dżeju
/ .* / 2005-02-23 14:19
dzięki za kubeł zimnej wody, bo rozgrzewam się i w brode sobie pluję, że mogłem, a nie wszedłem, w związku z czym chcę nadrabiac stratę i d... spada bladateż myślę że jutro korekta, ale kwitnie we mnie tez obawa, że dalsze pięcie się w górę i boję się że znów sobie będę pluł, a z drugiej strony pluł będę jak spadnie, co lepsze co gorsze, już sam nie wiem, giełda to czysta psychologia, zmagania samego ze sobą, ot co! a moze kupić trochę i dokupić na korekcie, wtedy średnia cena będzie niezła i dylemat z głowy - jak wzrośnie to cieszę się z tego co mam, a jak spadnie, to dokupię, tylko jest to sprzeczne z tym co tu nieraz wypisujęstraszny marazm dzisiaj, co? trochę długo trwa to uśpienie, boję się, że po okresie wynikowania, które się już kończy, zaśniemy na dłużej a to może skończyć się (pst, lepiej nie wypowiadajmy tego słowa na "b")śniły mi się energomontaże któe wzrastają o kolkadziesią procent, i enap o 100%, chyba dlatego że wczoraj były nielicznymi zielonymi papierami - trzy obok siebie, kiedyś jak mi się śnił Impexmetal, to wzrósł zaraz potem z 35 do 55!! czasami mam takie przeczucia, moze to podświadomość porządkuje sygnały nieuchwytne na jawie a układające się w jakąś logikę we śnie? miewałem już tak, i chyba każdy miał, że "przespaliśmy się" z czymś i rano Eurekataki temacik zastępczy zagaiłem w sezonie ogórkowym...