Forum Polityka, aktualnościKraj

Geje rodzicami zastępczymi? Sejm na tak

Geje rodzicami zastępczymi? Sejm na tak

Money.pl / 2011-06-08 12:07
Komentarze do wiadomości: Geje rodzicami zastępczymi? Sejm na tak.
Wyświetlaj:
mrarm / 31.62.196.* / 2011-12-14 08:50
Czyli co, uważacie, że lepiej, żeby dziecko gniło w domu dziecka, niż miało nie do końca zwyczajną, ale jednak rodzinę - być może bardziej kompetentną, lepiej wychowującą niż heteroseksualna rodzina, w której np. ojciec pije. Co za idiotyzm skreślać ludzi tylko dlatego, że mają inną orientację seksualną. Kto wam dał prawo do takiego oceniania?
Rodzic zastępczy / 95.160.247.* / 2011-06-09 22:53
Sam tytuł tego artykułu jest niedorzeczny. Dziwię się jego autorowi, bo taki tytuł sugeruje odpowiedzi. To, że nie będzie wprost takiego zapisu w ustawie (byłby niezgodny z konstytucją, kodeksem pracy itd.) nie znaczy, że sąd zgodzi się na pełnienie takiej funkcji parze homoseksualnej. Jeśli zwolennicy tej poprawki chcieliby być konsekwentni, powinni wprowadzić takie zapisy do wszystkich zawodów, które mają kontakt z dziećmi np. nauczyciele, wychowawcy przedszkolni, opiekunowie na koloniach, pediatrzy, księża itd., itp. Tylko jedno pytanie... Jak wówczas egzekwować taki zapis??? Umieścić kamery w domu???
Takie zapisy wymyślają tylko ignoranci, którzy nie mają pojęcia w jaki sposób odbywa się nabór i weryfikacja rodzin zastępczych. W poprzedniej ustawie też nie było zapisu zabraniającego homoseksualistom bycia rodzicami zastępczymi !!! Z żoną od 8 lat jesteśmy zawodową rodziną zastępczą i jak do tej pory nie spotkaliśmy homoseksualnych rodziców zastępczych. Naszym zdaniem taka poprawka miała zablokować wejście w życie tej ustawy (na którą rodzice zastępczy czekają od lat) w ten sposób, że jeśli by przeszła i podpisałby ją Prezydent, to od razu zostałaby zaskarżona do Trybunału Konstytucyjnego, a to by spowodowało odroczenie wejścia jej w życie o wiele miesięcy.
funky monkey / 178.42.36.* / 2011-06-10 10:22

Z żoną od 8 lat jesteśmy
zawodową rodziną zastępczą i jak do tej pory nie spotkaliśmy homoseksualnych rodziców
zastępczych.

Pora zatem to zmienić. Wy hetero nie jesteście monopolem na rodzinę, czasy średniowiecza i inkwizycji już minęły.
acomitam / 87.204.92.* / 2011-06-09 10:24
No nie... Pedały prowadzące rodzinne domy dziecka albo robiące za rodzinę zastępczą? Czy są granice przyzwoitości której pedalskie lewactwo nie przekroczy?
funky monkey / 178.42.36.* / 2011-06-10 10:23
Pedały to są w rowerze. My tu nie rozmawiamy o rowerach.
ździcho / 62.244.149.* / 2011-06-09 10:34

Czy
są granice przyzwoitości

Co to jest "przyzwoitość"? Mam na strychu jakiś stary słownik języka polskiego, ale mi się nie chce szukać. Dzisiaj wszystko jest relatywne.
wtg / 2011-06-09 02:23 / Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)
Nie mam kompletnie nic do gejów i lesbijek. W sumie jestem bardzo tolerancyjny, ale nadanie tej grupie społecznej takich uprawnień to już .qurwa zdecydowana przesada!
reszta / 83.29.236.* / 2011-06-08 18:47
Dwa pedały z mega qtasami i mała dziewczynka z warkoczykami :)) Głosujcie na SLD!!!
ździcho / 77.255.227.* / 2011-06-08 23:34

Dwa pedały z mega qtasami i mała dziewczynka z warkoczykami

Oczywiście wychowywana na chłopca, bo jakżeby inaczej. Homoseksualizm to nie choroba, tylko zjawisko socjologiczne, XX wieczny trend kulturowy, nowożytna odmiana zachodniego liberalizmu. Już 12 latkowie są nakłaniani do inicjacji seksualnej i jak ktoś w tym wieku nie odczuwa intensywnego popędu do płci przeciwnej, to spece od mód i trendów zaraz wmówią mu, ze cos z nim nie tak. Nikomu nie przyjdzie do głowy, ze jest jeszcze ZA MŁODY i ze jego organizm wcale nie musi reagować tak, jak reaguje organizm rówieśnika (który być może przechwala się tylko). Ofiara zatem godzi się z tym, co jej wmówiono i zaczyna żyć według tego. Inna rzecz, że w pierwszej połowie ubiegłego stulecia ludzie przeważnie zakładali rodziny (heteroseksualne) nie z powodu „chemii” tylko raczej z powodu morgów, herbów, fuzji itp. I jakoś było w miarę OK. Skoro potomstwo przychodziło na świat, to znaczy, ze jednak odrobina chemii między małżonkami się pojawiała. Gdy w latach 60 tych ubiegłego stulecia tandem Masters-Johnson „wymyślili” ORGAZM sprawy zaczęły się komplikować. Ludzkość zaczęła szukać orgazmu niczym Nirwany, czy jakiejś innej mitycznej krainy szczęsliwości. Ci, którym dotąd było w miarę dobrze, bo nie znali co to orgazm, nagle stali się NIESZCZĘSLIWI, bo nie mogli go przeżyć tak pięknie jak opisywała to np. Kamasutra. Czym to zaowocowało? Poszukiwaniem sposobów alternatywnych takich jak zdrada małżeńska, poligamia, pedofilia, zoofilia, sadomasochizm i homoseksualizm oczywiście. Te poszukiwania były piętnowane moralnie, dopóki nie zaczęto przyłapywać na nich różnych dygnitarzy, szczególnie kościelnych. Wtedy to zaczęto homoseksualizm nazywać chorobą, a homoseksualistom współczuć, bo to INWALIDZI (tak jak ślepi i głusi).
Dzisiaj w czasach nieograniczonej tolerancji homoseksualizm staje się nagle FENOMEMEM KULTUROWYM. Nawet gwiazdy pop czy malarze , którzy są zdecydowanie heteroseksualni tworzą wokół siebie homo-skandal by sprzedać więcej płyt czy obrazów.
Tym czasem wiele osób ze SKŁONNOSCIAMI homoseksualnymi żyje w małżeństwach heteroseksualnych (często heteroseksualny współmałżonek o tym wie i to akceptuje), płodzi i rodzi dzieci. Wiadomo też, że homoseksualizm W CZYSTEJ POSTACI NIE ISTNIEJE. Każdy homoseksualista jest w pewnym stopniu heteroseksualny i może współzyć z osobnikiem płci przeciwnej. Nikt nie przekona mnie bym „poszukiwacza orgazmu” nazywał kaleką, nikt nie przekona mnie też, bym EKSTRAWAGANCJĘ nazywał chorobą, podobnie jak nie przekona mnie, bym osobnika, który posiada męskie narządy płciowe nazywał kobietą i vice versa.
acomitam / 87.204.92.* / 2011-06-09 10:30
Homoseksualizm to nie "fenomen kulturowy". ale zwykłe zboczenie. Tylko czekać jak pedofile zaczną się ubiegać o takie same prawa jakie mają pedały. Bo dlaczegóż by nie? Przecież nikt nie może być dyskryminowany ze względu na orientację seksualną. Już widzę finał... Pedały jako wychowawcy w męskich szkołach, pedofile w domach dziecka i jako rodzice zastępczy, gerontofile w domach starców, nekrofile w prosektoriach i domach pogrzebowych. Wtedy osiągniemy cudny, socjalistyczny raj, w którym wykluczeni będą jedynie normalni. Ale im się to należy, bo nie kochają lewaków.
ździcho / 62.244.149.* / 2011-06-09 11:11

Homoseksualizm to nie "fenomen kulturowy". ale zwykłe zboczenie.

