obserwator
/ 83.20.242.* / 2006-07-05 10:53
jliber napisałeś, że mam udać sie na Białoruś, rzeczywiście podróże kształcą, każdemu ta terapia jest potrzebna ,bo okres wakacyjny wlaśnie sie rozpoczął, ale wybór pozostaw mnie, bo każdy lubi co lubi, swój gust zaprezentowałeś nader jasno. Byłem na Białorusi, byłem na Ukrainie, bylem w Rosji, żal mi prostych ludzi bo są super serdeczni i mili, tak ich odbieralem , myślę że ich zachowania były szczere. Bardzo im sie podobały nasze dziewczeta , ale tu maja racje, bo Polki sa super i niech tak zostanie. Obserwuje życie jakie ono jest naprawdę, zarzucasz mi subiektywizm, nie masz racji, nie trafiłeś, tyle w życiu widziałem, że worek wiedzy i doświadczenia mnie przygina do ziemi i każe sie pokłonić rodzinnej ziemi i robić wszystko żeby wysilek obywateli nie był marnowany. Dam przykład: jedno ziarenko wiedzy łatwo zagubić a nawet kilka ziarenek ,ale worek wiedzy czytaj tysiące ziarenek trudno udźwigać, zagospodarować, wybrać co najlepsze, to zaświadcza że człowiek nawet posiadający dużą wiedzę wiele nie może, bo wiedza ma także swój ciężar. Przejrzyj materiały źródłowe , przetrzyj oczy, zobaczysz wiele sprzeczności w ludziach , najwięcaj ja ich widzę w opozycji a w tej największej opozycj posiadającej ponad 150 posłów szczegolnie dużo złych przywar. Łatwo jest krytykować wszystko i wszystkich ale tchórzliwej natury i wodo-wstrętu do odpowiedzialności za obywateli tak prawdziwie , wyraziscie zbyt wielu wielu posłów opanowało do perfekcji dla swojej wygody i nieróbstwa. Przemyśl sprawę internauto zanim zarzucisz mi moralizatorstwo, wszystkie moje wypowiedzi na temat krzywdy wyrzadzanej palestyńczykom, szczególnie ich dzieciom i matkom znikają jakby po lączach hulal huragan, dlaczego tak się dzieje?