didżeju
/ .* / 2005-02-27 11:27
hello mara, czyżby druga squaw nam się na forum ujawniła?!?! no to ekstra, bo dziewczyny zawsze ostrożniej podchodzą do inwestycji (ale nie dlatego, że wolałyby zainwestować w ciuszki, nie, nie)co do Boryszewa to myślałem o nim do 3 w nocy i rzeczywiście może trzeba wykazać daleko posuniętą ostrożność, natomiast w bardzo krótkim terminie myślę, że jeszcze wzrośnie (papier gwałtownie rosnie i jest mocny, a to przyciąga takich leszczy jak ja, wiele osób czekało na korektę, żeby wejść). zakładając, że ostatni wzrost był pod umorzenie akcji, zasięg wzrostu chyba już skompensował wzrost wskaźników wynikających z umorzenia. to tyle w tym temacie, reszta jest milczeniem.aniu droga, to że komuś zależy na takim czy innym zamknięciu to dobrze, bo ktoś pilnuje kursu, natomiast po początkowych wzrostach brak na razie katalizatora do dalszych wystrzałów a wyniki mogą nim być. w dodatku pojawiło się info na Parkiecie, że EPN może być jednym z beneficjentów wartej 1 mld EUR inwestycji. ano łobacym co z tego bedziesee you!