Mam na myśli to, ze to zboczenie stało się fenomenem kulturowym. Niestety.
funky monkey / 178.42.36.* / 2011-06-10 10:25
To nie jest żadne zboczenie. To jest alternatywny sposób pożycia średniowieczny ciemniaku w gumofilcach.
marynarz098 / 2011-06-09 01:13 / Tysiącznik na forum
Wedug zasady: Klamstwo wielokrotnie powtarzane staje sie prawda.
ździcho / 62.244.131.* / 2011-06-09 08:10
Dokładnie. Niestety:(
pelna-geba / 217.115.137.* / 2011-06-08 18:51
przynajmniej sie s***** do syta nalyka
ździcho / 77.255.227.* / 2011-06-08 23:35
sam sie nałykaj
Berrnard+ / 83.10.80.* / 2011-06-08 16:23
Co to za równość o której mówią lewacy? Czy para małżonków kobieta i mężczyzna rodzący i wychowujących dzieci to jest taka sama para jak dwóch mężczyzn? Jeżeli tak to niech Ci mówiący o równości par spróbują ubrać sobie dwa lewe lub dwa prawe buty albo dwie pary spodni jedne na dupę a drugie na głowę zamiast spodni i marynarki. Ani dwie kobiety żyjące razem ani dwóch mężczyzn nie jest to para małżeńska ani para rodziców bo taki związek nie jest zdolny do utworzenia pełnej rodziny. Dziecko każde czy chłopiec czy dziewczynka potrzebuje i matki i ojca więc zaspokajanie zachcianek par monoseksualnych nie jest prawidłowym pełnym zabezpieczeniem dziecku opieki rodzinnej. Kto uważa inaczej ten niech w swoim domu zamontuje w drzwiach dwa zamki bez kluczy albo nosi dwa klucze nie montując w drzwiach zamków a przekona się, że komplet prawidłowo działający to zamek i pasujący do niego klucz. Żaden człowiek nie zmieni wody w wino przez naklejenie na butelkę wody etykiety z napisem wino. Przed wyborami znów politycy dostają małpiego rozumu chcąc przypodobać się gejom i lesbijkom, bo normalne małżeństwo nie zagłosuje na chore pomysły polityków nie potrafiących zapewnić odpowiedniej ilości miejsc w żłobkach i przedszkolach. Polityk nazywający wodę winem i dwóch chłopów lub dwie baby żyjących razem małżeństwem to kłamca a kłamcy nie powinni rządzić trzeba takich pozbawiać głosów i mandatu.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:30
Bernard, lewakom sie wydaje, ze nie ma czegos takiego jak płeć lub uważaja ja za przeżytek, a to ze niektórzy rodzą się z męskimi narządami a inni zaś z żeńskimi, uważają za wynaturzenie i trzeba te różnice niwelować ustawami o tolerancji.
Przed wyborami znów politycy dostają małpiego
rozumu chcąc przypodobać się gejom i lesbijkom, bo normalne małżeństwo nie zagłosuje na
chore pomysły polityków nie potrafiących zapewnić odpowiedniej ilości miejsc w żłobkach
i przedszkolach.

Dokładnie.
PREZ / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:27
Tu nie ma mowy o admocji tylko o prowadzeniu "rodzinnych domów dziecka" - d;a dzieci które nie mają rodziny i potrzebują opieki. Otrząśnij się człowieki.
PLPLPL / 88.114.211.* / 2011-06-08 15:34
Wylęgarnia zboczeńców ruszyła po szynach....

Tylko tych dzieci żal... aż człowieka ściska w środku, to co je czeka...
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 15:50

Tylko tych dzieci żal...

No wreszcie ktoś to napisał. Jest nas tylko dwóch. Reszta z piszących tu forumowiczów ma dzieci głęboko w odbycie (swoim lub partnera). Ważne, żeby było "trendy", "modern" i "american", reszta się nie liczy.
marynarz098 / 2011-06-08 16:28 / Tysiącznik na forum
Jestem jeszcze ja...........to moda na zycie wbrew naturalnemu porzadkowi, dzis dziecko = przedmiot......nikt sie nie pyta dzieci czy chcialy by miec dwoch tatusiow, czy mame i tate.....czyzby spoleczenstwo martwilo sie tylko o uczucia swiadomych doroslych,....a dziecko, no coz ....tatusiowie im wytlumacza, czemu nie ma mamusi.

A gdzie w tym rozwazaniu o wychowaniu przez pare facetow dzieci, miejsce na pierwiastem meski i zenski????
Swiat staje na glowie.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:34

Swiat staje na glowie.

Nie. Świat na głowę UPADŁ. No bo skoro uznał, ze płeć to STAROŚWIECKI PRZEŻYTEK, który trzeba zniwelować ustawami, bo komplikuje ludziom życie, to UPADŁ.
marynarz098 / 2011-06-08 16:37 / Tysiącznik na forum
Upadl i jeszcze cieszy sie z tego stanu, uznajac to za normalny stan rzeczy.
fsw / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:45
Może opieka, ciepły posiłek, odrobione lekcje. A ty hipokryto czy kiedyukolwiek dałeś 1 pln na sieroty?
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:35

A ty hipokryto czy kiedyukolwiek dałeś
1 pln na sieroty?

Tak. Odczep się.
arkadia90 / 2011-06-08 15:05
niech sobie zawierają małżeństwa ale na adopcje dzieci się nie zgadzam!
Bernard+ / 83.10.80.* / 2011-06-08 19:50
Art 18 konstytucji Rzeczpospolitej Polskiej brzmi: "Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczpospolitej Polskiej.” Skoro tak to proszę nie mówić i nie pisać, że związek 2 osób tej samej płci to małżeństwo. A co to jest rodzina? Rodzina to małżonkowie + dzieci + dziadkowie. Rodzina zastępcza to więc, logicznie zastępczy ojciec i zastępcza matka oraz dzieci pod ich opieką. Rodzina zastępcza nie może być nazywana rodziną jeżeli nie ma w niej ojca i matki tylko jest 2 mężczyzn lub 2 kobiety. Mówienie do obcych mężczyzn wujku jest aktem niewiedzy bo wszak słowo Wujek to brat matki a Ciotka to siostra matki zaś brat ojca to stryjek a siostra ojca to stryjenka. Uczmy dzieci i siebie nazywać prawidłowo rzeczy i związki rodzinne a wtedy kłamcom trudniej będzie okłamywać uczciwych ludzi i mamić ich dla uzyskania swoich niecnych celów. Równość wobec prawa to nie jest równość wszystkich osób wobec wszystkiego a tylko równość osób znajdujących się w tej samej sytuacji i w tych samych warunkach. Nie pozwalajmy aby nam wmawiano, że związek partnerski ma mieć takie same prawa jak małżeństwo, bo taki związek małżeństwem nie jest jak woda wlana do butelki po winie nie jest winem. Umowa o wspólnym życiu dwóch osób tej samej płci czujących do siebie pociąg seksualny oraz wzajemną sympatię i szacunek nie jest małżeństwem. W wolnym kraju wolno ludziom żyć w zgodzie z prawem w takim związku dobrowolnym z drugą osobą jaki im odpowiada i nikt nie ma prawa tych osób z tego powodu traktować gorzej niż innych ale to nie zrównuje tych parterów z małżeństwem. Tak jak nie może absolwent gimnazjum otrzymać stanowiska dziekana na wyższej uczelni tak nie mogą dwie osoby jednej płci nabywać praw małżeństwa bo małżonkowie mogą na bezludnej wyspie urodzić dzieci i je wychować dając początek nowemu społeczeństwu a dwie osoby tej samej płci na bezludnej wyspie nie założą rodziny i nie urodzą dzieci w naturalny sposób. Więc nazywajmy rzeczy ludzi i sprawy ich prawdziwymi nazwami a nie będzie kłamstwo degenerować, dezorganizować i deprawować społeczeństwa.
ździcho / 77.255.227.* / 2011-06-08 23:08
Bernard+
Jesteś jedynym myślącym człowiekiem na tym forum. Podziwiam Cię też za upór. Mnie już sie nie chce rzucać grochem o scianę. Pozdrawiam.
KOPEI / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:09
To nie jest adopcja tylko opieka nad sierotami, ciężka praca: prasowanie, pranie, gotowanie, sprzątanie, odrabianie lekcji, karmienie, ubieranie, nauka czytania i pisania.... To jest praca do której kompetencje nie są mierzone orientacją seksualną, czy wy ludzie nie macie rozumu?!!!!!
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 15:28

ciężka praca: prasowanie, pranie,
gotowanie, sprzątanie, odrabianie lekcji, karmienie, ubieranie, nauka czytania i
pisania....

OK, ale pod warunkiem, że nie wolno rozmawiać z dzieckiem, uśmiechać sie do niego i broń boże dotykać! Jak obsługa to obsługa. Wszystko, co jest ponadto, to już budowanie więzi, a do tego właśnie kompetencje powinny być mierzone orientacją seksualną PRZEDE WSZYSTKIM.
To jest praca do której kompetencje nie są mierzone orientacją seksualną,

To w takim razie te pracę mogą tez wykonywać pedofile, tak, czy nie?
kopei / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:35
Człowieku, przeczytaj to co napisałeś i przemyśl 100 razy to może zmądrzejesz. Pedofile oczywiście nie mogą bo czują pociąg do dzieci. Homoseksualiści nie czują pociągu do dzieci tak jak nie czują go heteroseksualiści, skąd takie bzdury przychodzą ci do głowy?
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 15:54

Homoseksualiści nie
czują pociągu do dzieci

Jesteś pewien? A może czują pociąg do dzieci płci tej samej. Skąd możesz wiedzieć, ze nie? Przecież wielu pedofilów czuje pociąg do dzieci płci przeciwnej.
ups / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:04
Jestem pewien bo jestem gejem i nie czuję pociągu do dzieci (chłopców) tak jak i moi znajomi, którzy są gejami:-)

Z kolei, moi koledzy, którzy są hetero, też nie czują pociągu do dziewczynek.

Mam nadzieję że to cię uspokoiło i wprowadziło trochę informacji do twojego światopoglądu:-)
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:38

Jestem pewien bo jestem gejem i nie czuję pociągu do dzieci (chłopców)
tak jak i moi znajomi, którzy są gejami

Bo mówisz za siebie i za swoich znajomych, posród których nie ma np. księży molestujących ministrantów płci tej samej.
Mam nadzieję że to cię uspokoiło

Rozjuszyłeś mnie jeszcze bardziej, egoisto.
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-08 16:58
A Ty zdzicho mowisz za ksiezy ? ogarnij sie, wyluzuj a pozniej bierz za wypowiadanie bo Ci zlosc myslenie przeslania. Co do meritum - homoseksualista nie rowna sie pedofil - nie trzeba byc gejem zeby to rozumiec. Tylko ze ludzie upraszczaja: gej to zboczeniec, a zboczeniec to na pewno pedofil. Dzieki Bogu ze to nie motloch podejmuje pewne decyzje tylko srodowiska naukowe...
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 17:06

bo Ci zlosc myslenie przeslania.

A wiesz dlaczego? Bo złapałem kiedyś klechę na gorącym uczynku jak molestował dzieciaka i dałem skur.synowi w ryj. Nie poniosłem za to żadnych konsekwencji. Domyśl się dlaczego.
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-08 17:33
i co w zwiazku z tym wykastrujesz wszystkich ksiezy? wszedzie trafiaja sie jednostki aspoleczne, nalezy to wychwytywac i karac. Ale nie obligatoryjnie wprowadzac jakis chory zamordyzm. (inna sprawa ze celibat jest chorym systemem sprzyjajacym dewiacjom - ale to juz inna bajka)
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 17:43

i co w zwiazku z tym wykastrujesz wszystkich ksiezy?

A gdzie ja tak powiedziałem? Ja powiedziałem, że dałem w mordę jednemu z nich. Miałem ze 16-17 lat.
Ale nie obligatoryjnie wprowadzac jakis
chory zamordyzm

Jezeli ja nie chcę, by moje dziecko uczył jakiś gość, który wali w dupę drugiego gościa, to od razu jest to chory zamordyzm?
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-08 23:18
Skoro sam przyznałeś wyżej że złość Tobą kieruje w tych komentach bo kiedyś byłeś świadkiem jakiś zboczonych zachowań nie oznacza, że masz na każdego klechę ziać ogniem i tak samo na każdego homo rzucać się z kijem. Zdrowy rozsądek to podstawa.

gość, który wali w dupę drugiego gościa,

Rozumiem że Ty uprawiasz z żona miłość ,a nie łomotanie żubra.
ździcho / 62.244.131.* / 2011-06-09 08:19

nie oznacza, że masz na każdego klechę ziać
ogniem i tak samo na każdego homo rzucać się z kijem.

Jakim ogniem? Jakim kijem? Ja chcę tylko izolować moje dzieci od tego odrażającego środowiska, nic więcej.
Rozumiem że Ty uprawiasz z żona miłość

Czy ja Ciebie pytałem, jak Ty uprawiasz miłość ze swoją żoną (mężem lub żoną i mężem)? Od mojej sypialni wara.
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-09 11:04

Czy ja Ciebie pytałem, jak Ty uprawiasz
miłość ze swoją żoną (mężem lub żoną i
mężem)? Od mojej sypialni wara.

proponuje kurs czytania ze zrozumieniem, ja tylko wskazalem roznice w nazwnictwie tej samej czynnosci wzgledem homo a wzgledem Ciebie. nie chce mi sie juz z Toba gadac, bo to jak grochem o sciane, papa
ździcho / 62.244.149.* / 2011-06-09 11:15
Nie odwracaj teraz kota ogonem, bo z kontekstu jasno wynika do czego zmierzałeś. Spadówa.
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:41
Ale księża pedofile molestujący nieletnich ministrantów mają się do prowadzenia rodzinnych domów dziecka przez homoseksualistów jak piernik do wiatraka. Chyba wypiłeś za dużo piw.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 89.25.186.* / 2011-06-08 15:14
w skrucie wychowanie i nie chodzi tu o kompetencje.
jopor / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:18
aby prowadzić rodzinny dom dziecka trzeba posiadać kompetencje i predyspozycje w tym kierunku - nie mierzy ich się orientacją. Gdyby tak był, należało by uprzywilejować (według niektórych tutaj wypowiedzi) heteroseksualistów).

Powstał by idiotyzm, gdyż pijak i heteroeksualista miałby o jeden punkt więcej niż niepijący homosteksualista. Ale to dla niektórych było by do zaakceptowania:-)

Wogóle wypowiedzi tutaj świadczą, że jesteśmy 100 lat za murzynami i nie rozumeimy banalnych kwestii.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 15:30

aby prowadzić rodzinny dom dziecka trzeba posiadać kompetencje i predyspozycje w
tym kierunku - nie mierzy ich się orientacją.

W takim razie dopuszczajmy do tej pracy także pedofilów, sodomitów, sado-masochistów, orgiastów i poligamistów, byleby tylko byli kompetentni w pracy. Co Ty na to?
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:38
Tak oczywiście zgadzam się, a na poważnie czy ty rozumiesz co piszesz i co przeczytałeś chociaż w 1%? Co ma homosksualista, którego nie pociągaja dzieci (tak jak heteroseksualistę)
Oświecę cię w części, odnosząc się do tego co napisałeś:
sado-maso - mogą być też heteroseksualiści (tak kobiety jak i mężczyźni)
ogranisty (to jest zawód nie orientacja lub upodobanie seksalne ale domyślam się że mylisz z onanistą - to także są hetero - kobiety i meżczyżni
poligamiści - to takżę hetero

Jak widzisz nie ma specjalnych różnic między hetero i homo.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:00

Co ma homosksualista, którego nie pociągaja
dzieci (tak jak heteroseksualistę)

Homoseksualistów nie pociągają dzieci? Czyżby? To to, że księża napastują ministrantów, to tylko takie bajki?
ogranisty

Napisałem "orgiasty" (zboczeniec uprawiający grupowy seks orgiastyczny patrz: Kaligula).
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:07
To chyba zależy ile lat ma ten ministrant - można wówczas powiedzieć czy ksiądz jest homoseksualistą czy pedofilem, napewno jest dupkiem.

Pozatym we wcześniejszym wpisie, praktycznie zwównałeś także heteroseksualistó z pedofilami pisząc że wielu pedofilów czuje pociąg do dzieci płci przeciwnej - mam więc wrażenie że piszę z kimś kto albo nic nie wie (jest upośledzony) albo podnieca się tymi wpisami.

Cześć.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:42

To chyba zależy ile lat ma ten ministrant

Czyzbym coś przeoczył? Chyba jasne ze napisałem o ministrantach w przedziale wiekowym od 1szego do 18go roku życia.
praktycznie zwównałeś także
heteroseksualistó z pedofilami

Tak, bo znam przypadki księży molestujących nieletnie dziewczynki i kobiet molestujących nieletnich chłopców.
fwe / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:46
ale jak to się ma do homoseksualistów. Weź się lecz na głowę zwyrolu.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:58

Weź się lecz na głowę
zwyrolu.

Nie chce ci się leniu czytać całej dyskusji, to nic nie pisz, tylko obróć się na drugi bok, a z wyzwiskami idź pod swoja budke z piwem.
raymundo / 2011-06-08 14:10 / Bywalec forum
No i mamy preludium do adopcji dzieci przez homoseksualistów oraz do "małżeństw" homoseksualnych. Nim się obejrzymy będziemy u nas mieli tę zachodnią tzw. tolerancję, nieograniczoną polityczną poprawność i... absurdalną nienormalność. Europejska dyskryminacja większości (brzydzącej się homoseksualizmem) nadchodzi! Jednym z objawów fali "postępu" będzie pojawienie się w TV kolorowych programów o szczęśliwych "rodzinach" z homoseksualnymi "rodzicami". Nie do pomyślenia? Poczekajcie Państwo chwilkę...
PIS MASAKRA / 62.87.128.* / 2011-06-08 13:11
Ludzie z pis są chodzy na głowę? dlaczego 2 panów nie może wychowywać dzieci. przecież rodzinny dom dziecka to nie adopcja tylko opieka, która polega na trosce, dbaniu o to by dzieciak był uprany, najedzony, wykształcony i by czuł się akceptowany i kochany.
Od takich pomysłów PISU blisko do prawa zakazujacego homoseksualistom wykonywać zawód nauczyciela. Naprawdę chorzy ludzie są w PISIE.
Bernard+ / 83.10.80.* / 2011-06-08 16:33
Rodzinny dom dziecka może prowadzić tylko rodzina! A rodzinę zakłada się przez małżeństwo kobiety i mężczyzny a nie przez umowę o wspólnym mieszkaniu i zaspokajaniu sobie potrzeb seksualnych przez 2 facetów lub przez 2 laski. nie nazywajmy związku dwóch samców lub 2 samic parą małżeńska i rodziną bo to kłamstwo.
to taka sama "rodzina" jak "rodzina" mafijna.
Super mądrala / 83.25.142.* / 2011-06-09 09:59
Rodzinny dom dziecka nie musi prowadzić rodzina, może singel - poczytajcie przepisy, a szczególnie Ustawę o Pomocy Społecznej w temacie rodzicielstwo zastępcze. Wyobraźcie sobie teraz sytuację, że kobieta samotna prowadzi Rodzinny dom dziecka, ale w wolnych chwilach zachodzi do niej koleżanka i uprawiają seks wiadomo jaki i co mądrale ? jak z tego wybrniercie?
ździcho / 77.254.241.* / 2011-06-08 15:05

dlaczego 2 panów nie może wychowywać dzieci.

Na kogo tych dwóch panów ma wychować dziecko? Na chłopczyka, czy na dziewczynkę? Sprecyzuj.
dbaniu o to by
dzieciak był uprany, najedzony, wykształcony i by czuł się akceptowany i kochany.

Jak kochany? Jako strona bierna, czy czynna? Od tyłu, czy do buzi?
Od takich pomysłów PISU blisko do prawa zakazujacego homoseksualistom wykonywać zawód
nauczyciela.

Nauczyciela jakiego przedmiotu? Etyki może?
Naprawdę chorzy ludzie są w PISIE.

Nie trawię PiSu, ale nasrane to Ty masz, a nie oni w tym przypadku.
cwdq1w / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:13
Przeczytaj swoją wypowiedż i zastanów się do skutku, co ma bycie nauczycielem i wychowawca do pozycji seksualnych. Jesteś chory. Może sam jesteś pedofilem.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 15:37

co ma bycie nauczycielem i
wychowawca do pozycji seksualnych.

Nie umiesz czytać. Ja odniosłem sie do pytania:

dlaczego 2 panów nie może wychowywać dzieci.

Odpowiem wprost: Bo dwóch panów połączonych więzią emocjonalną jest przykładem zwyrodnienia moralnego i zaprzeczeniem rodziny.
HHBHB: / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:11
Chyba masz ostro zryty gar. A mamusia i tatuś (kobieta i mężczyzna), ty i twoja żona: uczycie swoich dzieci pozycji seksualnych? Patrelnia, na hiszpana, anal, oral....? Człowieku idź się lecz.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 15:44

ty i twoja
żona: uczycie swoich dzieci pozycji seksualnych?

A co za za osobiste wycieczki? Najpierw odpowiedz, czy Ty i Twój mąż i Twoja żona tak robicie, to ja Ci odpowiem, czy ja tak robię. Trzeba naprawdę być nieukiem, by nie zauważyć ewidentnego związku pomiędzy budowaniem więzi emocjonalnych pomiędzy rodzicem a dzieckiem, a późniejszym formowaniem się u dziecka tożsamości płciowej. Jeżeli nie zauważyłeś, ze mamę kochałeś w inny sposób a tatę w inny, to albo jesteś głupcem, albo do dzisiaj byłeś hodowany w inkubatorze i dalej jesteś.
HHMB / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:51
W każdym domu relacje są skomplikowane a rodziców kocha się różną miłościa nie dlatego że są odmiennej płci tylko dlatego że są różnymi ludźmi i wchodzi się z nimi w różne relacje i emocje. Pozatym to nie rodzice kształtują seksualność dziecka - homoseksualiści wyrastają w rodzinach heteroseksualnych.

Zadałeś pytanie, czego dwóch homoseksualistów może neuczyć dziecko (od tyłu czy od przodu) - to ja ci zadałem pytanie czy ty i twoja żona uczycie swoje dzieci seksu i czy ćwiczycie z nimi różne pozycje - nie dostrzegasz swojej głupoty?
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:09

Zadałeś pytanie, czego dwóch homoseksualistów może neuczyć dziecko (od tyłu
czy od przodu)

I Ty dalej tego pytania nie kumasz. Rodzice obojga płci (oczywiście ci normalni) kształtują u dziecka osobowość zgodną z jego płcią. Im bardziej konsekwentna ich postawa w budowaniu więzi emocjonalnej z dzieckiem, tym wieksza gwarancja, ze w okresie dojrzewania zainteresuję się ono płcią przeciwną. Jaką więź zbuduje z dzieckiem dwóch pedziów - spróbuj się zastanowić nad tym.
NIENORMALNI / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:13
"Tych normalnych" rodziców obojga płci mój drogi nie ma. Dlatego każdy, niezależnie od tego gdzie się wychowywał ma jakieś swoje problemy.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:45

"Tych normalnych" rodziców obojga płci mój drogi nie ma.

I to Twoim zdaniem uzasadnia puszczenie wszystkiego na luz, bo trzeba być tolerancyjnym dla wynaturzeń i srać na dzieci, bo one podobnie jak ryby głosu nie mają?
polisy / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:48
Wiesz co . z twoich wypowiedzi trochę wynika że jesteś pedofilem, skad niby znasz przypadki molestowania dzieci. Przerażasz mnie i zastanawiam się nad poinformowaniem o twoim IP policji.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 17:02

zastanawiam się nad poinformowaniem o twoim
IP policji.

Po co? Moje IP się wyświetla.
z twoich wypowiedzi trochę wynika że jesteś
pedofilem, skad niby znasz przypadki molestowania dzieci.

Mogłem równie dobrze paść ofiarą molestowania, a teraz tropić i ścigać pedofilów, nie przyszło Ci do głowy?
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 17:08
Owszem przyszło, jak tak to współczuję ale skoro tropisz pedofiłów to tracisz czas tępiąc gejów.

Skoro śledzisz pedofiłów to rozumiem, że twoje obawy może budzić pomysł by dwóch dorosłych panów prowadziło dom dzicka ale myślę że większe prawdopodobieństwo jest że pedofil będzie prowadził jakieś zajęcia samodzielnie a nie z partnerem pedofilem.

Studiowałem psychologię i myślę że pedofile działają w pojedynkę a rodzinny dom dziecka raczej prowadziła by para kochających się partnerów.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 17:19

Studiowałem psychologię

a mimo to nie pojmujesz, że jak się osobnik produkujący plemniki łączy w parę z osobnikiem produkującym plemniki, a osobnik posiadający komórkę jajową z osobnikiem posiadajacym komórkę jajową, to jest to WYNATURZENIE??????Ja księgowy-gryzipiórek to zauwazyłem, a Ty-psycholog, nie wiesz, że oddanie dziecka pod opiekę rodzinie WYNATURZONEJ mogłoby mu zaszkodzić?????? Co to był za kierunek psychologii? Nie było tam wykładów, bibliotek?
Adam222 / 77.88.138.* / 2011-06-08 14:54
I słusznie. Każdy pedał powinien nosić plakietkę informacyjną czy robi za męża czy za żonę. A jak zaczną "wychowywać" dziecko to zostanie ono zaszczute przez społeczeństwo. Dlaczego ono ma cierpieć za zboczenia "opiekunów" (no bo przecież nie rodziców.
Plakietki dla ciebie / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:24
Wpis usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 15:46

Plakietki dla ciebie

Uzasadnij swoje inwektywy. Ja osobiście jestem cięty na Adama222 jak na mało kogo, ale w tym co napisał, miał rację. A Ty się zachowujesz jak skończony bydlak.
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:00
Nie rozumiesz?

On proponuje plakietki z informacją o pozycji seksualnej, którą lubi dany homoseksualista.

Dlatego ja proponuję by on założył plakietkę z informacją na temat swoich preferencji.

Też w to wchodzisz? Założusz taką plakietkę?
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:12

On proponuje plakietki z informacją o pozycji seksualnej, którą lubi dany
homoseksualista.

Nie wychwyciłeś kontekstu. u jest rozmowa o wychowywaniu dzieci. Chodziło o to, którego z panów dziecko ma uważać za mamę, a którego za tatę. Kto komu kazał dosłownie nosić jakąś plakietkę?
ups / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:15
NIe ma potrzeby by dziecko mówiło do ludzi: tato i mamo. Jak mówi po imieniu też jest dobrze i sprawdza się w wielu domach, gdzie rodzicami jest kobieta i mężczyzna. No ale ty pewnie tego nie zrozumiesz:-)
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:49

Jak mówi po
imieniu też jest dobrze

Jest dobrze?
i sprawdza się

Sprawdza się w czym konkretnie? Daje więcej jakichs korzysci niz w domach w których do rodziców tradycyjnie mówi się : "tato" i "mamo". Jakie to korzysci? Acha, byłbym zapomniał - a szacunek gdzie?
HMHM / 62.87.128.* / 2011-06-08 16:24
Pozaym w tym miejscu jest mowa o rodzinnych domach dziecja a nie o adopcji. W takich domach (zresztą w rodzinach adpocyjnych czasami również) dzieci są świadome że opiekunowie nie są ich rodzicami i nie chcą mówić do nich mamo czy tato. To są bardzo delikatne kwestie i często pozostaje się przy formie: ciocia, wójek lub mówi się po imieniu. Nie znach panie zdzisiu materi to się nie wypowiadaj.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:53

dzieci są świadome że opiekunowie nie są ich rodzicami i
nie chcą mówić do nich mamo czy tato.

a dzieci nie są świadome różnicy, że rodzicami czy opiekunami ich kolegów jest mężczyzna i kobieta, a ich opiekunami jest mężczyzna i mężczyzna lub kobieta i kobieta? Ślepe są i nie widzą tego?
Nie znach panie zdzisiu materi to się nie
wypowiadaj.

Zaraz, zaraz. Ty się nie znasz, a się wypowiadasz mimo to, a mnie nie wolno?
mmmmmmmmmm / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:14
Cierpieć? owszem - przez takich jak ty.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:22
pownien być takei zakaz a przynajmniej obowiązek iformowania rodziców kto uczy ich dzieci.
tesa1959 / 2011-06-08 13:26 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
A kto Ciebie uczył?
iformowania

informowania
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:36
znów zabłysnełas znajmoscią kalwiatry. Moje najwyższe wyrazy uznania. na peno jakaś publikacja naukowa udwodni, że stawi ci na wyszym pozimie i pownnąs czus sie z tego pwodu lepsza i bardziej cywilzowana. ciesze sie ze pdniosłem twoją samoocene i dałem ci ozkje wykzni wyzsoścei moralnej i intelektualnej nad wieśniaczka od szpargów.
buc_pucybut / 2011-06-08 13:32 / Tysiącznik na forum
oczywiście ze powinien być ja sobie nie życzę żeby jakiś xxxxx uczył moje dziecko w przedszkolu swojego modelu rodziny
tesa1959 / 2011-06-08 13:36 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Następny ignorant. W przedszkolu nikt nikogo nie uczy swojego modelu rodziny. Uczy się współpracy z innymi dziećmi, bycia w grupie, samodzielności funkcjonowania. Obowiązuje program zatwierdzony przez MEN. Ale masz prawo wyboru przedszkola i możesz zrobić wywiad, kto w nim uczy. Biedne tylko to Twoje dziecko, jeśli Ty nauczysz je braku tolerancji i pogardy dla innych.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:41
za to nie dadza sie posuwac od tyłu, bo wiedza ze coś tu jest jednak nie tak i mzoe jendak niejst to takie normalne, że ktoś ma dwóch tatusiów. Litości. Nasza sesu;anosc ma wpływ na wszsytko, na to jak postrzegmay śwait i innych ludzi, na to jak sie do nichodnosimy i co jes dal nas wżne. alceptowlne. itd. neikt nie wmwoi mi, ze zaburznei na tym tle, to coc całkowicei nrnlaneog i nei mają przelożeni na reszte życia. dzicie zas, bo oni tu mowa, ząłszcza te młode, ucza sie biorąc przykald z otocznie, z rodzico, ronwiesnikó i z pedagogogów właśnie. Dlatego wżne jest co oni im przkazują. swój MEN i program możes sobie schowac. mam w rodznie nauczycieli i wiem jak to ma się do rzeczywistości więc daruj sobie. albo rozmawiamy o rzeczywistości albo o Matrixie bedcym w głowoach urzedasow z W-wy.
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-08 13:54
zakazać wykonywania zawodu nauczyciela starym pannom - na pewno sa nienormalne skoro nie maja meza i na pewno skrzywia psychike uczniow!

