Forum Forum inwestycyjneWydarzenia

15 lat minęło jak jeden dzień, czyli subiektywny alfabet giełdowy

15 lat minęło jak jeden dzień, czyli subiektywny alfabet giełdowy

Wyświetlaj:
Redakcja forum / 2006-05-09 19:53 / Administracja forum
A Wasze 15 lat - z giełdą?
rosa / 2006-05-14 19:18 / Bywalec forum
Przedstawiciele najwyzszych władz klasycznie "oleli" obchody 15 rocznicy. Na oficjalnych uroczystościach nie było pana prezydenta ani jecgo przedstawicieli stosownej rangi. Pan premier zwykle woli tańczyć na studniówce, jeżdzić na nartach czy grać w piłkę nożną i teraz tak było bo nawet zapomniał wysłać swojego przedstawiciela odpowiedniej rangi - nie można uznać za takiego pana Zubera doradcy pana premiera - który w czsie uroczystości powiedział, że wie co mówi a powiedział co wiedział i tego było naprawdę mało. Dziwi mnie brak pani minister Gilowskiej bądż co bądż liberała z przekonania - za taką ją dotychczas uważałem - dla którego giełda to sama esencja wolnego rynku.
Zastanawiam sie nad tym faktem i dochodzę do wnioskum, że może i dobrze się stało ba a nuż pan premier Lepper zacząłby coś regulować. Wszak wiemy że to ekonomiczna głowa na miarę Dyzia...
MIMO OLEWACTWA ZE STRONY NASZYCH WŁADZ GIEŁDA TRZYMA SIĘ DOBRZE I MAM NADZIEJĘ ŻE TAK BEDZIE W DALSZYM CIĄGU CZEGO SOBIE I INNYM INWESTOROM ŻYCZĘ.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Najnowsze wpisy