sluchajcie, korekty robia duze pieniadze, ktore chca wejsc w nasz rynek, nie kupia za te ceny naszych spolek, licza na strachliwych, ja nie naleze do nich - beda chciec dolowac w imie korelacji y usa - to juz przeszlosc- dowodem jest kenobi, ktory to owszem, przy informacjach , co sie dzieje na swiecie, chce nadal nas utrzymywac , ze korelacja swiata w tym zlej koniunktury w usa wplynie na nasz rynek-bo tak do tej pory bylo -ja jestem zdania, ze teraz to my mamy cos do powiedzenia- tzn wschodzace gwiazdy finansjery- gospodarczej- u nas jest po prostu bu...m rozwijania sie, to tu fundusze amerykanskie chca zarobic-itd. itd.-oddacie
akcje tanio - wasz a sprawa - ja teraz dopiero tu zainwestuje- nie mowiac o funduszach ,o gieldzie, rozwijajacej sie dopiero teraz Polsce.jestem nadal bebe,zobacze jak ta dyrekcja money rozwiaze moj problem techniczny - no chyba, ze znowu dzialaja sluzby, ktore powoduja, ze nie moge byc po prostu bebe, jeszcze o nich nie napisalam wszystkiego, a juz ewentualnie - moge sie mylic- mam problemy.a to dobre,zobaczymy, moze jeszcze pozyjemy, mam sie dobrze i obym sie mylila-wolna jestem nadal.