Ela jak czytasz jeszcze to forum ,to napisz co robisz teraz/poczta/ jak czytasz Bax nas zostawił i mamy same decydowac .
elka25
/ 2009-06-01 09:32
/
Bywalec forum
Jolu, przepraszam że wczesniej nie odpisywałam ale przez weekend nie miałam czasu zaglądać do kompa. wysłałam Ci maila na pocztę to sobie poczytaj... pozdrawiam serdecznie :)
tara
/ 2009-06-01 09:46
/
Tysiącznik na forum
Witam Ela jak narazie nic nie przyszło mi na skrzynke .pozdrawiam
tara
/ 2009-06-01 09:51
/
Tysiącznik na forum
Ela moze przesyłałas przez money i nie zawsze dochodzi napisz tara30@op.pl
elka25
/ 2009-06-01 10:05
/
Bywalec forum
Jolu wysłałam z mojej skrzynki jako odpowiedź na Twojego maila i to jest dokładnie ten powyższy adres więc zaraz powinnaś dostać maila....
tara
/ 2009-06-01 10:08
/
Tysiącznik na forum
Ela cos sie musiało stac bo juz dawno powinno dojsc.
elka25
/ 2009-06-01 10:12
/
Bywalec forum
Sprawdź teraz, wysłałam jeszcze raz i bez problemu poszło...
tara
/ 2009-06-01 10:22
/
Tysiącznik na forum
Ela dzieki teraz doszło pozdrawiam i zycze powodzenia
greenstar
/ 2009-05-30 22:25
/
Pogromca jeleni
chahahahaaaaaaaaaa.........no:)
ps na canale* za moment będzie też dobry film.........polski..........lejdis.................juz dawno nie płakalam ze smiechu na polskim filmie............polecam))))
irons45
/ 2009-05-30 22:49
/
BAKSIK ZIELONYCH
nik jest innym skojarzeniem jesli juz IRON---S------UPER MEIDEN the number of the best to cos co lubili moje dzieciaki grac----------------------http://www.youtube.com/watch?v=7mHe6FMs46o&feature=related
irons45
/ 2009-05-30 23:18
/
BAKSIK ZIELONYCH
a kawal o blondynkach czemu nie....... Rozmawiają dwie blondynki:
- Zdawałam wczoraj test IQ.
- Ojej, i co dostałaś?
- Piątkę!!
greenstar
/ 2009-05-30 21:58
/
Pogromca jeleni
faja59...............................ten dowcip to pewnie o amerykańskich blondynkach:))
ps wyobraż sobie co to by się dzialo na forum gdyby wybór nicka nie padł na ironsa.. Na przyklad taki .....................Jack Sparrow................(Piraci z Karaibów).......
ps wyobraż sobie co to by się dzialo na forum gdyby wybór nicka nie padł na ironsa.. Na
przyklad taki .....................Jack Sparrow................(Piraci z Karaibów).......
wyobrazam sobie.....panny za kompami tak tarlyby kolankami, ze rajstopki iskrzylyby
faja59
/ 2009-05-30 21:39
/
Bywalec forum
Tylko do Joli :) bo to nie o walutach zeby trolle se nie czepialy
2009-05-30 09:57:45 | tara [ Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi) ]
Moze jeszcze jakies kobiety sie wypowiedza co teraz robimy.?
w samotnosci jemy chipsy i pijemy piwo ....:))))
Jolu uwierz w siebie ! to jest chyba ta zagadka,ze boisz się sama podjac decyzje.
Uwierz, że jestes silna kobietą ,przed kompem mow; Dam rade !
Sluchaj ironsa45 -jego nick to od aktora brytyjskiego Jeremy Ironsa (np. Szklana pulapka)
jestes szcześciarą bo czytam ,ze Ci Jolu pomoze .
jolu jutro truskawki z bita smietaną , lody ..... a na stres ............siwucha .........ale dla nas kobiet z sokiem porzeczkowym.........:))))
Jolka dasz rade ,trzymam kciuki za Ciebie a znam Cie od dawna ..........razem walczyłysmy z kara z bankiera :)))
Na dobranoc dowcip:
blondynka wyglada przez okno samolotu i mowi:
Ojej ludzie z powietrza rzeczywiscie wygladaja jak mrowki
Na to facet z tylu odpowiada : bo to sa mrowki--my jeszcze nie lecimy . ))
Trzymaj sie Jolka !
