Trzydziestolatka
/ 151.92.176.* / 2008-11-25 11:57
Ja też żałuję każdego Polaka, który jest w niebezppieczeństwie, jest chory, głodny albo bezdomny ale nie wiem czy żałowałby pan panie OBYWATELU RP takiego co łazi po dachu bez zabezpieczenia, rzuca się pod pociąg lub połyka 100 tabletek przeciwbólowych a na dodatek prosi dziennikarza żeby sfilmował jego samobójstwo...żenujące przedstawienie, prawda? A nasz prezydent niestety tak postepuje, nie licząc się z konsekwencjami ani z tym, że jest prezydentem 40-sto milonowego państwa... Jego nienawiść do Rosji jest niebezpieczna dla Polski, jest niebezpieczna dla całego świata...Nie dość że zaraża nią mniej inteligentnych Polaków a to może wywołać konsekwencje w stosunku do Rosjan mieszkających w Polsce, ale co tam tyle, on jest gotów wywołać wojnę byle dać Putinowi po głowie i pokazać, że z nim kaczorem nie warto zaczynać...
Straszne, jak mały człowieczek z ogromnym przerostem ego i morzem kompleksów może, powołany na nieodpowiednie stanowisko, zniszczyć stosunki dyplomatyczne w całej Europie...na razie...bo ja mam wrażenie że następnym razem oskarży Rosję o cokolwiek żeby wywołać kolejny konflikt a gdyby premierem był jego brat - mielibyśmy wojnę...
Szkoda że niby wierzący kaczor tak szybko zapomniał o Papieżu Polaku, jego dobroci, miłości i nauce, która jednoznacznie potepiała przemoc i nienawiść...Mam nadzieję że większość Polaków nie zapomniała i nie da się zatruć tym kaczym jadem nienawiści do wszystkich którzy są ważniejsi od niego i nie chcą bić pokłonów przed drobiem w koronie....