Forum Polityka, aktualnościGospodarka

Majątek Kwaśniewskich zostanie prześwietlony

Majątek Kwaśniewskich zostanie prześwietlony

Wyświetlaj:
ABWWW / 83.19.1.* / 2007-07-09 17:37
NIEJESTEM ZA KWASEM ALE JESLI NIE MA SIE POMYSŁU NA ROZWIAZYWANIE WAZNIEJSZYCH SPRAW TO SZUKA SIE BYLE CZEGO ŻEBY LUDZI ZMYLIC
KAP / 162.27.160.* / 2007-07-09 17:25
sobie przypadkiem sprawdzaja i tak przypadkiem calkowicie dyspozycyjna polityczna prokuratura z Katowic.
jako iz celem PiS jest wladza realna dla wladzy w tym postepowaniu jest metoda i to calkiem wyrafinowana. Jezeli mamy dyspozycyjna prokurature a i poniekad policje to swiat dzielimy na : (1) niezaangazowanych - szkoda sil - mozna sie nimi zajac jesli beda mogli byc wykorzystani (2) politycznych sojuszników (Samoobrona i LPR) na których mamy haki ale zwalniamy sledztwa by stosowac haki w praktyce (glosowania w parlamencie) (3) Przeciwników politycznych i klasowych, którym 'nagle' wznawiamy sledztwa nekajac ich (np: Kwasniewski, Majchrowski) lub robiac czarny PR przed wyborami (np: Kracik, Sepiol,..) lub przy innej 'potrzebnej' sytuacji (szpital MSWiA, lekarze,..). (4) Uzytecznych podejrzanych , którzy w zamian za haki moga dostac zwolnieine do domu, status swiadka koronnego lub inny bonus od prokuratury (przyjaciólka Bildy - 'Alexis', Dochnal,...). Kiedys nazywalo sie to pocztkiem faszyzmu lub dyktatury, dzis odnowa moralna.
Karillon / 2007-07-09 17:46 / Bywalec forum
ja nie boję się niczego i nikogo mówię głośno to co myślę. Nie chowam swoich poglądów przed kolegami w obawie przed utratą pracy albo alienacje. Nie boje się bo uważam ,że wystarczy życ uczciwie. Ja tak robie i każdy pnawet niby sterowany prokurator może mnie cmoknąc w pompkę.
Wapniak / 83.28.135.* / 2007-07-09 16:57
No cóż, szukać trzeba jeszcze umieć. Gdzie się mieli tego nauczyć jak nikt z nich prawie nie ma pojęcia o normalnej pracy. Przecież nasza władza to armia walczących ciągle rycerzy /kombatantów/... o różnej maści, żeby było weselej, kolorów. A może o to chodzi - żeby gonić króliczka?...
antyPiSuar1 / 198.155.189.* / 2007-07-09 16:44
Kiedy prześwietlą majątek Rydzyka? Dlaczego i za czyje pieniądze ten ksiądz jeździ Mybachem? Wiem, że za pieniądze tych zdewociałych ponoć biednych emerytek, ale czy podatki odprowadził od tych "darowizn"? To on tego Mybacha to Panu Bogu czy sobie kupił? Z tego co wiem to Panu Jezusowi to stajenka wystarczyć musiała... Ta są katolicy? Polecam na służbowy samochód Skodę oktawię, tańsza a równie wygodna. Tylko na miołość Boską nie tę rządową co to Rydzykowi na jeden telefon gotowi podsyłać bo za tęto ja z kolei płacę... z podatków moich...
R.K. / 2007-07-09 15:57 / Tysiącznik na forum
po raz 44 a moze 66-y.
Od 2-ch lat caly aparat panstwa nie jest w stanie niczego im udowodnic,po niekonczacych sie kontrolach.
Sam fakt,ze sa wciaz w kraju juz swiadczy o tym,ze niczego sie nie boja.
Rozpaczliwe szukanie sukcesow,rozpaczliwe szukanie nieistniejacego ukladu.
Karillon / 2007-07-09 17:54 / Bywalec forum
A układ istnieje i pisząc to dobrze o tym wiesz jeśli żyjesz choc troche na tym świecie.
Karillon / 2007-07-09 17:52 / Bywalec forum
Kiedy był przeswietlony?? za rządów SLD?? Czy ty nie rozumiesz człowieku że żaden człowiek z kierownictwa PZPR nie działał w duchu patriotycznym???!! Wszyscy w związku z tym pompowali ile się dało na zagraniczne rachunki wiedząc że zbliżą się koniec.
Zachodnie banki zmiękną dopiero pod naciskiem swoich Rządów a to nastapi w sytuacji kiedy postawimy sprawę na ostrzu noża. Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu ażeby urzednik sprawdizł moje konta. Oczywiscie nie chciałbym aby podawał do publ .wiadomosci stan rachunków jednak w przypadku wykrycia braku możliwosc skąd się pieniądze wzieły jak najbardziej niech mnie osądzi sąd i nałoży karę.
sceptyk / 2007-07-09 16:32 / Tysiącznik na forum
Chyba sam nie wierzysz w to, co piszesz.

Najnowsze wpisy