Maks_
/ 2009-06-01 09:52
/
Tysiącznik na forum
Sluchaj ironsa45 -jego nick to od aktora brytyjskiego Jeremy Ironsa (np. Szklana
pulapka)
A skąd wiesz? Mi się ten nick skojarzył z Iron Maiden (UP the IROOOOOOOONS! :-) )
Ale ty faja jesteś za stara by słuchać takiej muzyki... :-)
Pozdrawiam
greenstar
/ 2009-05-30 18:35
/
Pogromca jeleni
sierota odbierz pocztę i
greenstar
/ 2009-05-30 17:42
/
Pogromca jeleni
taro.skup się na tym co napisał marek
2009-05-30 16:49:32 | 21marek21 [ Bywalec forum ]
Jolcia jak dojdzie euro/usd do 1.4185 kupuj dolary albo oczywiscie jak dolary benda w
okolicy 3.12-3.15 jak bendziesz sledzila forum to podpowiedza ci z ekipy bankiera.
to jest najważniejsze..........
greenstar
/ 2009-05-30 17:42
/
Pogromca jeleni
tara.......skup się na tym co napisał marek
Jolcia jak dojdzie euro/usd do 1.4185 kupuj dolary albo oczywiscie jak dolary benda w
okolicy 3.12-3.15 jak bendziesz sledzila forum to podpowiedza ci z ekipy bankiera. A Bax
to najważniejsze..................
tara
/ 2009-05-30 09:34
/
Tysiącznik na forum
Ela ty nie masz zadnych strat a ja niestety mam za duze dlatego sama nie wiem co teraz robic .
tara
/ 2009-05-30 09:57
/
Tysiącznik na forum
Moze jeszcze jakies kobiety sie wypowiedza co teraz robimy.?
irons45
/ 2009-05-30 15:49
/
BAKSIK ZIELONYCH
tara------------------------------------------Bax nas
zostawił i mamy same decydowac .???????????????????????????---------------oj tara tara nie przemyslisz a piszesz baxa juz nie bedzie wroci jesienia----------- jakbys pomyslala to wiesz dlaczego?????
21marek21
/ 2009-05-30 16:49
/
Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)
Jolcia jak dojdzie euro/usd do 1.4185 kupuj dolary albo oczywiscie jak dolary benda w okolicy 3.12-3.15 jak bendziesz sledzila forum to podpowiedza ci z ekipy bankiera. A Bax wroci jesienia.
tara
/ 2009-05-30 17:17
/
Tysiącznik na forum
Dzieki Marek za wskazowki teraz poczytam co Sierotka i Bidny pisza .Wiem ,ze Marysia chce mnie wykonczyc z tym amero a moje serce wisi juz na agrafkach .pozdrawiam
21marek21
/ 2009-05-30 19:59
/
Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)
Jolka musisz sama podjac ryzyko o amero zapomnij na obecny czas.
Poprostu sprzedalas teraz z tego co pamietam oklice 3.22 !!! jak kupisz taneij to masz zarobek , mozna bylo zaryzykowac w piatek jak bylo ok 3.16 ale wiadomo a moze spadne nizej i co bedzie -- ale musisz patrzec w druga strone bylo dzien wczesneij ok 3.269 !!! -- takze bylo 10 groszy mniej mozna bylo kupowac.
Wiec rada z mojej strony masz za zadanie wychwycic jak najtaniej ok 3.13.-3.16 uwazam bezpieczne , lub jak kurs euro/usd dobije jeszcze wyzej 1.419 ..
I SKUP SIE NIKT ZA CIEBEI TEGO NIE KUPI SAMA MUSISZ WYBRAC TEN MOMENT
MASZ DOBRE NAMAIRY OD EKIPY BANKIERA NA WSZYSTKO CO POTRZEBNE DO ZAKUPU
Dzieki Marek za wskazowki teraz poczytam co Sierotka i Bidny pisza .Wiem ,ze Marysia
chce mnie wykonczyc z tym amero a moje serce wisi juz na agrafkach
swego czasu Bax na tym forum dal Tobie wyrazne instrukcjie, co i kiedy robic lecz Twoj problem polega na tym, ze chcesz aby decyzje za Ciebie podejmowali inni
po raz kolejny pytasz wszystkich w okolo co robic, nadal nie rozumiesz, ze nalezy samodzielnie obserwowac rynek i samodzielnie podejmowac decyzje bo tu decyduje czas
podejmujesz ryzyko gry na krotko a nie sledzac i nie analizujac rynku zawsze bedziesz na minusie i czas najwyzszy to zrozumiec
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.