Firmę KRD Wroclaw-nalezy omijać szerokim łukiem,działa na zasadzie umowa telefoniczna i nastepnie płać miesięczny abonament, mimo ze dla ciebie nic nierobimy, typowe bez podstawne wyłudzenie pieniędzy.
Mój przykład: rozmawiam z konsultantem KRD, ja prowadze małą jednoosobową firmę Nauka Jazdy,nie mam dłużników klijent płaci, korzysta z usługi, nie płaci robimy przerwę, natomiast syn ma mały transport 1 auto, posiada kilka niezapłaconych faktur. Uzgodniłem z konsultantem,
ze podaje mu dane mojej firmy, on potrzebuje do przygotowania umowy, którą mi prześle na email, uzgodniliśmy ze syn gdy wyrazi zgodę to ja ją podpiszęi odeślę. Syn nie wyraził zgody, przewidując ze to skończy się tylko na płaceniu abonamentu. Ja na drugi dzień nie mogąc uzyskać połączenia telef.napisałem emaila, ze nie rozwiązuje umowy ,której nie zawarłem i nie podpisuję przysłanej umowy. W tedy skontaktował sie ze mną ten sam konsultant proponując obnizenie abonamentu z 250 na 100 zł.i krotszy okres wypowiedzenia. Nie przyjąłem propozycji, gdyz umowy nie podpisałem, a KRDjak pisałem nie jest mi przydatna, nie mam dłużników, kontrachentów,nie interesuje mnie czy ktoś o mnie pytał. Pomimo kilku pism z reklamacją do dziś od maja otrzymuję faktury po 300zł miesiecznie,straszenie windykacją i sądem.
W tym tygodniu mam zamiar zglosic zawiadomienie do prokuratury o mozliwości popelnienia przestępstwa próby wyłudzenia nienależnych pieniędzy przez KRD Wrocław. Dzis przeglądam fora KRD,jest bardzo duzo pokrzywdzonych, nie mozemy pozwolić na okradanie, może w tej sprawie już kt na zasadzie umowa telefoniczna i nastepnie płać miesięczny abonament, mimo ze dla ciebie nic nierobimy, typowe bez podstawne wyłudzenie pieniędzy.
Mój przykład: rozmawiam z konsultantem KRD, ja prowadze małą jednoosobową firmę Nauka Jazdy,nie mam dłużników klijent płaci, korzysta z usługi, nie płaci robimy przerwę, natomiast syn ma mały transport 1 auto, posiada kilka niezapłaconych faktur. Uzgodniłem z konsultantem,
ze podaje mu dane mojej firmy, on potrzebuje do przygotowania umowy, którą mi prześle na email, uzgodniliśmy ze syn gdy wyrazi zgodę to ja ją podpiszęi odeślę. Syn nie wyraził zgody, przewidując ze to skończy się tylko na płaceniu abonamentu. Ja na drugi dzień nie mogąc uzyskać połączenia telef.napisałem emaila, ze nie rozwiązuje umowy ,której nie zawarłem i nie podpisuję przysłanej umowy. W tedy skontaktował sie ze mną ten sam konsultant proponując obnizenie abonamentu z 250 na 100 zł.i krotszy okres wypowiedzenia. Nie przyjąłem propozycji, gdyz umowy nie podpisałem, a KRDjak pisałemnie jest mi przydatna, nie mam dłużników, kontrachentów,nie interesuje mnie czy ktoś o mnie pytał. Pomimomkilku pism z reklamacją do dziś od maja otrzymuję faktury po 300zł miesiecznie,straszenie windykacją i sądem.
Mam zamiar złożyć zawiadomienie do prokuratury o mozliwości popelnienia przestępstwa próby wyłudzenia nienależnych pieniędzy przez KRD Wrocław. Dzis przeglądam fora KRD,jest bardzo duzo pokrzywdzonych, nie mozemy pozwolić na okradanie, może w tej sprawie już ktoś działa.
Firmę KRD Wroclaw-nalezy omijać szerokim łukiem,działa na zasadzie umowa telefoniczna i nastepnie płać miesięczny abonament, mimo ze dla ciebie nic nierobimy, typowe bez podstawne wyłudzenie pieniędzy.
ze podaje mu dane mojej firmy, on potrzebuje do przygotowania umowy, którą mi prześle na email, uzgodniliśmy ze syn gdy wyrazi zgodę to ja ją podpiszęi odeślę. Syn nie wyraził zgody, przewidując ze to skończy się tylko na płaceniu abonamentu. Ja na drugi dzień nie mogąc uzyskać połączenia telef.napisałem emaila, ze nie rozwiązuje umowy ,której nie zawarłem i nie podpisuję przysłanej umowy. W tedy skontaktował sie ze mną ten sam konsultant proponując obnizenie abonamentu z 250 na 100 zł.i krotszy okres wypowiedzenia. Nie przyjąłem propozycji, gdyz umowy nie podpisałem, a KRDjak pisałemnie jest mi przydatna, nie mam dłużników, kontrachentów,nie interesuje mnie czy ktoś o mnie pytał. Pomimomkilku pism z reklamacją do dziś od maja otrzymuję faktury po 300zł miesiecznie,straszenie windykacją i sądem.
Mam zamiar złożyć zawiadomienie do prokuratury o mozliwości popelnienia przestępstwa próby wyłudzenia nienależnych pieniędzy przez KRD Wrocław. Dzis przeglądam fora KRD,jest bardzo duzo pokrzywdzonych, nie mozemy pozwolić na okradanie, może w tej sprawie już ktoś działa, do prokuratury przydadza mi sie przyklady innych poszkodowanych, moj email sdutki@gazeta.pl