dżeju
/ .* / 2005-03-31 08:25
Taaa, wisielce jak drut! Co jeszcze nic nie znaczy :)A co powiecie o Bogowie o Lentexie - ładnie nam odbija po dużym spadku wraz z Euro i myślę, że do linii trendu spadkowego może dać jeszcze zarobićA Kęty - po takim spadku musi odbić, dywidendę płacą.Mam mnóstwo typów, które mi radzicie: Stalprofil - trójkąt, jest przy linii trendu spadkowegoCCC - chwilowa konsolidacja w post. chorągiewkiBorsodchem - odbija po korekcieElzab - idzie po linii trendu wzrostowegoENAP, EPD, EPN - potencjał spadku chyba się wyczerpał, może być znowu spekulancjaGroclin, Lentex, Milmet - odbija "pod" słabszą złotówę, na Milmecie "W"Jupiter - prawie każdy NFI rósł po wezwaniuKGHMGKMGKM - czai się przy oporzeLZPS - obserwowałem i przegapiłem wybicie, czy jeszcze warto? (dziś chyba jeszcze tak, do 24)MCI - SPODEK na tygodniowym! ta formacja jeszcze mnie nie zawiodłaMediatel - jest na wsparciu - odbije?w trendzie wzrostowym lub tuż po przełamaniu spadkowego są też Orbis, Polcolor, Polimex, Softbank, SokołówA Wy co obstawiacie tak na 2 miesiące? Oczywiście i tak kupię EPN, ale ... :)