taaa, nie wyczujesz, a że boję się stracić dopiero co odzyskane pieniądze, powiedziałem sobie że nie będę wchodził pod wpływem emocji a jeśli już będę wychodził jak pojawi się jakaś wątpliwośćano obacym :)
Ropa leci, lotos leci a ja siedze i na "glowie" staje.Sprzedawac czy nie ?! o to jest pytanie.Pytanie.. do ilu srednio procent na minusie 3macie zanim pusczaja wam nerwy ? mi okolo 6-7 % :D
zależy od płynności i od papieru, czasami na mało płynnych akcjach są kilkunasto-% ruchy w trakcie sesji i wtedy możesz sprzedać akurat w dołku, ja tak pare razy miałema np. na Instalu czy CCC to się w ogóle nie przejmowałem spadkami, bo wiedziałem że i tak wzrosnąstaram się obserwować na bieżąco i odpowiednio reagować wtedy rzadko ustawiam stopy, bo przypadkowe wahnięcia się zdarzają (nawet na CCC, np. 1 sierpnia lawina stopów się uruchomiła)
nie, na CPL obcięło mi zyski do zeraa AGO lekko do tyłu, ale dzisiaj ruszył buyback i nie zamierzam puszczaćno i qrka prokom mi w międzyczasie przecenili :(netka, atm, alma lekko plusują (aczkolwiek w przypadku almy jak wiesz niewielka to pociecha)w tej chwili 3 spółki mi rosną, 3 stoją i 3 spadają
pewnie kolejny błąd, bo bux rośnie, ale puściłem mola na otwarciew sumie 400 HUF ponad ceną na BSE (2% różnicy)na ostatniej transakcji na molu straciłem, ale w sumie namolowałem +10%, więc choć mogło być znacznie lepiej to ogólnie nie narzekam
mola nabyłam z umiarem, jak spadnie to moze dobiorę :)korekty nie koniec więc kupuję po trochu, staram sie dywersyfikować portfel to zmniejsza ryzyko. mam bioton, decorę, projprzem, mol.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.