Macierewicz chce by Tusk nacisnął na Rosjan
Money.pl
/ 2010-09-06 16:09
Pol^^
/ 178.181.93.* / 2010-09-06 18:17
W Panu nadzieja Panie Antoni - jeszcze pogonimy różową hołotę.
Wpis usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum.
koch66
/ 83.2.33.* / 2010-09-06 18:29
że rudy umoczony jest w tą katastrofę
spójrz na to bez emocji i pomyśl czy tylko rudy. Jeden już w wmówił wyborcą że go truli i został prezydentem . Ta katastrofa wygląda na sfingowaną analizując dostarczane stopniowo informacje tylko przez kogo???? każdy miał w tym jakiś interes??? przedobrzyć też można??????
i znając ciebie z twoich wypowiedzi zaraz zrobisz ze mnie UB-eka lub debila ?????
Wpis usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum.
koch66
/ 83.2.33.* / 2010-09-06 19:48
wy wyborcy Peło macie ten problem że ślepo wierzycie TVN i GW "z nieoficjalnych wiadomości TVN ....." a
nie dotyczy to mnie. W sposobie rządzenia dla mnie nie ma żadnych zmian od lat 60 tych te same metody trochę inaczej tylko nazywane, takie samo traktowanie w urzędach etc etc .Znikła PZPR a pojawiły się PO=PIS=SLD=PSL i czy jest lepiej???
Ze Tusk dał plamę to już pisałem na tym forum i że Kaczyński paple jak stara baba a nic konkretnego nie robi też pisałem.
Nie ma żadnego znaczenia kto z tej czwórki przejmie stery kurs się nie zmieni.
A o Wałęsie, jak on mógł to wszystko tak spieprzyć????
Może dla Polski byłby dobry komisaryczny rząd????
Słuchaj jeżeli jesteś premierem nie ma takiego czegoś jak dał plame niech spier.... plamę to można dać nie wysyłając faxu we wtorek tylko w środę rano rządzenie to nie zabawa i ta masa expertów i ustaw w zamrażarce ten rzad działa destrukcyjnie
koch66
/ 83.2.33.* / 2010-09-06 16:13
ależ miał kaca tak długo nie było o nim w Money
No teraz to można z powrotem z wielkim zaciekawieniem chłonąć wieści jedyne i tylko wyłącznie prawdziwe o katastrofie pod Smoleńskiem.
Tusk winien czy nie winien????
No i na osłodę proszę dodać (Money) jak się zapatruje wszechwiedzący na sprawę krzyża.
Można czy nie można przenosić?????
MN4
/ 78.8.35.* / 2010-09-06 16:09
Mamy szczęście, że samolot nie rozbił się za rządów Jarosława. Aż strach się bać.