Luis Root z
/ 197.211.61.* / 2018-07-30 21:30
Witam wszystkich na tym forum, jestem Luis Root z USA, nie mogę uwierzyć, że Bóg naprawdę istnieje, dopóki nie zostałem wykupiony i uratowany od niewoli finansowej. Byłem w kryzysie finansowym i musiałem zapłacić rachunki. Próbowałem szukać pomocy od banków, ale wszystko na próżno, próbowałem także szukać pomocy z Internetu tylko po to, aby spotkać oszustów, którzy udawali prywatnie pożyczającego i zlikwidowali moje 15000 $ i nie dostali mojej pożyczki, dopóki Bóg nie przedstawi mnie Bishopowi Eliasz za pośrednictwem przyjaciela, który został uratowany z kłopotów finansowych i otrzymał pożyczkę w wysokości 80 000,00 dolarów, został mu przyznany przez człowieka, który zadzwonił do biskupa Eliasza, więc przyjąłem jego radę i skontaktowałem się z biskupem elijah Loan Company, a w ciągu jednego tygodnia moja pożyczka w wysokości 200000 USD została przyznana dla mnie.to moja rada dla wszystkich poszukujących pożyczki o niskim oprocentowaniu 2%. Czynię to, ponieważ jestem tak szczęśliwy, że jestem z niewoli finansowej i jestem znowu pełen radości, a życie jest łatwe wszystko dzięki BOGU i Biskupowi Eliaszowi . Możesz skontaktować się z More Loan Company via (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) LUB SMS WhatsApp: +2349035555247