Krzyś_12
/ 87.205.41.* / 2007-11-06 10:27
Więc mi zależało. Zamówiłem internet z Neti, a ich umowy dostarcza do podpisu do podpidu DPD.Dzwoni kurier, że ma przesyłkę, nie było mnie na miejscu ale niby ktoś inny musi podpisać więc podaję mu adres gdzie przesyłka musi trafić by podpisała ją właściwa osoba, on mówi, że przekaże koledze i przesyłka będzie jutro. Następnego dnia dzwonię, przesyłka leży w magazynie we Wrocławiu i nikt nic nie wie o zmianie adresu. Kobieta z którą rozmawiam wpisuje nowy adres do systemu i obiecuje, że następnego dnia między 13, a 15 będzie kurier. Następnego dnia kuriera znów brak. Dzwonię i dowiaduję się, że przesyłkę odesłano do Warszawy, a dlaczego to nie wiedzą ponieważ to robi magazynier, a on nic do systemu nie wpisuje i tylko on wie co mu strzeliło do głowy i dlacz4ego to zrobił. Informuję Netię ale za namową ich konsultanata zamawiam internet jeszcze raz. Po kilku dniach pierwsza umowa przychodzi pocztą, podpisuję, odsyłam i d\ięki temu mam internet ponieważ kilka dni później dzwoni do mnie konsultant Neti że druga umowa którą u niego zamawiałem wróciła do niego a również DPD jej nigdy mi nie dostarczyło. Jedynie bez problemu DPD chciało mi dpstarczyć pakiet neostrady. Moim zdaniem tam jest taki bajzel, że bardzo do siebie pasują ze swoim głónym klientem czyli TP S.A.