Mam problem.

beatrycze43 / 2008-08-17 10:01
Mam zadłużenie w banku za niespłaconą kartę, dostałam nakaz egzekucyjny od komornika,nie pracuję oficjalnie i nie mam żadnego majątku,nikt mi nie udzieli kredytu i nie wiem co mam robić. Nie mogę iść do stałej pracy bo komornik mi zajmuje pensję, właśnie przez to straciłam pracę.Jestem w stanie spłacać to zadłużenie ale w małych ratach. Nie wiem co robić.
Wyświetlaj:
asj,hdasjksdhjasd / 94.42.47.* / 2009-03-23 15:02
twoja historia jest malo logiczna, przeciez komornik calej pensji ci zabrac nie moze tylko jej czesc, wiec gdzie problem? banki sa ugodowe, jakbys wystapila z wnioskiem o rozlozenie dlugu na raty, to by bylo ok. teraz jest troche za pozno na jakies ruchy. komornik tez od razu sie nie dowie, ze pracujesz, wiec mozesz sie zatrudnic i jakos to splacisz po jakims czasie (ile wynosi dlug?).
zbulwersowana / 83.8.39.* / 2008-09-06 09:27
po prosty spłać zaległość a nie uchylaj się. Idź do pracy, komornik zabierz eco się należy + swoje koszty i OK. Gdybyś była uczciwą kobietą nie dopuściłabyś do sutyacji, w której bank zmuszony był do oddania sprawy na drogę egzekucji komorniczej.
beatrycze43 / 2008-09-07 19:29
przykro mi,że jesteś tak zbulwersowana ale jak nie znając całej mojej historii możesz mnie oceniać, ja pracuję od nie dawna, ale 2 lata temu uciekłam z dziećmi od męża alkoholika, bez niczego, przygarnęli mnie obcy ludzie, nikt mi nie pomógł, ani żadna instytucja ani rodzina, miałam pracę ale mało płatną, zaledwie wystarczało na opłaty,teraz moje dziecko leży ze złamanym kręgosłupem bo miał wypadek a ja muszę pracować poza miejscem zamieszkania aby nas utrzymać bo zawsze muszę radzić sobie sama. nie masz pojęcia o czym mówisz takich kobiet jak ja jest setki, bez pomocy, samych, i muszą sobie radzić ale nie zawsze im wychodzi. nie oceniaj tak łatwo innych. miłego życia.
do zbulwersowanej / 83.29.243.* / 2009-03-17 01:02
wiesz może ty swiecisz przykładem uczciwości ale są rózne koleje losu i jesli nie znasz czyjejs historii nie wyciągaj pochopnych wniosków. Zycze Ci zeby i tobie sie noga powineła i poczuła na własnej skórze oddech komornika !!!! zbulwersowana idiotko !!!!
m.a.r.c.i.n / 195.72.149.* / 2009-03-23 13:55
"Zycze Ci zeby i tobie sie noga
powineła i poczuła na własnej skórze oddech komornika !!!! zbulwersowana idiotko !!!! "

Typowy polak, zamiast sobie życzyć dobrze, innym życzy źle. Może troszkę więcej życzliwości.

Najnowsze wpisy

Kredyty hipoteczne - najlepsza oferta: