Forum Forum inwestycyjneWydarzenia

GPW: Popyt dostał wiatr w żagle

GPW: Popyt dostał wiatr w żagle

Money.pl / 2009-02-18 18:07
Komentarze do wiadomości: GPW: Popyt dostał wiatr w żagle.
Wyświetlaj:
osesek / 2009-02-18 18:11 / Pan Tysiącznik
A dobry wieczór (:

Przyszła mnie do głowy myśl by napisać almanach składający sie z
tytułow felietoników naszych milusińskich etatowych komentatorów
vel analityków giełdowych.
Będzie to dzieło wiekopomne oddające wiernie mętlik ocen i
prognoz wywołany chwilowymi emocjami.

Ale ad rem.
Dzisiaj wieczorkiem Pan Ben Bernanke będzie miał dwie mowy.
Pierwsza już za kikanaście minut, druga za kilka godzin. Cosik
mnie szepce, że pierwszą mowę Pan Ben poświęci toksycznym ( haha
) aktywom zalegających w bankach. Jeżeli mam rację to czekam na
efekty.
flugo / 2009-02-18 18:07 / portfel / Dziecko hossy
Zarząd ATON-HT SA informuje, iż w dniu 17 lutego 2009 roku otrzymał od firmy INERTEC z siedzibą w Saint Marcel we Francji zamówienie na laboratoryjne urządzenie ATON 20 do testowania metodą MTT materiałów niebezpiecznych w tym materiałów zawierających azbest. Urządzenie jest przeznaczone do badań w skali laboratoryjnej próbek odpadów niebezpiecznych w tym próbek ACM (materiału zawierającego azbest) z wykorzystaniem technologii MTT. Urządzenie składa się z: -reaktora z zewnętrznie zainstalowanymi generatorami mikrofalowymi, -systemu załadunku i wyładunku przetwarzanego materiału z komory ceramicznej, -mikrofalowej instalacji z czterema magnetronami, -układu pomiarowego do pomiaru temperatury wewnątrz reaktora, a także detektorów do określenia mocy mikrofalowej, -zasilania, systemu kontroli i bezpieczeństwa układów. Mikrofalowy reaktor z mechanicznym systemem załadunku materiałów do reaktora jest przeznaczony na wewnętrzne potrzeby firmy INERTEC. Zgodnie z złożonym zamówieniem, całkowita wartość urządzenia ATON 20 wynosi 60.000 Euro. Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 1 do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu"
TOMOK / 2009-02-18 19:19 / portfel / Dziecko forum-Pogue Mahone
i co...i nic kolega...nikt nie raczył nawet skomentować...ale codziennie oglądam notowania Atona...boś mnie zauroczył :-)
Nim oczywiście
Pozdrawiam
2 3 4 5 6 7
na koniec starsze
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Najnowsze wpisy