No tu masz rację.
Tyle, że jak się ma kraj o tak niskiej gęstości zaludnienia i tylu bogactwach naturalnych to łatwo dbać o ekologię. Tutejsza przyroda i spokój bardzo mi się podoba.
Co do odpalania mina jak obcy spiegują to słusznie robią nie ważne czy Rosjanie czy Amerykanie.
Ale ich problem to zbyt wiele gadania i zbyt mało działania. Dzisiaj to mnie zaskoczyli, mimo, że myślałem, że już mnie nie zaskoczą. Przychodzi jeden programista Szwed i pyta się mnie czy mam czas mu pomóc, mówię, że mam, on na to, że w jakimś tam projekcie klient chce zmiany jednego wyrazu w dokumence generowanym przez nasza aplikację, mówię mu że spoko, zrobię, ale czy mogę jutro, bo akurat dziś wyjątkowo miałem co robić, na to on, ze nie ma problemu, bo to dopiero na jesieni będzie potrzebne, i ze jeszcze musi spytać szefa, czy może to na mnie przeżucić i że jeszcze mi da znać, narazie pytał się czy ja mogę to zrobić... no i teraz będą tydzień gadać kto kiedy ma ten wyraz zmienić... a sama zmiaba zajmie minutę... no mi to pewnie jeszcze 10min znalezienie właściwego projekt i tego słowa w nim.