gdzie po zakupy świąteczne
doradzcice gdzie zarobic zakupy swiateczene zeby byly dobre produkty jakosciowo ale i niskie ceny. Biedoronka? Lidl? Ostatnio slyszalem informacje ze w auchanie sa dobre ceny i dobre promocje?
OliviaKowala
/ 188.33.240.* / 2021-12-29 19:44
W tym roku święta spędziliśmy w górach. Staraliśmy się spędzać czas aktywnie więc dużo jeździliśmy na nartach. Sprzęt zakupiliśmy na Małopolskiej Giełdzie Narciarskiej. Polecam ich stronę, można tam znaleźć dużo dobrego sprzętu narciarskiego.
ja lubie sklep ALTI, maja tam naprawde dobre produkty po atrakcyjnych cenach, na pewno zrobie tam zakupy przed swietami
zuzanna8
/ 188.146.231.* / 2020-11-22 13:22
To jeśli często robisz zakupy w Polo to na pewno polecam tą promocję https://www.polomarket.pl/
Zdecydowanie opłaca sie z niej skorzystać.
ja na swieta bozego narodzenia korzystalem z ezakupow w firmie tesco, zamowilem sobie z cieplego lozka i za kilka godzin przyszlo mi wszystko do domu, swieze i zawsze najelpszej jakosci :) no i tanio przedewszystkim :)
ja kupuje w biedronce, na jednych zakupach jestem wstanie zaoszczedzic 15zl w porpownaniu z innym sklepem gdize mialabym tak samo zrobic zakupy tych samych produktow
ja czesto robie takie wieksze zakupy w biedronce oraz w kauflandzie:) naprawde widac roznice w cenach w porownaniu to innych supermarketow
dokladnie, w kauflandzie trzeba trafic na odpowiednia promoje a sa tam czesto i nawet 50% taniej mozna zakpupic produkty! ostatnio byla przecena na roznego rodzaju herbaty i kawy i wybor naprawde ogromny
Ja jakoś nei mam zbyt dużo piniedyz na zakupy na swieta, zamierzam dlaetgo cąłe zakupy zrobić w Biedronce, bo tanio...niesttey innego wyjścia nie mam...
ale biedronka mimo ze jest tania (co jest napewno plusem) posiada takze bardzo dobre jakosciowo i swiezosciowo produkty. nie wiem czemu luidzie tak psiocza na te biedronki, przeciez to wszystko jest dla ludzi!