywalny wystarczy tylko zrobic tak jak przedstawie wszystko na screenie ponizej.
1 Krok to rejestracja na stronie:
@@@@: http://scour.com/invite/krycha5298
(Podalem refflinka Ty na tym nic nie tracisz a mozesz mi sie odwdzieczyc za opisanie tego sposobu:)
Po rejestracji aktywuj swoje konto (aktywacja przychodzi na meila podanego przy rejestracji)
Jesli klikniesz po zalogowaniu zakladke "Redeem" zobaczysz to:
Dołączona grafika
Jesli zdobedziesz wymagane punkty, mozesz wyplacic pieniadze zajmuje to do 4 dni :)
Pienaidze rpzewaznie sa nastepnego dnia od zlecenia wyplaty :)
@@ Teraz pobiez Blackhat Scour (auto-search machine)
Link Tutaj:
@@ http://rapidshare.co...Scour_2.3.7.zip
Po sciagnieciu i rozpakowaniu edytuj plik "settings.ini" i umiesc w nim swoj nick i haslo.
Tutaj obrazek jak to ma wygladac (nie moj ale dobry na przyklad jak to ma wygladac)
Dołączona grafika
Zapisz settings.ini i wszystko gotowe!:) Wystarczy uruchomic Scour.exe i niech program zarabia za ciebie :)
Mam nadzieje ze pare osob na tym skorzysta. I Prosze zeby sie zarejestrowac z mojego ref-linka jesli poradnik sie spodobal :)
2. jeśli nie masz konta na rapidshare to mam inny pomysł ja zarobić dużo punktów ok. 2000 w 40 - 1h
Jest nam to że musisz
1)otwórz wyszukiwarke
2) wejć na strone scour
3)zaloguj się
4)otwórz kilka innych kart ze stroną scour( jeśli je otworzysz będziesz automatycznie zalogowany)
5)na każdej z nich wpisz jakieś słowi i naciśnij serach
6)jak już wyszuka to oceń wszystkie strona( na zmiane pozytywnie i negatywnie)
7) następnie odzśwież
8)i tak kilka razy ok 3
9) po tych 3 razach zmień słowa na inne i ponownie wyszukaj i zacznij oceniać
POLECAM REJESTRUJCIE SIĘ TO NIC NIE KOSZTUJE!!!!
JEŚLI MASZ PYTANIA MÓJ EMAIL : krycha5298@o2.pl