andy2U
/ 2009-12-07 18:05
/
Bywalec forum
Witam wszystkich, dawno nie pisałem. Podobnie jak MAX, od 10.08.09, 99.5% w ML5 do 17.11.09. Warto było. Jak pamiętacie jestem harcerzem- ogrodnikiem, więc bierę to na czuj - czuja, i czuwam! Abstrachując od AT i innych ważnych wykładni, nad ktorymi niesamowitą pracę wykonujecie panowie, Z.; M.; T.; P. i oczywiście Kinia, nie umniejszając innym literom alfabetu, Patrzę na XAU, i widzę na 6-cio miesięcznym i rocznym (Stockcharts -$XAU)pewną naturalną dla GOLD prawidlowość, tz. po trzech dniach spadkow na XAU (z dzisiejszym bo tak myślę zostanie jak jest) powinno być jeszcze 1 lub 2 dni w dół i odbicie w górę (bo boczniak raczej nie wchodzi w grę), wydaje się więc, że wejście dzisiaj w ML5 może być trafieniem w dołek w środę (dzeń realizacji dzisiejszego zlecenia - inf. dla początkujących) pytanie ile up i na jak długo. Jeżeli amerykańskie filmy muszą mieć "happy end" (na koniec roku!) to wydaje się że ze 2 - 3 tygodnie - pocz. stycznia, powinna być jazda w gwiazdki. Co Wy na to, Max; Zeus; Techdom. Czy today is the day (for gold) ?