radziej
/ 2007-09-19 21:40
/
Bywalec forum
jest pan w błedzie, nadaja sie do spekulacji, nadają się. to ze ich uzywanie w celach spekulacyjnego zarobku nie jest zbyt rozsadne to inna rzecz, ale faktem jest ze mozna spekulacyjnie zarabiac przy ich udziale. zadna to swieta zasada, na nieprzewidywalnym rynku nie ma zasad. i fakt ze zauwazyl pan, iz na gieldzie mozliwe jest wystapienie pewniakow ale za pewną cenę (chodzi o dostep do informacji), a nastepnie uznał pan, ze to bardziej spekulacja niz konkretna strategia, świadczy to dobitnie o tym, że nie do konca pan wie o czym pan wywody prowadzi. mam nadzieje, ze to chwilowy brak koncentracji tylko, bo zauwazylem, ze niektorzy cenia pana wskazowki, wiec warto bardziej sie przyjrzec temu co sie plecie. i nie wiem do konca jak polaczyc w jednym zdaniu te dwa terminy "spekulacyjny" i "pewny", gra pan spekulacyjnie na pewniakach? z tymi pieniężnymi, obligacyjnymi i lokatami, to też ostre wybory, myślę ze dla takich jak pan powinni stworzyc forum specjalnie dla lokujacych w lokaty bankowe, tam dopiero bedzie pan mial pole do popisu i wymiany spostrzezeń.