JX
/ 91.193.160.* / 2009-09-11 18:51
Sc, Ty nic nie mądrzejesz, nawet błędy stylistyczne i ortograficzne pozostają te same, niczym u małego Kazia po dużym piwie.
Zamiast powtarzać się, wklejam moje poprzednie, nadal aktualne uwagi pod Twoim adresem:
"2009-08-08 19:51:14 | 91.193.160.* | JX
Sc, znów piszesz bzdury, nie rozumiejąc ani historii obydwu narodów, ani aktualnych uwarunkowań geopolitycznych i gospodarczych.
Tu masz trochę o kulisach II WŚ, autorstwa prof. Pogonowskiego: http://tnij.org/d0ku
Z brakami wiedzy mogę Ci pomóc, braki kultury i wychowania, niestety, musisz sam nadrabiać".
"2009-08-24 18:48:13 | 91.193.160.* | JX
Sc, znów wypisujesz te swoje propagandowe brednie o tym, że "Polacy muszą się ucywilizować".
Musisz uświadomić sobie, że to nie Polacy, a najęci propagandziści, którzy mniej zorientowanym próbują robić przysłowiową wodę z mózgu, muszą cywilizować swoje argumenty.
Jest dla mnie oczywiste, że nikt normalnie myślący nie podpisałby się pod czymś tak prymitywnym i głupim, jak Twój tekst. Rozumiem, że to Twój obowiązek, ale czy musisz robić z siebie głupkowatego pajaca?
Przeczytaj post Darega i potraktuj go jako wzór logiki w rozumowaniu.
Jego uwaga o wpływie mądrości rządzących na dzieje kraju daje się szybko zweryfikować okresem XX-Lecia międzywojennego i też dwudziestoletnim okresem 1989-2009.
W pierwszym zbudowano Polskę, w drugim rozkradziono".
PS. Nowością dla mnie jest Twoje twierdzenie, że masz własne poglądy. Możliwe. Postaraj się jednak, aby były oryginalne. Przed Tobą już byli tacy, którzy chcieli integracji Polski, wówczas z RWPG.