Brak publikacji makro sprzyja wzrostom
Money.pl
/ 2009-06-10 14:16
Maks_
/ 2009-06-10 15:55
/
Tysiącznik na forum
HAHAHA
Podam lepszy przykład manipulacji (choć to powinno się nazywać zwykłem kłamstwem).
Na Onecie opublikowano artykuł pt. " Fitch nie przewiduje dewaluacji łata" (http://biznes.onet.pl/0,1987728,wiadomosci.html) a przecież Fitch wyraźnie dzisiaj powiedział, że mimo ew. pożyczki groźba dewaluacji łata wciąż jest aktualna ("We still see significant risk for lat devaluation")
Pozdrawiam
We live in da Babylon
Szkoda tylko, ze masy tak latwo podddaja sie manipulacji. Z drugiej jednak strony to one dadza nam zarobic :) ktos musi stracic by ktos inny mogl zyskac.
Wczoraj w komentarzach /Najnowsze w Money.pl/ wyczytałem pt.Inwestorzy nagminnie uciekają z naszego regionu.A w nim m.in.określa się nasz kraj na miejscu za Rumunią czy też Słowacją.Komentarz jednym słowem odzwierciedla bardzo mizerny stan,jeżeli chodzi o inwestycje w naszym kraju na przestrzeni 2008 i 2009 roku.Bardziej jednak zastanowiło mnie to,że chcąc pokazać owy komentarz znajomemu-znikł ze stron jak kamfora.Widać nasi rządzący mają duży wpływ nie tylko na TVN 24.
Bardziej jednak zastanowiło mnie to,że chcąc pokazać owy komentarz znajomemu-znikł ze stron jak kamfora.
Ludwiczek.....wniosek jeden....cudotworcy dbaja o wlasny wizerunek...ale 'zwalic' art. z bloomberg i innych wiarygodnych zrodel informacji jednak im nie uda sie....blehehehehehehe
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.