a na powaznie masz prawo przepisac dziecko do innej klasy lub szkoly w ktorej nie ucza osoby o innej orientacji niz Ty, ale nie masz prawa zabraniac im wykonywania zawodu (bo innemu rodzicowi na przyklad nie bedzie to przeszkadzalo). Inna sprawa jest sam fakt nakrecania biurokracji wokol rodziny co nie powinno miec miejsca, ale o tym pisalem w innym wpisie w tym tremacie
tesa1959 / 2011-06-08 13:47 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Oczywiście, seksualność ma wpływ na nasze życie, ale na nasze, a niekoniecznie na tych, których uczymy w szkole. Akurat ja uczę w szkole i chyba mogę na ten temat więcej powiedzieć. Wielu heteroseksualnych nauczycieli jest po prostu ignorantami. Nie są nauczycielami tylko pracownikami szkoły. Nauczyciel to misja do spełnienia, to odpowiedzialność za tych, których nam powierzono i sama orientacja nie zapewnia tego. Liczy się charakter człowieka, jego moralność. Nie mów mi, że każdy hetero jest z zasady w zgodzie z moralnością, a homo z zasady nie.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:16

Liczy się charakter człowieka, jego
moralność.

Ano właśnie od tego zacznijmy. No to jak z tym jest? Wspołżycie mężczyzny z mężczyzną i kobiety z kobietą jest moralne, czy nie jest moralne? Bez sprecyzowania tego jakakolwiek dyskusja o kompetencji/niekompetencji nauczyciela-wychowawcy mija sie z celem.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 89.25.186.* / 2011-06-08 14:11

Nie mów mi, że każdy hetero jest z zasady w zgodzie z
moralnością,

Nie jest. Zależy która norme masz na mysli.

homo z zasady nie

Owszem jest.

Ignorancje, brak powołania, głupota, czy zwykłe lenistwo nie zlezy o orientacji seksualnej, to się zgadza. Nie zgadzma sia natomist, że orietnacje nie ma wpływu na to jakimi jestesmy ludzmi. wręcz przeciwnie ma. Lubisz sie powłyć na naukowe publikacje, to poczytaj te jeszcze z przed czasów powszechnej miłości do homo. Poczytaj ojca psychologi. U niego wszystko kręci sie wokoł seksu.

Nauczyciel ma uczyc, to jego praca, ale oprocz tego, (czy tege chce czy nie, tak jest specyfika tego zawodu), przekazuje uczniom pewne wartości i postawy jakie sam soba repreztuje. Dzieci, zwałszcze te młodsze, są uważnymi obserwatorami i przejmują od dorosłych ze swwjego otoczenia zadziwjąco wiele. wiem coś o tym, mam okazje obserwoać swoje dziecie, będące akurat w wieku przedszkolnym . dalteog tak wazne jest odizolowanie ich od rzeczy, ktore uwarzam za szkodliwe. Co więcej to powniem być mój, jako rodzica wybór. Ty mozesz uwazc co sie podoba, twoja sprawa, ale ja powniem mieć takei samo prawo. Nie akceptuje tu jakiś tam infomracji wrazliwych czy innych takich. Mowi tu o dzieciah i ich dobra (podkresalm, to ja jako rodzic mam prawo je określać) jest ważniejsze niż prawo do prywatności. Jeśli ktoś nie chce ujawnieć takcih informacji o sobie, to nich zmieni zawód. Musi być jakies elemetarne zufanie między rodzicem a placowka oświatową i pedagogiem jako takiem. nie mozę byc tak, ze panswto zmusza mnie to jedynie słusznych ideii i zmusza do wychownei dzicie po jego dyktando. to jest niewolnictwo. słyszłaś o przykąldzie ze szwcji, kiedy to nauczyciel zabronił dzicia iśc na przyjęcie urodzinwoie jedneogo z ucznió, bo ten nie zporosił wszystkich, tylko tych, ktorych lubił? Do tego zmierzamy, do sytacji, w której do urzędenik będzie decydwął jak mamy zyc, jak wychowywac dzieci, co mamy myślec i mówic a wszystko ma byc zgodnie z jedynie słuszną przyjąta koncepcją. Tego chcesz?
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:21
Zgadzam się z Tobą. Ja tez chcę mieć osobisty wpływ na dobro moich dzieci, dopóki jeszcze sa nieletnie i osobiście nie dopuszczę, by uczył je wynaturzony zboczeniec choćby miał to być jedynie matematyk. Tolerować mogę, ale od swojej rodziny bedę izolował takowych.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:34
I bardzo dobrze! Nie życzysz sobie i ja to rozumiem. Twoje prawo. dlaczego odmawiacie mi mojego!?
tesa1959 / 2011-06-08 14:21 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Masz prawo decydować o swoich dzieciach i nikt Ci tego prawa nie odmawia. Ale masz też obowiązek nauczyć ich współżycia w społeczeństwie, wśród ludzi, jakich spotka na swojej drodze i na pewno nie jest dobry wybór nauczanie nienawiści, a do tego zmierzasz. Co robisz, jeśli nauczyciel hetero jest niemoralny w postępowaniu? Zabierasz dziecko czy starasz się o usunięcie go ze stanowiska? Nauczyciel to nie tylko zawód, to przede wszystkim powinno być powołanie. Jednak, jeśli zostaliby tylko tacy, nie miałby kto uczyć w szkole.
dalteog tak wazne jest odizolowanie ich od rzeczy,
ktore uwarzam za szkodliwe

Z tym odizolowaniem dyskutowałabym. Znam rodziny, które odizolowywały dzieci, a potem, kiedy te wyszły z domu, nie umiały funkcjonować i narobiły mnóstwo głupstw. Mądre wychowanie, to rozmowa z dziećmi na każdy temat, to nauka płynąca z miłości a nie z egoizmu.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 16:25

nauczanie nienawiści, a do tego zmierzasz

w którym to miejscu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zmierza do nauczania nienawisci, bo ja nigdzie tego nie zauwazyłem.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 89.25.186.* / 2011-06-08 14:34

Ale masz też obowiązek nauczyć ich
współżycia w społeczeństwie,

Mam opiąek nucyzc ich tego, co sam uwazm za dobre, nawet jeśłi jest to wbrew powszechnie obowiązujecej lini porgramowej. rzucasz wyswiechtanymi hasłami, ktore nic nei znacza. Nienawiść? czy to zę nawym rzcyz po imiu i nie akceptuej tego co do zakceptownei niejst, to niezawiść? Czy fakt, zę nie pdba mi sie to do czego zmierza nasze społeczesnto, że nie akceptuje zaboczeń a juz szcegónie ich promowanie i zunanei nza porzadana normę, to nienzwiść? W społeczenstwo są tez mordercy, gwąłciciela, złodzieja i cała msa rozne rodzju bydła. Z nimi tez ma sie an uczyć zyć czy zmoe starąc si eich wyelimować? to tez jest niezawiść?

Z tym odizolowaniem dyskutowałabym. Znam rodziny, które
odizolowywały dzieci, a potem, kiedy te wyszły z domu,
nie umiały funkcjonować i narobiły mnóstwo głupstw

Tu się zgadza, ale jest tez druga strona. Po to jeśmy rodzcami aysmu uczyli odwpoedneij reakcej na okreslone zjawiska i ludzi. Kazdy, tak jak uwaza za słuszne. W szkole/przedszkolu tak naprawde nie jest to możlwie. Tam te role przejmuja pedagodzy i dlatego tak waże jest kto nimi bedzie i czy my, jako rodzice chcemy aby wzorce które sobą reprezentuja były przejmowne przez nasze dzicie, co jest nieuniknione. Musmy miec w tej kwesti prawo wyboru.

