mentor 1956
/ 83.22.127.* / 2008-12-01 22:27
Na początku powiem,że znam lepiej Carion niż "prezes" Carionu, bo jak ja byłem w Firmie to jego jeszcze nie było.Pytanie na jakich zasadach odstąpił????Prosta odpowiedż,, jak wszyscy, przestał płacić.Proszę o konmtakt na meyla, i o przekazanie ludziom wiedzy.Pozdsrawiam i wklejam tekast jak do wszystkich.
Znalazłem was pod hasłem Carion. Jeżeli jesteście za uczciwością Firm, kiedyś MLM, aktualnie niekoniecznie, to zadajcie sobie troszkę trudu. Jestem organizatorem rynku polskiego Carion Polska S.A. Dziewięć lat pracy poszło w plecy i dalej broniłem Firmę. To na pewno nie była wina Prezesa, wielkiego człowieka. Niestety nie naszego rodaka. Teraz sprzedają meble. Prezes ie ma pojęcia o tym co się dzieje w Polsce. Pomóżcie. Sieć to moc. Wy jesteście sieciowcami. Jeżeli każdy z nas przekaże swoim kontaktom, że Carion polski kłamie????I poprosi o przesłąnie tego dalej, to osoby które doprowadziły do upadku Firmy, stracą posadki.Teraz , od wczoraj, ja wielokletni szkoleniowiec tej Firmy mówię. że Carion polski kłamie. Ja sam osobiście zapłąciłem za mebel, którego nie otrzymałem do dziś, choć minęły dwa lata.Pozdrawiam, wszystkich, i sory za to że ta Firma jest w Polsce.Jak każdy z was wyślle o tym meyla, do wszystkich, bez zobowiązań, bez tłumaczenia, nieraz wysyłacie p*******, nawet łańcuszki. Pomożecie swoim znajomym i ich znajomym.Firma jest w Krakowie na ul Wadowickiej. Pozdrawiam, zaszokowany.To n ic nie kosztuje.