gusanito
/ 89.171.104.* / 2007-05-18 12:03
Jak mozna wierzyc ludziom, ktorzy przez 16 lat rzadzili Polska i okradali ja na wszystkie strony. Klika Kwasniewski, Walesa, Olechowski i inni powinni sie wstydzic do czego doprowadzili Polske. Przypomnijcie sobie ludzie jak obiecywali zlote gory, a co z tego dali... nic albo niewiele. Warto posluchac starych demagogicznych wypowiedzi tych wlasnie ludzi z przed 10, 15 lat. Jak ludzie uwiklani w afery i kumoterstwa moga mowic o demokracji i jej zagrozeniu.
Jesli taka ma byc demokracja jak pokazuje Kwasniewski, pijany na cmentarzu, pijany owijajacy sie flaga nasza narodowa w siedzibie ONZ i jeszcze wiele innych wybrykow prezentujacy... to ja nie chce takiej demokracji... ktora nosi haslo "robta co chceta" ale to co my wam karzemy i nazwiemy demokratyczne... A gdzie poszanowanie godnosci narodu, Europy, miejsca jakim jest ONZ, cmentarza. Gdzie poszanowanie drugiego czlowieka!!!
NIE MAJA WSTYDU I HONORO TACY LUDZIE JAK WALESA, KWASNIEWSKI, OLECHOWSKI ECT. Dlaczego? BO TYM LUDZIOM WOGOLE NIE ZALEZY NA NICZYM PROCZ WLASNEJ KIESZENI.
WSTYDZE SIE ZE MUSIALEM MIEC TAKICH GLUPICH PREZYDENTOW JAK WALESA I KWASNIEWSKI.
Wstydze sie bo jestem Europejczykiem od zawsze ale nigdy nie sadzilem, ze tacy ludzie beda autorytetami.
JEST JAK WIDAC TYLKO JEDNA SPRAWIEDLIWOSC NA SWIECIE - BOZA SPRAWIEDLIWOSC.
kazdy bowiem musi zdac sprawe bogu... jak zyl i jaki byl i jakich wartosci bronil. JEDYNA MOTYWACJA PRAWDZIWA TO MILOSC. I Z MILOSCI KAZDY BEDZIE SADZONY, CZY WIERZACY CZY NIE.
Zycze wszystkim dobrej starosci, takiej jakiej ja dozylem.