Maniek_____EUR/USD___8.05
pył opadł ..........:) poruszamy sie w kanale 1.335......1.343 na ta chwile skubiemy 1.34..............ale kierunek sie nie zmienia nakęcamy sie na 1.343,1.348-9 i dalej 1.373.azja zostawiła decyzje Londynowi a w zasadzie Frankfurt :).
Dopuki EBC nie zacznie stosować alternatywnych instrumentow finansowych.................. pólnoc !!!
nie zawracamy sobi nim głowy..tylko ostatnio kryzys zwyczajnie kłamie..........dla niektórych jak podasz ze dolar bedzie po 3.6 to mysla ze to linia prosta hahahahahhah
no i pipiskow nałapane ohho.od rana czekałem na pólnoc
i ruszyło zgodnie z planem.grubas jest planowy na weekend zostawi analitykom gwozdzia hahahahaha..reszte ew wzrostu eur/usd na poniedzialek pewnie zostanie
widac ze pln do usd jest cieniutki.przy takim ruchu na eur/usd brak ruchu na pln/2-3gr'/haha
o 14.30 dane z USA bezrobocie wiec moze cos ruszy narazie nuda
o 14.30 dane z USA bezrobocie wiec moze cos ruszy narazie nuda
te dane prawdopodobnie nie beda mialy wielkiego wplywu na kurs, bo sa to dane za kwiecien a wiec lekko nieaktualne, zobaczymy
p.s. czytalem na bankierze tworczosc niejakiego kryzysa.....buahahaha....KMIOT
kibic_43
/ 2009-05-08 15:21
/
Bywalec forum
p.s. czytalem na bankierze tworczosc niejakiego kryzysa.....buahahaha....KMIOT
Sierota nie powinienes zawracac sobie nim głowy bo sie tylko czasemi denerwyjesz . Czytałem wczoraj .........z nim jest cos nie tak :)
Sierota nie powinienes zawracac sobie nim głowy bo sie tylko czasemi denerwyjesz .
Czytałem wczoraj .........z nim jest cos nie tak :)
Kibic, glowy sobie tym dupkiem nie zawracam, leci od niego prostactwem na 2 mile, ale nie w tym problem bo kazdy jakis jest, lecz w tym, ze dupek nie ma pojecia o czym gada:)
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.