Forum Forum finansoweKredyty

Kredyt, klika pytań

Kredyt, klika pytań

Bartek12 / 89.174.126.* / 2007-12-15 14:40
Witam, planuje wziąć kredyt. Jednak na drodze ku temu stoi pare przeszkód.
Po pierwsze, mam nieuregulowany stosunek do służby wojskowej, a po drugie w styczniu przechodzę na umowę o prace (aktualnie umowa zlecenie), więc dobrz by było, żeby bank wziął pod uwage okres który przepracowałem na umowe zlecenie (od października br.). Wtedy miałbym przepracowane 3 miesiące. Kredyt chciałem wziąć w styczniu. Czy któryś bank udziela kredytu na powyższych warunkach ?
Kwota kredytu to 10 tyś. złotych.
Pozdrawiam, Bartek.
Wyświetlaj:
Karolek30 / 2007-12-15 20:47 / Bywalec forum
Jeśli chodzi o kwestię służby wojskowej, to sprawdź na tym forum jest konkretny temat o tej sprawie.
Bartek12 / 89.174.120.* / 2007-12-16 08:35
A czy orientuje się ktoś czy przejdzie taki numer, że od stycznia podpisze z pracodawcą umowe o prace na powiedzmy rok, albo na czas nieokreślony, wezmę kredyt a po miesiący znowu wrócimy na umowe zlecenie ?
Czy można tak zrobić?
Z pracodawcą bez problemu się dogadam, tylko czy prawnie to będzie OK ?
pink80 / 2007-12-16 19:01 / Bywalec forum
hm..trzeba sprawdzic w banku ...i roznie rozne banki mogfe zareagowac ...jesli chodzi o najbardziej elastyczny jesli chodzi o zarobki wydaje mi sie GE ale porownaj jego oferte sobie z jeszcze jakimis 2-3 innymi bankami ...
willinilli / 83.6.88.* / 2007-12-18 11:31
Znajdź sobie bank,który przyjmuje nie tylko umowy na czas nieokreślony i nie powinno byc problemu.ale pytaj doradców.

Najnowsze wpisy

Kredyty samochodowe - najlepsza oferta: