Pan Bogdan, jego wypowiedź jest zadziwiająca. Każdy winien się bać. Ja sie boję. PO sie nie boi, skąd wie ze to blef. Amerykanie bezkarnie zabili tylu ludzi w Iraku i nie znaleźli tam broni biologicznej, a szukały jej tuzy wojny. Każdy słyszal jak obradowało ONZ i jka kłamano to dzisiaj sie ujawniło w pełni, zycia pomordowanym nikt i nic nie wróci. Dzisiejszy nowy rząd winien wypowiadać sie bardziej dyplomatycznie, potrząsanie szabelka nic nie daje. Gospodarka i tylko gospodarka sie liczy, bo mocne fundamenty to gwarancja bezpieczeńastwa. Dzisiaj jest tak, że PSL rzadzi gospodarka - miało byc inaczej, że dziesiątki gorników od ponad miesiąca głoduje a wladze nie potrafią problemu płacowego rozwiazać. Zatem wypowiedź: nie boimy sie ataku Rosji obnaża głupotę i zaściankowość tego ministra, chyba ze wierzy że amerykanie pomoga, ale czy na pewno? ja nie wierzę i nikt rozsądny nie wierzy. Amerykanie uzyli 2 razy bomby atomowej w Hiroszymie i Nagasaki, nikt nie poniósl konsekwencji uzycia a zginęło tyle ludzi!!!! czy dzisiaj tak nie może się stać, jeżeli mocarstwo zaplanuje sobie taka
akcje. Polska nie posiada żadnej bronii i armii tak mi się wydaje i winna pokojowo budować szczęście swych obywateli. Czy wypowiedź Pana Bogdana była uzgodniona z dyplomatami z Unii Europejskiej, jezeli nie to z jaką polityka mamy do czynienia? naprawdę się zaczynam bać, dzieci bawiacych sie zapałkami.