PRZECIWNA PODZIAŁOM...
/ 84.10.18.* / 2010-03-16 16:16
Większość komentarzy jest za tym aby podpisać intercyzę.Zaledwie kilka jest stanowczo przeciwnych...straszne jest to jak bardzo ludzie sobie NIE UFAJĄ......
JAK MYŚLICIE CO CZUJE OSOBA która składa przysięgę wypowiadając słowa:na dobre i na złe,w zdrowiu i w chorobie,w BOGACTWIE i BIEDZIE.........wiedząc,że podpisała intercyzę bo partner tego oczekiwał.......?
JAK MOŻNA MÓWIĆ KOCHAM CIĘ BARDZO,CHCĘ ZAŁOŻYĆ Z TOBĄ RODZINĘ KOCHANIE ALE..............
Czy zastanowiliście się Panowie/Panie co czuje ta druga strona gdy wydaje jej się,że zna Was "na wylot",czeka na ten piękny dzień jakim jest ślub,czuje,że zacznie się wspólny CZAS,czuje,że ONA/ON to przyjaciel.....a tu nagle :INTERCYZA..............
ŚWIAT OSZALAŁ.
GONIMY ZA TYM ABY MIEĆ CORAZ WIĘCEJ,JUŻ TERAZ....
CHCEMY TO DLA SIEBIE.MÓWIMY MOJE MOJE MOJE MOJE MOJE.............CZYSTY EGOIZM.............
Najgorsze jest to,że gdy nie spodziewamy się takiego zachowania ze strony partnera to gdy już jesteśmy po tej informacji a mamy zupełnie inne zdanie to nie ma dobrego rozwiązania...
Jeśli się nie zgodzimy i odejdziemy od partnera bo mamy inne przekonania to usłyszymy,że zależało nam na pieniądzach.Jeśli natomiast podpiszemy ten dokument bo partner tego oczekuje to zrobimy to wbrew sobie i do końca życia pozostanie żal...
Zawsze uważałam,że ofiarowanie komuś swego serca jest najpiękniejszym darem.
KOBIETĄ BĘDĘ TYLKO MEGO MĘŻA.
MOJE PIENIĄDZE BĘDĄ RÓWNIEŻ JEGO.
Nagle okazuje się,że musimy UDOWODNIĆ MIŁOŚĆ i nagle okazuje się jak bardzo jesteśmy SAMOTNI...