Co robisz,
jeśli nauczyciel hetero jest niemoralny w postępowaniu?
Zabierasz dziecko czy starasz się o usunięcie go ze
stanowiska?

jełsi uwazł bym, ze jego osoba żle wpływa na moej dzecko, to jedno i dugie, na miare moich możliwosci. Tym niemeniej nie mam jako jendosta dużego wpłyu na polityke kadrowa denje placwoki, więc zosje mi to pierwsze. Tu jest jeszce do rozwaznie co jest lepsze dla dzicka, bo same przenosiny tez wiża sie z kłopotami. Tymniemniej jesli za rodzicem i uczniem szły by pieniądze, to placówki siła rzeczy prowadziły taka polityke, aby rodzice chcieli uczyc w nich sowje dzicie. w ten sposó naturlnie stworzyły sie szkoły odpwoiednei dla każdego. I nie mówie tu o pragrami naucznai, ale penych standartach i wzorcach, jakie dana szkoła przymuje.
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-08 17:31
w swojej nadopiekunczosci popadasz w nienawisc do homoseksualistow i to nie jest dobry kierunek. Myslisz ze do tej pory nie bylo nauczycieli homo? Byli, ale sa w tak malej ilosci ze przypada moze 1 na kilka lub kilkanascie szkol (biorac pod uwage ze wiekszosc nauczycieli to kobiety). Jesli chodzi o przedszkola czy podstawowki ten odsetek jest jeszcze mniejszy. I myslisz ze ta niewielka liczba osob nie ma co robic tylko chwalic sie swoim statusem homo? Ty w imie swojej racji chcialbys kazdemu nauczycielowi zajrzec do łóżka, czy przez przypadek nie jest homo.. to jest CHORE.
Problemem ludzi Twojego pokroju (np. zdzicho) jest infantylne upraszczanie sprawy: homo = zboczeniec = pedofil . Cale szczeście to nie wy stanowicie prawo, inaczej pewnie nauczyciele to byliby kastraci - tak na wszelki wypadek...
ździcho / 77.255.227.* / 2011-06-08 23:18

Ty w imie swojej racji chcialbys kazdemu
nauczycielowi zajrzec do łóżka, czy przez przypadek nie jest
homo.. to jest CHORE.

A czy Ty chciałbyś, żeby Twoje dziecko nauczyciel głaskał po główce tymi samymi paluchami, którymi grzebał w dupie swojego kochasia? Stwierdziłbyś na dodatek, że jest to ZDROWE?
infantylne
upraszczanie sprawy: homo = zboczeniec = pedofil .

Nie zrozumiałeś. Mnie chodziło o to, że skoro dajemy z ufnością swe pociechy pod skrzydła homoseksualistów (ja ich nazywam pedałami) to czemu by nie obdarzyć taka sama miara zaufania zboków innej kategorii, np. pedofilów, sodomitów czy orgiastów.
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-09 11:12

nfantylne upraszczanie sprawy: homo = zboczeniec =
pedofil .

Nie zrozumiałeś. Mnie chodziło o to, że skoro
dajemy z ufnością swe pociechy pod skrzydła
homoseksualistów (ja ich nazywam pedałami) to
czemu by nie obdarzyć taka sama miara zaufania
zboków innej kategorii, np. pedofilów,
sodomitów czy orgiastów.

Czlowieku, to Ty nie rozumiesz. Zlicz sobie statystyki ile takich ludzi jest w szkole (gdzie wiekszosc nauczycieli to kobiety, im mlodsze dzieci tym wiecej kobiet uczy) i ilu sie z tym obnosi. Poza tym wszystko splycasz i popadasz z jednej skrajnosci w druga. Mimo Twojego wieku radze sie doedukowac a nie marnowac czas na komentowanie na forum, bo Twoje komentarze bardzo czesto sa chybione, a dyskusja z Toba jest po prostu mecząca. Powodzenia!
tesa1959 / 2011-06-08 14:44 / Tysiącznik na forum i pełna kultura

Czy fakt, zę nie pdba mi sie to do czego zmierza nasze
społeczesnto, że nie akceptuje zaboczeń a juz szcegónie ich promowanie
i zunanei nza porzadana normę, to nienzwiść? W społeczenstwo są tez
mordercy, gwąłciciela, złodzieja i cała msa rozne rodzju bydła. Z nimi
tez ma sie an uczyć zyć czy zmoe starąc si eich wyelimować

Twoje poprzednie teksty świadczą o nienawiści. Gej to nie gwałciciel, nie morderca ani inne nazwany przez Ciebie bydlę. Co ma zrobić gej, który tak naprawdę nie chce nim być? Znam takich. Nie ma sposobu na leczenie, bo to nie choroba. Takim stworzył go Bóg i co ma z tym faktem zrobić? Nie ma lekarstwa, a nie każdy jest w równym stopniu gejem i dlatego nie na każdego działa psychoterapia.
A teraz z innej beczki. Co zrobisz, jeśli Twoje dziecko, mimo wszelkiej z Twojej strony ochrony, okaże się w przyszłości gejem? Powiesz, że to nie jest możliwe. Zapewniam Cię, że jest możliwe. Wyrzekniesz się swojego dziecka? Będziesz mu odmawiał praw?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 89.25.186.* / 2011-06-08 15:13
Obawiam się że się mylisz. Leczenie jest mozliwe, tyle tylko, że jest "kontrowesyjne' i tyle. nie mówi sie o tym, wysmiewa, itd, ale takie próby były czynionnie i były skuteczne. Nie twierdze ze to łatwe ale możlwie. Arguent jako taki zaś uważam za chybiony. Ślepiec (taki, ktory sie ślepy urodził) moze o sobie powiedzieć, że tak go Bog stworzył, ale z tego powodu raczej nie ma prawa rzadac dla siebie prawa latnia samolotem (w sensie pilotarzu). Nie ma, bo to stwarza zagrożenie dla innych ludzi. Tu jest podobnie. Tylko przy slepcu nikt nie nazywa tych którzy odmawiają mu ww prawa "niedouczonymi ignoratami"

A teraz z innej beczki. Co zrobisz, jeśli Twoje
dziecko, mimo wszelkiej z Twojej strony ochrony,
okaże się w przyszłości gejem?

Zrobie to samo, co zrbił bym przypadku keidy dotknęło by go inne neiszczęscie/choroba. bede starąl sie mu pomóc. natomiast jeśłi sam bedzie chiał iśc tą drogą... Ćoż mówiąc całkowicei powaznie, to bedzie dal mnie próba między włsnymi poglądami a uczuciami do niego. Tyle jestem w stanie ci teraz powidzieć, bo rozmaiwmay o sytacji hipotetycznej. Pytanie o tyle tendecyjne, ze ja mógby ci zpaytac, co zrobisz jak twoje dzicko okaże sie wielokrotnym morderca/gwałcicielam i np. skarzą go na kare śmierci. Nie pytam, bo wiem, że nie ma na to dobrej odpowiedzi. To zawsze jest dylemat moralalny i rozważanie go "tereotretycznie" (oby tylko do tekiego były okazje) jest bezcelowe.
tesa1959 / 2011-06-08 15:26 / Tysiącznik na forum i pełna kultura

Obawiam się że się mylisz. Leczenie jest mozliwe, tyle tylko,
że jest "kontrowesyjne' i tyle. nie mówi sie o tym,
wysmiewa, itd, ale takie próby były czynionnie i były
skuteczne.

Nie wszystkie próby były skuteczne. Skuteczne były, jeśli ktoś był i hetero i homo. Mówi się oo tym. Mówi o tym seksuolog Lew Starowicz, a on jednak jest autorytetem w tej dziedzinie.
bede starąl sie mu pomóc.

i może to tylko pozostać w sferze starań.
to bedzie dal mnie próba między włsnymi poglądami a
uczuciami do niego

Próba? Jaka próba? To nadal będzie Twoje dziecko! I nie porównuj tu z mordercami. Mordercę można samemu wychować ucząc nienawiści i przemocy, a geja nie stworzysz wychowaniem. To nie jest cholera czy ospa, nie jest zaraźliwe. Szkoda, że nie jesteś zalogowany, porozmawialibyśmy poza forum bez zdradzania swoich namiarów, bo widzę, że zmieniłeś trochę ton swoich wypowiedzi.
maxio2000 / 178.73.63.* / 2011-06-08 12:52
standardowo chodzi o tworzenie nowych urzedniczych miejsc pracy. Gdyby kasę która idzie na tworzenie zastępczych domów dziecka wyłożyć (oczywiście kontrolnie) rodzinom, którym te dzieci się odbiera byłoby dużo lepiej dla wszystkich (oprócz urzędasów).
Biurokracja pełną gębą a Wy tu się niepotrzebnie spieracie, a tu chodzi o wycyckanie społeczeństwa z kasy (polecam poczytać ile kasy idzie na utrzymanie jednego dziecka w domu zastępczym w Warszawie - można spaść z krzesła z wrazenia)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 12:16
jako rodzic mam chyba prawo wiedzieć czy w przedszkolu mojego dziecka pracują zboczeńcy czy nie? Czy to przypadkiem nie jest moje prawo? Chyba mam prawo nie chciec aby kontak z moim synem mial gośc, ktory dla rozrywki pakuje innego gości w tyłek i uwaza ze to jest normalne? Od kiedy to stwierdznei czy dan osba nie stwarz zagrożneia dal dziecka, jest pytaniem intymnym? A może takei pedofil też niechciałby byc pytanym o to co robij za zamkniętymi drzwiami przedszkolnej klasy, bo to narusza jego prywatność? Ludzie do czego my zmierzamy.
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 13:19
Zaintrygowałeś/łaś mnie swoimi wypowiedziami
(pełnymi niewiedzy i agresji, chciałoby się napisać
głupoty) - czy można w związku z tym wiedzieć ile
masz lat?, jakie masz wykształcenie?, jakiej
orientacji jesteś (zoofil, pedowil...?) bo
wypowiadasz się jak upośledzona wieśniaczka która
pracuje przy zbiorze szparagów.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:33
och jaka teraz pojechałeś erudycja i cięta ripostą. Łoj, łoj ale mnie upodłeś. normalanie do żywego.

