mgr kultury i sztuki pracujacy na codzień jako dekarz
/ 83.238.63.* / 2008-12-16 10:13
Tusku ,Schetyno tudzież inny "mięczaku" ,jeżeli dacie sie koolejny raz przekrzyczeć jakiejs fajtłapowatej grupie krzykaczy tym razem w dodatku korzystających jeszcze z uprawnien wywalczonych przez ich SB-ckich kolegów (a myslicie że dzieki komu to macie koledzy milicjanci ,panowie armijnii ,więzienniczy i pogranicznicy no i jeszcze dla lepszego wizerunku ogółu strażacy!) .Powołującej sie na argumenty "jak nam żle ,jak nam cięzko i w ogóle najciężej na swiecie" (a mnie k... pracującego po 14 godz na zimnie ,mrozie i wietrze ,użerającego sie z klientami ,którzy przyzwyczajeni do "chińskich" cen wydaja się osłupieni ,że ja chciałbym móc za swoja pracę dostać odrobinę więcej niż miskę ryżu w dodatku codzień ryzykujacego życiem sto razy bardziej niż wy przez całą wasza 15 ,najwyżej 20 letnia słuzbe ,może k... nie jest ciężko!!!)To ja was uprzejmie proszę o pozbawienie mnie obywatelstwa tego złodziejskiego kraju i jednoczesnie składam na ręce ambasadora Białorusi prośbę o przyznani mi ichniego!!! ....... Tam przynajmniej będe ru... w du... zupełnie otwarcie ,bez zbędnych konwenansów !!!
Pozdrawiam panów mundurowych i życze im równie niespokojnych świąt Bozego Narodzenia oraz niepewnego przyszłego Nowego Roku jak mój i 70% obywateli