zuzkaa
/ 89.228.66.* / 2007-07-12 19:30
Czy ta spółka wreszcie zakończy trend spadkowy? Trzymam i patrzę jak topnieją moje zyski. Zakładałam długoterminową inwestycję, ale po kilkunastu miesiącach nie widzę sensu.
lichy
/ 83.14.240.* / 2007-07-14 08:35
pociesze CIE ze jest rekomendacja kupuj cena 66zł
dako
/ 2007-07-14 08:41
/
Bywalec forum
Niestety u nas rekomendacja nie zawsze przekłada się na kurs.Póki co wygrywa plotka i wywiad z panem N. w PB :)
GTC to nie jest spolka dla takich pionkow jak my. przeciez na kazdej sesji robia z nia co chca. Siedzi na niej kilku grubasow i pociagaja sznureczkami. zanim pojdzie do gory to nas wytrzepia ,,ino szum'' mam kupione po 50PLN i tez nie wiem czy dokupic czy sprzedac chociaz ja ja widze po 90 PLN Raczej jutro dokupie drugiego tysiaczka
Trzeba trzymac GTC. Przy pogłębieniu aktualnej korekty nie powinna spasc już zbyt wiele, natomiast przy odbiciu w górę jest szansa na solidny wzrost . W porównaniu do wielu innych spółek GTC fundamentalnie prezentuje się optymistycznie. Polecam. Sam dziś dokupiłem za 44,81 pokaźną pulę.
rsj
/ 15.195.185.* / 2007-07-18 16:42
ja też dziś dokupiłem GTC :-) tak tanio już nie będzie - a skoczy w górę na pewno, może już wkrótce
Też jestem zdania że ma perspektywy (Fundamenty) !!! Dokupiłem ale wczoraj co zbiło mi średnią cene zakupu do 46,10 PLN a mogło być lepiej (Taniej)!!!
Trochę nie rozumiem dzisiejszego spadku notowań GTC. Czy mógłby ktoś fachowy się wypowiedzie w tym temacie. Z góry dziękuję.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.