Ma 30 lat, wyższe wykształcenie, hetereo, dwojke dziecie o ktore sie martwie, zarabaim nie najgorzej i nie musze się bac, ze mama zabierze mi kabel od kompa, za poglady nie zgodne z jedynie słuszną linia "cywilizacji" i "tolerancji" a teraz powiedz mi mądralo co to ma wsponego z temtem, bo jak dostrzegam wokół siebie mnusto "wykształconych". "naukowców" i "profesorów" tudziez "autorytetów" ktorzy są kompletnmi idiotami bez umiejetności myślenia i wyciągania WŁASNYCH wniosków tudzież pogladów. Za to nieudolnie strają sie sypac ciętymi ripostami rodem z Kuby Wojewódzkiego i niby dowcipami z rubryki Humor w gazecie z progerm. Z pozdrowieniami dla ciebie.
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 14:54
Sam widzisz że wykszłatcenie ni jak się ma do inteligencji. Jesteś naprawdę żałosnym przypadkiem. Współczuję twoim dzieciakom, które pewnie muszą słuchać takich bredni w domu i nasiąkną twoimi poglądami. Potem, gdy będą dorosłe będą miały do ciebie pretensje że nie potrafią zmienić swojego punktu widzenia na rzeczy które są oczywiste - czyli fakt, że homoseksualizm to tylko orientacja i nic więcej. Przykry jesteś człowieku.
:-) / 62.87.128.* / 2011-06-08 13:12
Doksztać się bo myslisz homoseksualizm z pedofilią.
Geje i lesbijki nie gwałcą dzieci matole.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:37
tak, tak. To tacy samio ludzi jak my, pownnismy sprawić aby wszyscy byli tacy wrażliwi i wartościowi.
ło matko / 199.67.203.* / 2011-06-08 12:17
aleś się popisał inteligencją - brawo!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 12:30
no do twojej yntelygencji mi sporo brakuje jak widac.
tesa1959 / 2011-06-08 12:41 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
A czy gej jest równoznaczny z pedofilem? Masz jakieś wypaczone pojęcie o homoseksualistach.
ździcho / 77.255.229.* / 2011-06-08 17:09

A czy gej jest równoznaczny z pedofilem?

Jeżeli molestuje dzieci płci tej samej, to tak.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 12:45
pedał to pedał. twoje pojęcie jest zbudwone o akutalne jedynie sluszną idee, w myśl której każde zboczenie jest normalne, wiec co za rożnica czy taki zboczeniec czy inny? W szwecji niosącej innym światło tolerancji i cywilzacji juz protestują nekrofile i zoofile ,że oni tez chcą rowności, wiec niby dlaczego pedofil ma czuć sie gorszy? jak wszyscy to wszyscy. Obowiązkowe przekazywanie dzieci na dymanko aby żadne zbok nie czuł sie dyskryminowany.
tesa1959 / 2011-06-08 12:49 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Twoja ignorancja nie zna granic. Gej nie odpowiada za swoją orientację. Nie jest udowodnione co na to wpływa. Tak się składa, że znam kilku gejów i są normalnymi, wrażliwymi na czyjąś krzywdę ludźmi. Nie maja nic wspólnego z pedofilią, nekrofilia czy zoofilia. To tyle na ten temat. Nie znaczy jednak, że bez zastrzeżeń zgadzam się z ustawą.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 12:56
Sranie w banie, tyle ci powiem. Koelś z rakiem tez nie odpowida za swoja chorobę, podbnie ten ze schiziofernia, itd. tyle ze wszsytkich ich sie leczy i niekgo to nei dziwi. wbrew temu co sie dzisij usiłu wmowić ludzią, pedalsto tez moza leczyc a jełśi już taki nie chce byc leczonym, to inni powinni miec prawoe odizolowc je od niego, tak samo jak mam prwo odizolować je od innych rzeczy i ludzi którzy im zagrażają a ocena teog nalezy do mniejako rodzica. I w nsoie mam twoje oswiecoen nauki w tym temacie, chesz oddac soej dzieci zboczeńcom twoja sprawa, ja chce mieć prawo tego nei robić.
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 13:16
Zaintrygowałeś/łaś mnie swoimi wypowiedziami (pełnymi niewiedzy i agresji, chciałoby się napisać głupoty) - czy można w związku z tym wiedzieć ile masz lat?, jakie masz wykształcenie?, jakiej orientacji jesteś (zoofil, pedowil...?) bo wypowiadasz się jak upośledzona wieśniaczka która pracuje przy zbiorze szparagów.
tesa1959 / 2011-06-08 13:01 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
No cóż, po Twojej ortografii widać, że jesteś bardzo oświecony.
ludzią

taki wyraz nie istnieje - ludziom (komu? czemu?), a poza tym w ogóle nie piszesz po polsku: poprzestawiane litery, pourywane słowa itp. To wszystko na temat. Dyskusja z Tobą jest bezsensowna, bo już tak jest, im mniej się wie, tym więcej jest się przekonanym o słuszności swego zdania.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:07
tak tak, tesko, pogadymy o ortografi to takei mose i w temacie, w tym czasie twoim dzieckiem zajmia sie wójkowie z przedszkola. ale za ty jestes poprawna, tolerancyna, umiesz ładnie psiać i znasz naukowe dekrety. Ciebie mi nie szkoda ale twoich dzieci, jeśli je masz/bedziesz miała juz tak.
tesa1959 / 2011-06-08 13:14 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Moje dzieci już są dorosłe, ale mam małego wnuka i wcale się o niego nie boję. Znam gejów i wiem, że są dalecy od krzywdzenia kogokolwiek. Są bardzo wrażliwymi ludźmi. Nie przyznają się do swojej orientacji w obawie przed takim traktowaniem jakie Ty reprezentujesz. Przede mną nie muszą się ukrywać, dlatego wiem, co sobą reprezentują.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:47
nie no, to super. serio. a ja nie che miec z nimi nic wspunlego i nie che aby mili wpływ na moje dziecko. Ty masz swoje poglądy, ja mam swoje i che aby je tolereno tka samo jak ocnie chcą toelracji dla swojego...... trybu zycia.
tesa1959 / 2011-06-08 13:58 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Zlituj się i pisz po polsku.
wspunlego

wspólnego. Masz prawo do swoich poglądów, ale nie masz prawa nikogo wykluczać poza nawias społeczeństwa i uczyć swoich dzieci nienawiści do wszystkiego, co inne.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 89.25.186.* / 2011-06-08 14:16
ma prawo uczyć dzici czego mi si epodba, jak dorną sem będa podejmowac deczyje za sibie. To raz. Dwa, wiedza o tym kim są ludzie przjmujący odpwoidzialnośc za moje dziecko, to nei wykucznei ze społeczenstwa. Jeszcze trochei jak złapia pedofila na gwąłcie, to tez będzie krzyczła ze to go wyklucza ze społeczeństwa, bo przeceiz :on taki jest i nie na to wplywu". toleracja i wolnośc koczy się w miejscu gdzie zaczyna sie wolnośc innego człowieka. dzija kazdy objała pwonie "nmie" rosncyej agrsji i rzdać homoseksualsitow piętnuje sie termini w stylu"ignoracaj" czy"wykluczanie ze spłeczestwa". Chcą byc zbokai ich sprwa, a mam prawo odizlosc od nich dzieci. kazdy ponim miec takie prawo.
:0( / 62.87.128.* / 2011-06-08 14:57
Bardzo się mylisz człowieku, jeśli będziesz uczył swoje dzieci głupot to potem będą miały do ciebie pretensję że są głupię tak jak ty.
tesa1959 / 2011-06-08 14:27 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Tak, wolność to nie samowola. W wolności każdy powinien kierować się też prawem do wolności innego człowieka i tu nie ma miejsca na nienawiść, bo to już zniewolenie, a nie wolność.
ma prawo uczyć dzici czego mi si epodba, jak dorną sem
będa podejmowac deczyje za sibie

Jak Ci się podoba? Sami zadecydują? A wzorce czerpane z tego "jak mi się podoba"? Nauczysz nienawiści, to będą nienawidzić, nauczysz kłamstwa, będą kłamać itp. Może to się obrócić także przeciwko Tobie.
Na marginesie: na klawiaturze też trzeba umieć pisać, więc pisz wolniej, a tekst będzie bardziej czytelny. Zarzucałeś mi, że piszę na klawiaturze ładnie po polsku - to nie ma znaczenia na czym i czym piszę, bo nie robię błędów, a na klawiaturze piszę bardzo szybko.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 89.25.186.* / 2011-06-08 14:42

każdy powinien kierować się też prawem do
wolności innego człowieka

jego wolnośc kończy się tam, gdzie zaczyna sie moja. To raz. Dwa, to co ty ciągle anzywasz niznwiścia, ja nzwyam normanoscią i rozuniam teog co nornale od tego co jest zwyczajna dewiacją. Towje opnie ow ychoneiu dziecie, sa tylko twimi opinimi i masz do nich prwaio, ael nie amsz prawi narzucać ich innym. Nei godze się sie społeczeństwa zakłąne, patologiczne iz wyczjanie zdeformwoane, w imię pseduo torenacji i niby wolności. I koniec. Gdy moje dzici dorosną, tak samo jak ja czy ty,., same będa kształować swoj pogląd. Tak, moja postawa i wychownie bedzie tu bardzo wazne, w końcu na tym to polega, ale ostateczna decyzj i tak bedzie zależało od nich.

czerpane z tego "jak mi się
podoba"? Nauczysz nienawiści, to będą
nienawidzić, nauczysz kłamstwa, będą
kłamać itp.

