Fundusze BPH - potrzebna pomoc
Witam szanownych forumowiczów.
Jakiś czas temu po kolejnej wizycie w banku, doradca finansowy polecił mi zamiast lokaty ,fundusze inwestycyjne, opisał to wszystko na skróty, i sprawił że nabyłem fundusze BPH bezpieczna inwestycja 6 i BPH fundusz stabilnego wzrostu.
Nie bardzo wiedziałem o co w tym wszystkim chodzi i myślałem że to taka troszkę lepsza lokata. Jednak po ostatnich zmianach w banku BPH stałem sie klientem PZU i zacząłem sie interesować co się dzieje z moimi pieniążkami.Tym sposobem trafiłem na portal Money i to co tu znalazłem mnie lekko przeraziło.
Myślałem że fundusze to 100% bezpieczna inwestycja , niestety tak chyba nie jest.
Bardzo proszę forumowiczów o pomoc ponieważ temat jest mi kopletnie obcy, i chciałbym zapytać co powinieniem począć w obecnej sytuacji z tymi funduszami.
Czy lepiej teraz je sprzedać czy też czekać.Jestem kompletnie zdezorientowany i będę wdzięczny za każdą podpowiedź.
Pozdrawiam Krzysztof
Jaki czas temu ulokowal Pan środki. Jaki jest stan środków (ile procent na plus lub minus) ?
Witam
okres inwestycji dla BPH Stabilnego Wzrostu to 514 dni , na dzień dzisiejszy według portfela fundusz wykazuje na plus 7,10 %
okres inwestycji dla BPH FIZ Bezpieczna Inwestycja 6 to 460 dni,na dzień dzisiejszy według portfela fundusz wykazuje na plus 5,27 %
Uczyniłem mój portfel ,publicznym ale nie wiem jak mam to zrobic aby link do niego pojawiał się przy moim Nicku.
Pozdrawiam
Twoj portfel jest widoczny. Skoro masz zyk to sie nie ogladaj tylko uciekaj. Wrocisz jak sie uspokoi.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.