ewelina25
/ 83.10.217.* / 2007-04-04 20:12
Chciałam sie zapytac czy jest może któs kto wie jak bedzie wyglądac wiosna na funduszach akcyjnych. kompletnie sie na tym nie znam i ogólnie wiem że giełda jest nieprzewidywalna ale może ma ktos jakies przecieki tam z góry :)
radziej
/ 2007-04-15 09:04
/
Bywalec forum
ja mam przecieki z gory, dlatego ubezpieczyłem mieszkanie od zalania. widze ze ewelinka sie nie znasz bo kompletnie wypowiedz twoja kupy sie nie trzyma, znaczy sie trzyma sie ale raczej ""'kupy", zaprzeczasz sobie w jednym zdaniu, gielda to nie mecze polskiej ekstraklasy tu nie ma ustawek i nawet sam prezes gpw ci nie pomoze za tabliczke czekolady. pozdrawiam
ewelina25
/ 83.10.241.* / 2007-04-15 12:04
wiem ze moje pytanie było trochę dziwne, ale dzięki za rozśmieszenie
Ja mam przecieki. Wiosna będzie bardzo słoneczna. Wszystko teraz zależy od tego czy zarządzający funduszami będą z tego słońca korzystać. Jeśli tak, to musimy uważać żeby nie przytrafił im się jakiś udar, bo wtedy ich decyzje mogą być szalone... w przeciwnym wypadku będzie spokojnie i nudno.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.