Dla mnie, to co ty probjesz przestawić jako oświeconą wolnośc, tolerancje, i cywlizacjae, to jest włsnie kłastwo, obłuda i degenracja. Tyle tylko, ze Ty nie przyjmujesz do wiadmości, ze ktoś mzoe miec poglądy inne od ofijanie jedynei słusznych.
tesa1959 / 2011-06-08 14:46 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Dobra. Nie ma sensu. Zadałam Ci pytanie pod poprzednim postem: co zrobisz, jeśli Twoje dziecko, mimo wszelkiej ochrony, okaże się w przyszłości gejem?
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 15:28
To jasne Pan xxxxxxxxxxx wyśle je do gazu albo przyczepi mu nalepkę jak proponuje inny kretyn na tym formu.
tesa1959 / 2011-06-08 15:30 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Nie wyśle do gazu. Zmienił ton.
m-53 / 83.24.31.* / 2011-06-08 12:43
Przeczytaj dokładnie zanim skomentujesz.
tesa1959 / 2011-06-08 12:51 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Skomentowałam tylko w innym miejscu wypowiedź tego autora z godziny 12:14:16 i przeczytałam dokładnie.
sodmoa&gomora / 194.181.88.* / 2011-06-08 12:08
jeszcze i to przeszkadza platformie, rodzina jest jej wrogiem, to niesłychane. Demograficznie rujnujemy sie zamieniając w stare społeczeństwo, podnosi się podatki na artykuły dzieciece, aby zniechęcić do rodzenia dzieci, a teraz wprowadza się tylnymi drzwiami karykaturę rodzicielską.
Co to za obrzydliwi ludzie, pieprzą coś o równości, to zapenijcie takie same prawa emerytalne Polakóm co mają Niemcy i pozostali emeryci z UE, dajcie taka opieka socjalna dzieciom w Polsce jak maja dzieci w UE
tu pokazujcie swój pęd do równości !
co za draństwo nami rządzi !
perfidne niszczenie rodziny w Polsce, po zniszczeniu państwa zaatakowali rodzinę.
Kapłanka / 199.67.203.* / 2011-06-08 12:07
I dobrze, w końcu zaczynamy się cywilizować :)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 12:41
no. pakujmy się w tyłek wszyscy ile wlezie a najbardziej dzieci. będzie pełna cywil;izacja. .
tesa1959 / 2011-06-08 12:42 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Co za brak wiedzy!!! tragedia!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 12:49
tragedia dzieje sie na naszych oczach. jak widze co oznacza ta wasza "cywlizacja" to przestaje sie dziwić tym, którzy chca ten rak zniszyć za wszelką cene. Juz niedługo Francja, Szwecja i inne ostoje waszej "cywilizacji" staną sie krajami islamskimi, to może wreszcie zrobią ze zboczeńcami porzadek. Juz widze jak muzeumnei pozwalja aby ch dziecie były "wychowywna" przez zwyrodnialców. Miemy nadziej, że do tego czasu uda nam sie jakos przetrwać i uchronić dzieci przed takimi jak ty, twoją wiedza i "cywilizacją".
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 13:20
tesa1959 / 2011-06-08 12:53 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Spróbuj zrobić użytek ze swego rozumu, poczytaj trochę na temat homoseksualizmu, a potem zabieraj głos. a może jesteś wszystkowiedzący, oświecony bez naukowych pozycji?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:05
o jakich naukowych pozycjach mówisz? Tych powszecheni akcepotwnaych i oficjanie uznaych? daruj sobie. Dziś za samo powiedzenie ze pedał jest pedałem, juz jest kara a co dopiero za nie zgodne z oficjanym jedynie słusznym przykaniem twierdzenia. dzis łatwje jest odebrać rodznie dzieci bo jest biedna niz ochrnić je przed zboczencami, ba w majestacie prawa dązy sie do tego, aby rodzic tego nie mógł i musiął sie biernie temu przygladać. to doprowadzi to tego, zę ludzie ktorym zostało jeszcze trochę rozumu i nie wierzą ślepo w twoje "naukowe publikacje" na zamówinie bąda chronić swoje dzieici jak będa umieć i w koncu poleje sie krew.

Ciekawe keidy tacy jak ty się obudza i zobcza degenracje tej waszej "cywilizacji" która tak kochacie. Pedały nie stowrza wam rodziny, pedały nie zapnia prztrwanie spoęłczeństa, pedały nie zapneia koeljnych obywateli. wręcz przecwinei upenia sie, ze ci którzy ją są, tez sie spedalą. Ciekawe co wtedy zrobicie, jak nagle we własnym kraju zostanie was mnie niz np. muzeumanów, ktorzy maja przyanjmniej do tego zdrowe podejście..
UPS / 62.87.128.* / 2011-06-08 13:19
tesa1959 / 2011-06-08 13:25 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Nie odpowie Ci na żadne pytanie, próżna Twoja ciekawość. Odpowiedź i tak jest znana - trafiłeś w sedno.
tesa1959 / 2011-06-08 13:11 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Jesteś wielkim ignorantem!!! Nie powiedziałam, że akceptuję bez zastrzeżeń ustawę, ale, że gej nie oznacza pedofila. A na marginesie - nie ma na to lekarstwa, a psychologia też jest bezsilna w większości wypadków.
ci którzy ją są, tez sie
spedalą.

Homoseksualizm nie jest zaraźliwy.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:52
Pozwole sobei wróci do tego kawłka

Homoseksualizm nie jest zaraźliwy

Nie jełśi rozumeisz zarażlośc, jako przenoszneiz arkó, bakteri, itp. tyle, że to nie coś, czym moza zarazić sie jak katarem. Tu mowmy o zbaurzniach umysłwoyc, które nie często są powdaone przycznami taki jak bakteri, wirusyu itp. tu chodzi o wpłytakiego cżłowieka na innych, o to, jak postrega śwait, o to jaki psotwy będzie promował, a poniwaz ma byc wychowną i opiekunem dzicie, ktore siłą rzeczy będa brały zniego przykąłd, wieće będzie miał wpłym na ich psotrzegnei seksualności, rodziny i związkó między ludzmi. To dzięki takemi podsciu do sprwy, dziś uwaz sie ze pedalsto to coś normalnego. Wiec wracajc do tetatu, skor jedno zboczeni jest normalne to czemu nei drugie. I nei mow mi tu o ignorancji, bo ci inni tez juz podnosza glowoe, przykąłd dawałem o Szwecji i to jest kierunke zmian. Do tego to prowadzi i temu mówie nie.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:26
Wygłaszac, ty i tobei podbnie tego typu opnie i podpiersz sie tym tzxw "publikacji naukwoymi" ktorhy sa nic nei warte. nie zwsze obowizyał jedynie łsuszn aidoliga, Byłyc zasu kiedy w tak cywiliownej tera aneryce leczono homseksujliam i to z sucesmi, tylko teraz jest to temat tabu i tyle. wszsyco co wiesz, opira sie na tym co mówia/pisza ofialnei akceptalnie "naukwocy" i media. jak ktoś ma łasny rozum, to ejst wieśniaczką od szpargów. Spoko mi to nie przeszakdza. Mozejeszce doczkam czasów, kiedy sie za was wezmą.
tesa1959 / 2011-06-08 13:30 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Przeczytaj to co napisałeś? Potrafisz? Mam wątpliwości, bo nie jest to po polsku. A skoro Twoja polszczyzna jest mierna, to i niczego więcej nie można się po Tobie spodziewać. A chociaż udało Ci się skończyć szkołę podstawową?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 82.177.194.* / 2011-06-08 13:44
Zdziwła by się teso. Nawanie ignoratem, nieukiem i wieśniaczka każdeog kta ma inne poglądy niz jedynei słuszna "cywlizacja" wam narzuciła świadczy o tobie, twojej umiejętności samodzielnego myślenia i wyciągania WŁASNYCH wniosków i owej "cywilizacji" jako takej. Ale pdobuj sie, ładnie piszesz na kalawiatruze. Po polsku.
tesa1959 / 2011-06-08 13:51 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Nic mnie nie dziwi, ale oburza ignorancja, niczym nieuzasadniona nienawiść i brak chęci do pogłębienia swojej wiedzy, a także w związku z tym uważanie siebie za jedyną wyrocznię w każdej sprawie (nie może być tak, że skoro coś mi się wydaje, to tak jest).
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 89.25.186.* / 2011-06-08 14:19
O czym ty gadasz? Ja mowie, ze mam prwo do swoich poglądo, nawej jak sa inen niż towje i całej tej współczesnje homo cylizacji. Mwoie ze ma prawo do ochny moich dzicie przed tym co uwżam ze złe i zbocznie, a ty mi tu prawisz dyrdyumały. zyj jak chesz, wychowuj dzieci jak chcesz, chroń je tak jak uważasz za słuszne ale nie dobieraj tego prawa innym
tesa1959 / 2011-06-08 14:30 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Nie odbieram Ci prawa do poglądów, ale nie zdziw się w przyszłości, jeśli Twoje dzieci obrócą je przeciw Tobie. Ochrona dzieci przed czymś złym, to nie izolacja, ale rozmowy i tłumaczenie, nauka płynąca z miłości a nienawiści do inności nie tylko seksualnej.
mumook / 193.109.225.* / 2011-06-08 13:42
A czego może nauczyć dziecko związek osób tej samej płci?dewiacji?to nie jest i nie będzie nigdy rodzina,po co młodym ludzioma wpajać nieprawidłowe i chore postawy?Bo to jest trendy?ktoś tu nie zna znaczenia słowa tolerancja...
ddddddd / 62.87.128.* / 2011-06-08 14:59
A co ma matole przekazywanie wiedzy do orentacji. Czy heteroseksualista ma większe kompetencje by uczyć dzieci? Na głowę upadłeś?
tesa1959 / 2011-06-08 13:56 / Tysiącznik na forum i pełna kultura
Ja nie mówię o takim modelu wychowania, tylko o braku tolerancji dla inności i sianiu nienawiści. Powiedziałam, że nie jestem za tą ustawą, że mam wątpliwości. Nie oznacza to jednak, że uważam homoseksualistów za pedofili, bo to są dwie różne sprawy.

Najnowsze wpisy