wkurzona
/ 79.185.174.* / 2008-07-29 10:24
Mylą CI się procenty (dziwnym trafem na niekorzyść PO), mieszasz politykę z fauną (wyrazy współczucia dla psa) i zalotami, zatrzymałeś się na etapie podróży Premiera do Peru...i to mnie jest CI żal?
"spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "Wałęsa jest Bolkiem", My stoimy tu(...), a oni tam, gdzie stało ZOMO" (chcesz jeszcze?). Czym różni się od tych określeń słowo "cham"?
Tym, że zostało skierowane w stronę Lecha Kaczyńśkiego, a nie Donalda Tuska? Kiepski argument!
Nie przekonałeś mnie, że znasz się na polityce choć trochę lepiej ode mnie. Politykiem rzeczywiście nie jestem i nie trzeba nim być, żeby ocenić np. zachowanie posłów.
nawet niezbyt kulturalne zachowanie
posłow PiS na ostatniej komisji), nie jest w stanie przebić
Niezbyt kulturalne zachowanie posłów PiS na ostatniej komisji?????????????
Niezby kulturalne zachowanie, to jak facet nie pocałuje dłoni podanej przez kobietę, jak nieuważnie słucha się mówiącego, jak się spóźnisz na umówione spotkanie...ale to, co się działo na komisjii nie mieści się w tych granicach.
Gdy ja wypowiadam się o politykach (z lewa, czy z prawa), oceniam ich zachowanie bądż wypowiedzi, nie obrzucam ich przy tym obelgami, a Ty?