mam pytanko do wszystkich w temacie, czy warto teraz kupować? czy czekać na dalszy rozwój sytuacji? czy może być gorzej nie licząc dzisiejszego dnia?
Faktem jest że mimo dobrych zapowiedzi na ten dzień dziś było czerwono lecz jako już doświadczony inwestor nie jedno widziałem i akurat w tym czasie kupuje przeczekałem dużą część spadków i dziś znowu dokupiłem akcji Getinu.Wiadomo że to minie pytanie kiedy bo zanim to sie odrobi możemy poczekac z niektórymi spółkami nawet do wakacji.
Brzeziński Inwestycje
Sam mam taki dylemat. Z jednej strony to dobra okazja do kupna, z drugiej mozemy znowu lecieć i lecieć i wszystko przepadnie
max1224
/ 195.117.209.* / 2007-11-14 00:45
może być gorzej może być lepiej ja kupiłem i gdyby dzisiaj spadało to miałem zamiar dokupić ale teraz się wstrzymam
osobiście poważnie się zastanawiam, mam trochę funduszy i jeszcze chciałem dokupić ale ostatnie wydarzenia skłoniły mnie do napisania na forum zapytania, bo naprawdę już zgłupiałem a zawsze co dwie głowy to nie jedna :)
max1224
/ 195.117.209.* / 2007-11-14 01:17
wszystko zależy na jak długo chcesz kupić jeśli zakładasz bessę i dalsze długotrwałe spadki to zwijaj się na bezpieczniejsz instrumenty jak zakładasz dalsze spadki ale nie długoterminowe a kupujesz na dług to nie ma się czego bać a jak zakładasz wzrosty to sam wiesz z tego co zrobiłem wynika że jestem optymistą i fuksiarzem bo dokupiłem idealnie w dołku przyjmując że sytuacja tak się rozwinie że rzeczywiście dziś odbiliśmy na dłużej od dna pozdr
nie Ty jeden zgłupiałeś. Ja się jeszcze nie mogę pozbierać po stratach, a możliwe ze tak będzie cały czas - masakra.
ja radze poczekac jeszcze do konca tyg jak sie okarze ze odbicie jest trwale to jak najbardziek kupowac
pozdrawiam
max1224
/ 195.117.209.* / 2007-11-14 01:19
to wtedy ja już całkiem sporo zarobię
no chyba że strace ot ryzyko
Max sypnij troszke ,co dokupiles????pzdr.
max 1224
/ 83.29.248.* / 2007-11-14 11:33
dołożyłem do tego co mam na skandii bo jak sam stwierdziłeś jest nieźle
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.