we czwartek spadki mnie załatwiły właściwie ich rozmiar zostałem z długą 3217 wczoraj zamknąłem 3160 i potem otworzyłem długą 3148 i zamknąłem około 16 przy 3168.
We wtorek to będą według mnie jazdy i zabawa wiadomo przy mniejszych obrotach jeden "szalony" makler może posterować indeksem.
generalnie wczoraj wnikliwie obserwowałem wszystkie spółki z wig20 momentami był straszny zastój a dosłownie w kilka sekund kilkoma zleceniami momentalnie podnoszą indeks i zwalają.
Wzrost gospodarczy mamy ładny więc teoretycxznie wzrosty powinny trwać ale....właśnie jeśli mówi się że rynek wyprzedza przyszłość to trzeba mieć na uwadze że ceny wielu walorów zawierają te dobre infa. W lutym KGHM gdy spadał do 70 wszyscy mieli strach w oczach tym razem nie jest tak nerwowo choć w czwartek "nas" przejechali jak pośpiesznym pociągiem to my wszyscy wstaliśmy jak ta kura z dowcipu "panie to szatan nie kogut".
Reasumując nie będę głosił co dalej bo za głupi jestem ale póki co o 4000 na wig20 to nie myślę.Osobiście wolę wzrosty i chciałbym choć do jesieni by ten trend się utrzymał to załapiemy się wtedy na kilka udanych debiutów tak więc jestem optymistą ale ostrożnym.